Body Shop Guarana Berry Volumising Mousse

Hei skjønnheter, I denne artikkelen skal jeg vurdere TBS Guarana Berry Volumising Mousse. Det anbefales for fint hår og jeg har tynne bølgetrær og ønsket å legge til mer volum til den. Denne moussen kommer i en stor flaske med en pumpe dispenser. Det bør brukes på semi-vått hår. Den har en veldig vakker søt duft av bær. Tekstur er tynn, så det er ikke så tungt. Det har gitt meg tykkere hår utseende, men ikke så merkbar. Noen ganger gjør det ikke noe i det hele tatt.

Pris: Rs. 545 / -

Netto Antall: 200 ml.

Hva produktkravene gjelder: Kroppsbygging, medium hold mousse for tykkere og fyldigere hår. Hvete og soyaprotein øker hver enkelt hårskaft for å gi kropp og volum, panthenol hjelper til med å styrke og legge til glans, hibiskus og fellesskapshunne lett tilstand. Hjelper med å beskytte mot varmestyling og miljøspenninger, reduserer flyging.

Jeg tar på kroppen butikken Guarana Berry Volumising Mousse:

Jeg vil anbefale at det ikke skal brukes daglig til og med mindre håret ditt vaskes hver annen dag fordi ellers 2-3 dager med kontinuerlig påføring vil gjøre din fettete og klebrig. Den har en litt såpete tekstur. Det har jobbet på håret mitt ved å tamme det mens du holder det bølget og fullt. Det har redusert flyveveier. Det ga også en fin duft som varte i 24 timer. Det er bra når du bruker glattejern og krøllejern, det hjelper også stilen. Effekten er ikke langvarig. Unngå å bruke når du går på treningsstudio eller når du skal være under solen i lange timer, fordi når svetten kommer i kontakt med moussen, gir den en glatt følelse (balsamens glatte følelse). Som det er mye mousse kreves. Jeg trenger minst 4-5 pumper for bare håret mitt under skulderen.

Tynn mousse væske inne i flasken:

Hva jeg liker om Body Shop Guarana Berry Volumising Mousse:

1) Vakker duft av bær. 2) Tynn tekstur, ingen tunge oppbygginger. 3) Det ga litt tykkere og fyldigere hårutseende, kan virke bedre for tynt og finere hår. 4) Beskytter mot varmestyling.

Hva jeg misliker om Body Shop Guarana Berry Volumising Mousse:

1) Kommer i en stor flaske, ingen liten flaske tilgjengelig, så jeg er tvunget til å kjøpe en stor flaske. 2) Dette produktet kan ikke passe folk med naturlig oljeaktig hår. Det vil gjøre det fett veldig raskt. 3) Håret må styles etter påføring av Guarana Berry Volumising Mousse, ellers vil det gå ut av kontroll. 4) Kreves mye produkt på grunn av sin tynne struktur. 5) må påføres raskt etter å ha pumpet ut fordi det reduserer væsken raskt.

Konklusjon: Det ga et tykkere utseende og tammet håret mitt, men jeg liker ikke å bruke det på daglig basis. Det er beskatning å søke og stil etter det. Hvis du stiler daglig, kan den brukes. Det er ikke noe jeg ville kjøpe igjen. Når jeg er ferdig med flasken, og hvis jeg føler at jeg trenger det, så kan jeg kjøpe det.

Vurdering: 2.8/5.

Takk skal du ha!

Kroppshandelen Ginger Anti-Flour Shampoo The Body Shop Banana Shampoo Kroppshandelen Honey Moisturizing Shampoo The Body Shop Rainforest Shine Shampoo The Body Shop Olive Glossing Shampoo og Conditioner The Body Shop Rainforest Shine Conditioner The Body Shop Grapeseed Glossing Serum Revlon Double Twist Volumizing Mascara (vanntett) Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Maybelline Dream Mousse Blush Review-Peach Satin Oriflame Hair X Styling Ekstrem volummousse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: