Lotus Herbals NATURALBLEND Min Perfekt Tint Foundation SPF-15 Review

Produktbeskrivelse:

En unik 2-i-1-formel som gir deg mulighet til å skape riktig nyanse for hudtonen din. Det gir en fuktig, perfekt base for sminke, og tetter ikke porene. SPF-15 beskytter mot skadelige UV-stråler. Dermatologist testet.

Pris:

Rs. 245 / - for 50 ml (25 ml hver).

ingredienser:

Jojoba olje, druefrøolje og sojalecitin.

Mitt ord på Lotus Herbals NATURALBLEND My Perfect Tint Foundation:

emballasje: Nå er dette interessant, da emballasjen består av 2 separate rom med separate klaffdeksel. Lotus har forsynt to helt forskjellige nyanser av fundamentet som må blandes sammen for å få din perfekte nyanse av farget fundament. En nyanse er helt hvit, mens den andre er ganske mørk skygge av grunnlaget. Bland dem for å lage din egen perfekte tintfunn. :tåpelig flir:

Tekstur og etterbehandling:

Jeg finner teksten i den hvite delen tykkere enn det mørkere fundamentet, men etter å ha blandet de to, er konsistensen som alle flytende fundament som er lett å blande, og det blir fullstendig absorbert i huden og gir en matt, men myk følelse til huden. Det er ganske lett og gir en middels dekning til huden. :ja:

Parfyme: Det har en merkbar duft forbundet med den, som er litt blomstrende og fruktig, men litt kjemisk som for meg, og jeg liker ikke det mye. : - /

Skygge: Dette er den vanskeligste delen her. Som nevnt må du blande de to nyansene for å skape din egen hudtonemessig nyanse, noe som ikke er en lett oppgave eller bedre å si at du må kjøre en rekke forsøk på å komme til nærmeste identiske hudtone. :stjerner:

Stikker av mørkere og hvite nyanser.

Som en skygge er ganske mørkere enn hudtonen min, så slutter jeg med å bruke mye hvit del av dette fundamentet blandet med en liten mengde av den andre nyansen for å nå til en ganske nydelig tonet nyanse. Så, jeg er ganske sikker på at jeg ville fullføre den lysere nyansen mye raskere enn den andre. Så hva skal jeg gjøre med den andre siden senere. : kamp: og å få den perfekte kampen er ikke en engangsjobb, men du må blande og prøve den flere ganger på huden din for å nå et tilfredsstillende resultat og hvem har tid til å gjøre alt det? :panne:

L- Etter å ha blandet de to nyanser og R-matt etterbehandling etter fullstendig opptak.

Men det gjør en anstendig jobb ved å gi et matt medium dekning til huden og kontrollerer også olje fra T-sonen din i ganske lang tid. Jeg brukte den på sommeren utenfor og aldri sliter med å tørke noen svette fra ansiktet mitt. Så, oljede skinnede mennesker kan sikkert prøve. Jeg finner det bedre å bli kalt som en concealer enn et tonet fundament. Det gjør det bra, og som du kan blande opp for å skape en nyanse som skal brukes som concealer. Oppholdsstyrke er god og kan økes ved å bruke en fin kompakt / pulver på toppen. : Haanji:

Pros av Lotus Herbals NATURALBLEND My Perfect Tint Foundation:

• Gir matte medium dekning. • Hjelper med å kontrollere olje i ansiktet for lenge. • Kan også brukes som concealer hvis det brukes i riktig mengde. • Lett og lett å blande. • Har SPF-15 for noen ekstra solbeskyttelse. • Hyggelig oppholdskraft for et tonet fundament. • Passer lett til alle hudtyper. • Et urteprodukt. Ingen omtale av noe kjemikalie i den korte ingredienslisten som er oppgitt.

Ulemper med Lotus Herbals NATURALBLEND My Perfect Tint Foundation:

• Det er virkelig et problem å få din eksakte hudtonemessige skygge. • Spesiell og merkbar lukt. • Hvis du er på rettferdig side, vil du definitivt ende opp med å bruke den hvite delen av fundamentet mye raskt enn den mørkere skyggen. • Blanding og matchende ting er veldig tidkrevende, så du kan ikke bruke det i en hast. • Emballasjen ser billig ut og er heller ikke brukervennlig.

Ryddig og billig emballasje.

Vurdering:

Jeg ville personlig rangere det på 2,75 / 5, ettersom jeg ikke liker det unike faktumet til dette blandekonseptet, siden disse grunnene kommer til å komme i en rekke nyanser som lett matcher hudtonen.

Tips / Gjenkjøp:

En "Nei" for meg. Alle som finner det vanskelig å få en ekte kamp med sin indiske hudfarge i et fundament, kan sikkert gi dette en prøve. Selv veldig oljete skinnede mennesker kan prøve dette som en base for sin vanlige sminke på grunn av sin gode olje-kontrollerende evne.

Les også: Lotus Herbals Stick Foundation Review, fargeprøver Lotus Herbals Natural Blend Comfort Liquid Foundation 5 dager med moro med Lotus Herbals: Dag 3 Botanisk Compact Lotus Herbals Pure Radiance Matt Glow Daily Foundation SPF 20 Lotus Herbals Phyto-RX Beskyttende Lotion Lotus Herbals Translucent Loose Powder Sun Safe -Lotus Herbals SunBlock Anmeldelser - SPF 40, SPF 60 Lotus Herbals Fairness Gel med hvitløk og grønn te Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør Fuktighetsgivende Lotion Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher Pond's Matte Perfect Face Wash L'Oreal Paris Pearl Perfekt Ansiktsskum Lakme Perfect Radiance Skin Lightening Foundation L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 Vannbasert Lip Tint Bourjois Rouge Hei Tech 85 Groseille Irreelle Lakme Just Kissed Cheek and Lip Tint-Review, Photos and Swatches Dermalogica Sheer Tint Moisture spf 15 Avon Dew Kiss Sparkles Lip Tint Kroppshandelen Skreddersydd kinnetint, Hot Pink Photos, stikkord Hvordan velge Foundation Shade for Skin MAC Mineralize SPF 15 Foundation Oriflame Giordani Gold Mineral Therapy Foundation Revlon ColorStay Mineral Foundation Maybelline Mineral Foundation for følsom hud Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Clinique Long Last Glosswear SPF 15: Klart Lyserød MAC Studio Sculpt Foundation SPF 15 Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: