ELF Mineral EyeShadow i Glamorøse

Hei, hvordan går det ? I dag skal jeg dele visningen min om den økologiske øyenskyggen ELF i Glamorous. Som med mange andre ELF-produkter, ønsket jeg også å prøve sine mineralske øyenskygge. Jeg vet at det alltid er risikabelt å bestemme skyggen basert på nettsamfunnet. Det er også ELF så patetisk å sette riktig fargeprøve. Jeg har nettopp laget en vill gjetning og bestilt denne nyansen og en ny nyanse.

Om produktet: Ta øye med naturlig skjønnhet i øynene dine med disse myke, gjennomsiktige nyanser som legger til subtile høydepunkter for dagtid eller økt drama for natten. Med viktige vitaminer A, B, C & E hydreres disse øyeskyggen og minimerer utseendet på fine linjer. Tilgjengelig i en rekke lysreflekterende fargealternativer kan de brukes våt eller tørr, sammen eller alene, for utallige skinnende stiler og trender. Den naturlige konsistensen gjør dem utrolig enkle å bruke og blander for en feilfri finish. All vår mineral makeup er 100% mineral basert uten parabener, ingen konserveringsmidler og ingen kjemiske fargestoffer.

Pris:

$ 3 for .03oz.

Hva tenker jeg på ELF Mineral EyeShadow i Glamorøse:

Emballasje er enkel og søt. Det er bedre å ikke fjerne klistremerket over siktet da mer produkt kan komme ut gjennom dem. Glamorøs er en rosenkremt plomme nyanse med mye sølv glimmer i den, som mange andre nyanser av dette området. Uten en primer, vises det ikke så levende på mine mørke øyelokk. Jeg måtte enten bruke den våt eller med en primer for å gjøre det godt. Sjekk ut prøven med og uten primer.

Vi kan bruke den bare som en samlet helhet eller kan blande med andre nyanser, begge veier, det ser pen ut. Det er også et must å ha en primer for å få skyggen til å holde seg en god tid. Ellers slites det av så lett, selv med å bare gni øynene litt. Det er ellers en veldig fin nyanse for kvelder og spesielle anledninger, ikke egnet for daglig formell bruk.

La meg liste ned fordelene og ulemper for deg.

Fordeler med ELF Mineral EyeShadow i Glamorøse

1. Glamorøs er en fin farge. 2. Det er rimelig og dets ELF (hva mer kan vi forvente). 3. Inneholder ingen parabener, ingen konserveringsmidler og ingen kjemiske fargestoffer. 4. Krav om å inneholde vitamin A, B, C og E. 5. Kan fungere som vått og tørt. 6. Lett å blande det.

Ulemper med ELF Mineral EyeShadow i Glamorøse

1. En primer er et must med disse for mer levende farge og oppholdskraft. 2. Veldig vanskelig å bestemme skyggen basert på nettsamfunnet. 3. Ikke tilgjengelig i India.

Endelig dom:

ELF mineralske øyenskygger er mest skinnende. Hvis du er en skinnende øyenskygge person, kan du prøve. Disse er ganske gode uten kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler.

Vurdering:

3/5.

ELF Mineral Eyeshadow Royal Review, Photos, Swatches ELF Mineral Eye Shadow Primer Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder ALV. Studio Cream Eye Liner Coffee Review, Swatch, EOTD Inika Mineral Eyeshadow i Gun Metal Street Wear Stay On Mineral EyeShadow Enchantress, Royalty Menneskelig hjerte Natur Kjærlighet Mineraler Mineral Øyenskygge Søt uskyld Nivea Glamorous Gloss Pink Sugar Revlon Customeyes Shadow and Liner (Naturlig Glamorøs)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: