Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum Review

Age Miracle har rundt 8 produkter i det området og de er:

  • Dammer Age Miracle Daily Regenerating Facial Foam.
  • Damens Daglige Resurfacing Day Cream med SPF 15.
  • Damens Overnight Repair Dream Night Cream.
  • Dammer Age Miracle Tinted Moisturizer med SPF 15.
  • Damens Age Miracle Dual Eye Therapie.
  • Dammer Age Miracle Microdermabrasion Kit.
  • Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum.
  • Pond's Age Miracle Total Fornyelsesbehandlingsmaske.

Et søk på Internett-universet leverte en rekke anti-aging-produkter som varmer opp dammenes etikett. Tilgjengelig Damens merkevarer inkluderte White Beauty, Age Miracle og Flawless White. Som svar på samfunnets besettelse med å bli gammel, tilbyr Pond's Age Age Miracle. Merket, som inneholder kollagen, Vitaminer A, C & E, samt en SPF-vurdering på 15, består av en full hudpleie linje av skumrensere, tonere, serum, øye og resurfacing kremer pluss makeup removers. Det hevder å levere yngre hud ved å bruke konjugert linolsyre som stimulerer kollagenproduksjon og øker celleaktiviteten for å redusere utseendet på fine linjer og rynker og aldersflater på bare en ukes tid.

ingredienser:

Cyklopentasiloksan, Vann, Glyserin, Dimetikon-Krypolymer, Cycloheksasiloksan, Glykolsyre, Kaliumhydroksid, Capryl / Caprittriglyserid, Etylheksmetoksykinnamat, PEG-10 Dimetikon, Isomerisert Linsyre, Acetamid MEA, Pentasodium Aminotrimetylenfosfonat, Parfume, Titandioxid, Bht, Glimmer / Titandioxid, DMDM-hydantoin, retinol, cetylalkohol, kolesterol, stearinsyre, sukrose-distearat, pentaerytrityl Tetra-di-t-butylhydroksyhydrocinnamat, butylenglykol, lodopropynylbutylkarbamat, jernoksid.

Nettsted Beskrivelse:

De fleste av oss er uvitende om i hvilken grad de endrede klimatiske forholdene, økende forurensningsnivå og global oppvarming påvirker huden vår. For å si det aller minste, har alle disse miljøfaktorene en hård effekt på huden vår, og fjerner de grunnleggende næringsstoffene og saltene som gir den en sunn og levende glød. Hvis vi ikke tar de riktige forholdsregler til rett tid, kan disse problemene overflate i form av fine linjer, rynker og alder flekker, og tar bort huden vår ungdommelige glød og stråling. Dette krever absolutt behovet for en dypere hudpleie løsning som beskytter til det innerste laget av huden vår.

Pondens Age Miracle Concentrated Serum (tm) er et høyt spesialisert Intensive Care Expert Product, klinisk bevist å levere yngre hud på bare 7 dager. Dette intensive anti-aldrings serum øker huden med en daglig dose av høyt konsentrert rynkebekjempelse og alder spotreduksjonsteknologi, og bidrar synlig til å redusere de fine linjene, rynkene og alder flekkene.

Dette ekspertproduktet er forseglet i en avansert mobilpumpe for å bevare maksimal konsentrasjon av serumet. Den er lett teksturert og lett å absorbere, og gir dermed grundig fuktighet og fuktighet. Det er også vannbasert, dermed ekstremt elskverdig med all slags hud og gir ikke huden følelse av oljeaktig og klebrig. Den unike dispenseringsmekanismen tillater også mer hygienisk bruk og lettere dosering.

Dette konsentrerte serum inneholder 20 ganger mer avansert CLA 4-kompleks enn Pond's Age Miracle Daily Resurfacing Cream, og dermed er det mye mer effektivt. Avansert CLA 4 Complex er en kraftig cocktail patentert av Pond's Institute, som i kombinasjon med AHA, kjente Retinol og Retinol Boosters gir maksimal anti-aldringsresultat.

Veibeskrivelse:

Slå på etter å ha vasket ansiktet om morgenen og kvelden (før du bruker fuktighetskrem). Påfør på ansikt og nakke, unngå øyekontur. For best resultat, bruk i kombinasjon med Pond's Age Miracle Cream.

Pris:

695 rupees.

Jeg tar på Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum:

Dette var et produkt jeg fikk for mamma en stund tilbake, og i dag morgen klarte hun å bruke det, og jeg syntes det var en god tid å vurdere dette. Hun brukte det hver natt før nattkremet, etter å ha rengjort ansiktet hennes. Flasken har vart henne over 2 måneder. Serumet har en stor konsentrasjon av CLA og er supplert med vitamin C og 300 ganger mer mikrokollagen som er kjent for å redusere svært dype linjer og rynker.

Pros av dammer Age Miracle Konsentrert Resurfacing Serum:

• Gir en strålende og mykere hud. • Moren min er over 50, så hun kunne ikke se noen forbedringer i hennes allerede rynker, men hennes hudtekstur ble definitivt forbedret. • Ifølge henne er det et must tillegg til hennes CTM rutine nå. • Det er ikke mulig å rydde allerede rynkene, men ved å bruke anti-aging serums som starter sent på 20-tallet, kan du definitivt unngå dem og ha bedre hud på lang sikt. • Jeg brukte det på huden min en gang over natten, og den eneste effekten jeg kunne føle var en liten strålende hud neste morgen. • Moren min elsker det fordi hun har fet hud og det gjør henne ikke allerede fet hud oljere. • Hun bruker den hver natt under nattkremet. • Denne flasken holdt henne over 2 måneder, god nok til den betalte prisen. • Jeg elsker den klassiske sølvflasken med pumpen, enkel å bruke og veldig hygienisk. • Dette er et flott serum for hver hudtype.Det ville ikke tørke allerede tørr hud. • Det er et godt anti-aging verktøy hvis bruken er startet til rett tid. • Samlet har den vitamin A, C og E og retinol og alle de gode anti-aging-stoffene. • Det er vannbasert, slik at du ikke tetter porene dine, ikke får meg til å bryte ut.

Ulemper med dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum:

Den inneholder retinol og mange komplekse ingredienser, følsomme huddamer kan utvikle noen allergi eller irritasjon til dette i det hele tatt eller med noen av dets ingredienser.

Vurdering:

4,5 på 5.

Vil jeg tilbakekjøp?

Jeg vil kjøpe en mer til min mamma som hun hadde en hyggelig opplevelse med å bruke den.

Les også: Dammer Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15 PA ++ Acne Series Del 1 - Pond's Age Miracle Microdermabrasion Kit Damens Age Miracle Daily Resurfacing Cream L'Oreal Paris HiP Konsentrert Shadow Duo i Mischief Lotus Herbals Whiteglow Skin Brightening Whitening Serum Neutrogena Fine Fairness Brightening Serum Oriflame Time Reversing Instant Illuminating Serum Cheryl's Open Pore Serum Hjemmelaget Aloe Vera Anti Blemish Serum Shahnaz Husain Saffron Skin Serum Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020