Vaselin Lip Care Healthy White

Kort Intro: Vaselin Lip Care Healthy White ble kjøpt av meg, hovedsakelig på grunn av den ryddige emballasjen. Tidligere hadde jeg bare brukt petroleumsjell i tranlucent yellow dabbas, og jeg var ganske fornøyd med det (selv om de var ganske tykke). Så, jeg var ganske sikker på at jeg ikke ville treading for langt utenfor banket banen ved å ta opp et vaselin produkt for å ta vare på leppene mine.

ingredienser:

Ingredienslisten manglet på pakken. Så antar jeg at det bare er petroleumjell i en differnetemballasje.

Produktkrav:

Produktet hevder følgende: 1. Beskytter mot UV og mørk hud. 2. 24 timer + fuktige lepper.

Koste: Jeg kjøpte pakken vist på bildene for Rs. 60 og den har en holdbarhet på 3 år.

Hva jeg tenkte på Vaseline Lip Care Sunt Hvitt:

Produktet kommer i et veldig praktisk og kompakt squeezy-rør. Når den er åpnet, har den en sfærisk applikatoroverflate med et lite hull som muliggjør enkel påføring på leppene. Det kan direkte bli dabbed på leppene. Sunt hvitt er fargeløst og følgelig når det blir påført, ser det ut til at leppene er skinnende ung (som vist på bildet).

Selv om pakken hevder at den beskytter mot UV og mørk hud, er jeg ennå ikke i stand til å se noen effekt på min allerede mørke overleppe. Sannsynligvis betyr det at den beskytter mot ytterligere mørkere. Når det gjelder UV-beskyttelse, har jeg ingen anelse om hvordan du skal teste det, mye mindre måle det.

Men jeg kjøpte det først og fremst for fuktighet og for sin brukervennlighet, og jeg må si at det gjør en vakker jobb og oppfyller mitt formål. Jeg kan bruke den hvor som helst, når som helst, og jeg er glad jeg kan gjøre det fordi det ikke holder seg veldig lenge, og jeg trenger hyppige applikasjoner, hovedsakelig hver time. Pakken sier "gjelde hver 3./4 time", men det er ikke så tilfelle.

Den har bare en mild duft, og jeg er glad for det fordi en fruktig duft ville ha gjort meg sulten hele tiden og ønsker å smekk leppene mine 🙂

Pros:

1. Emballasje er kompakt og veldig praktisk. 2. Kan brukes veldig lett på leppene. 3. Fordi produktet er så kompakt, kan det brukes overalt uten kompensasjon. 4. Har en veldig mild duft. 5. Fuktighet veldig bra.

Ulemper:

1. Hjelper ikke med å lette mørkne lepper. 2. Ikke sikker på om det hjelper med UV-stråler i det hele tatt. 3. Trenger hyppige applikasjoner som det ikke holder seg veldig lenge.

Ville jeg kjøpe det igjen?

Helt sikkert.

Vurdering:

Jeg vil vurdere Vaseline Healthy White en 4 av 5, jeg reduserer 1 poeng fordi det trenger hyppige re-applikasjoner, men annet enn det, det er et vakkert produkt.

Vaselin Lip Therapy Vaselin Lip Care Rosy Glow-Strawberry Frost Vaselin Lip Care Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion Vaseline Aloe Fresh Hydrating Body Lotion Vaseline Total Moisture 24-timers fuktighetskrem Vaselin Fornyelse Age Redefining Body Lotion Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Body Shop Lip Care - Satsuma Shimmer Født Lippy Lip Balm + Kakaosmør Lip Care Stick Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver Olay Natural White Sunn Fairness Day Lotion Olay Natural White Fairness Day Cream Olay Natural White Day Cream Olay Natural White Sunn Fairness Nattkrem Avon Anew 360 White Clarifying Cleanser 5 vaner for sunn livsstil Bourjois Healthy Mix Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: