Shahnaz Forever Neem Face Wash Review

På jakt etter det ene perfekte ansiktet vask, snublet jeg på Shahnaz Forever Neem Face Wash. Da jeg først la merke til dette produktet, tenkte jeg at Shahnaz Husain-produkter aldri er billig, dette må være en falsk. Som det viste seg, var det ikke. SA hevdet at dette produktet forandret livet hennes (hun hadde akne-utsatt hud), og jeg var ikke akkurat overbevist, men ingen skade i å prøve et neem ansiktsvask, ikke sant? Jeg begynte å bruke den og jeg har sluttet et rør av det, men ingenting har egentlig forandret seg så langt som min akne-utsatte hud er bekymret. Det var mye som Himalaya's Neem Face Wash, men dyrere i sammenligning.

Hva det hevder:

En mild og forfriskende ansiktsvask gel for rutinemessig rensing av huden. Fjerner urenheter uten å forstyrre fuktighetsbalansen, og dermed beskytte huden og la den være ren og frisk.

Slik ser røret ut. Jeg brukte nesten alt i håp om at det vil føre til minst noen endringer.

Slik ser gelen ut.

Det ser ikke så grønt ut her, men gelen er grønn i farge og har en neem og sitron lukt. Jeg liker ikke det hvis lukten av ansiktet vasker lenge i lang tid, dette gjorde det ikke.

Hva det gjør:

Ansiktsvasken tørket ikke opp i huden min, men det var ikke i stand til å fjerne oljen også. Ansiktet følte seg ikke rent selv etter vask, men det føltes som om jeg ikke hadde vasket det godt, og oljen var snart tilbake. Ingen forbedring i zit-avdelingen også.

Hva den inneholder:

Det er renset vann, neem ekstrakter, aloe vera og sitron peel ekstrakter skrevet i fet skrift i ingredienslisten. Den inneholder også glyserin, natriumlauretsulfat, fenoksyetanol (en glykol som virker som et baktericid) og konserveringsmidler, men det som fikk øye min, var Diazolidinyl Urea, da det har potensial til å forårsake en allergisk reaksjon. Duft er også lagt til det.

Koste: Rs. 90 for et 100 g rør.

Holdbarhet: 3 år fra fremstillingsdato.

Pros av Shahnaz Forever Neem Face Wash

• Det er ikke dyrt vurderer det er fra Shahnaz Husain. • Ikke testet på dyr (jeg kunne bare ikke tenke på noe annet enn jeg prøvde). • Det tørker ikke opp huden.

Cons av Shahnaz Forever Neem Face Wash

• Er det ikke for mange kjemikalier for et urteprodukt ?! • Hjelper ikke zits i det hele tatt. • For fet hud er den ikke effektiv. • Emballasje er ikke veldig attraktivt.

Vil jeg kjøpe det igjen?

Nei!

Shahnaz Husain Herbal Kajal Shahnaz Forever Hair Oil Shahnaz Husain Shacleanse Hydrating Cleanser Shahnaz Husain Oxygen Skin Treatment Cream Shahnaz Forever Sun Protective Cream SPF 40 Shahnaz Forever Moisturizer Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Gjøre opp for Ever HD Foundation Lakme Nine To Five Forever Silk Eyeliner Bilder, stikkord Skjønnhetsfordeler ved Neem (Indian Lilac) Himalaya Herbals Purifying Neem Pack FabIndia Neem Tulsi Skin Toner Lakme Fruit Blast Facewash Strawberry Review, Bilder Støvler Gurkasse Facial Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: