Slik gjør du enkel Peasy Basic Sponge Cake

Hei alle sammen

Jeg prøver hånden min på å skrive en oppskrift på IMBB. Alt Takk til kjære Parita for all inspirasjon og motivasjon til å dele oppskriften min.

Jeg har baket kaker i mange år nå og har prøvd mange oppskrifter. Jeg foretrekker hjemmelagde te-time kaker over de vi kommer i butikkene. Den som jeg deler med dere alle her, er den enkleste av alt og krever ikke mye kompetanse i baking.

Du må få følgende ingredienser, og du må bare blande dem helt i blanderen. Dette er alt du trenger:

2 egg

Omtrent 3/4 kopp sukker eller 1 kopp sukkerrør (pulverisert sukker). Du kan måle 3/4 kopp sukker og slip det først i blanderen og la det bli der. Denne mengden sukker gjør en anstendig søt kake. Hvis du liker at kaker skal være mer søte, kan du ta mer av sukker.

1 + 1 / 4. kopp raffinerte mel. Det er tilrådelig å si melet 2-3 ganger for bedre resultater. Jeg følger alltid det.

Halv kopp olje. Jeg tar olivenolje her. Du kan også ta din normale raffinerte olje eller smeltet smør. Kaken gir en bedre smak med smør, men har en tendens til å forbli litt mindre myk og vil stige mindre enn kaken, som er laget av olje.

Omtrent ½ kopp melk.

Rundt ½ kopp frisk krem.

1½ te skje med bakepulver.

En kake tinn å bake kaken inn. Jeg bruker en pund kake tinn her. Du kan også bake i vanlig tinn.

Legg også 4-5 dråper vanilje essens. Jeg til tider legger 1 skje med vaniljespulver til kakebakken.

Ta nå alt i mikserburken din og bland den bare i ikke mer enn 20-30 sekunder. Husk ikke å overdrive blandingsdelen, men bare sørg for at det ser ut som en fin kake smør.

Hell kaka smeten i smurt bakervarer. (Du kan smøre bakervarer ved å ta litt olje i den og legge den ordentlig på alle sider. Deretter kan du dryss i noe raffinert mel på det og støv av overflødig. Smøring av bakervarer er viktig, slik at kaken ikke holder fast i tinn og løsner seg godt).

Siden jeg tok en pund kake tinn her, må jeg sørge for at jeg heller kakebiten på sidene bare, mangler midtdelen.

Jeg strømmet litt kake smør i disse søte muffin molds også.

Legg kakeblikket i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Fortsett å sjekke kaken etter hvert 5-10 minutter. Når den blir gylden brun, kontroller kaken med en nål. Hvis det kommer ren ut uten at det er væske på det, blir kaken ferdig / bakt.

La kaken avkjøles en stund i ovnen selv. Når den når normal romtemperatur, kan du ta den ut.

Og her er vår kake 

Klipp kaken i stykker og nyt!

Åh, her er de søte muffinsene 😀 😀 😀

Håper dere alle liker oppskriften og ville prøve det ut too

Her er noen poeng som er verdt å huske på:

• Forvarm alltid ovnen og ikke endre temperaturinnstillingene mens du baker kaken. Også, ikke åpne ovnen og kontroller kaken din før den blir bakt. • Bland ikke kaka smeten i blanderen. • Forholdet mellom alle ingrediensene i kaken bør ikke endres i det hele tatt. • Hvis du føler at konsistensen av kaken er litt tykk, legg til litt melk, men ikke tilsett vann. • Hvis du ønsker å lage en sjokoladekake, sikt du bare 2 spiseskjeer med kakaopulver med det raffinerte melet. • Du kan også legge til rosiner, tutti fruktige biter og valnøtter for ekstra smak.

Nyt,

Jeg vil dele en annen enkel kakeoppskrift med deg alle snart, som kan gjøres i mikrobølgeovn og vil være eggløs.

Les også: Eggless Chocolate Cake Oppskrift Pictorial Noen plomme kaker og tanker Post jul 🙂 Sunn Lasagne Oppskrift - Steg for trinn Prosedyre Lett hjemmelaget Kylling Curry Oppskrift Chocolate Chip Fyll Gulab Jamuns Oppskrift Med Foto Chili Paneer med sausoppskrift (med bilder) Maggi Oppskrift: Hot and Sweet Manchurian Style Hvordan lage Yummy Palak Panner - Oppskrift Mango Bevar Murrabba Oppskrift Vegetabilsk Schezwan sopp Fried Fried Recept Kinesisk egg hvitløk nudler oppskrift og bilder Potet og Gulrot Stew Oppskrift Hvordan lage Lemon Tea Mammens stekte kylling-oppskrift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: