Du google for Indias vakreste kvinner, og du har en liste over lister. Skjønnhet er en slik ting; alle har sine egne parametere for å bedømme det. Når jeg blir bedt om skjønnhet, kan jeg ikke bare holde det til utseende og farge og kjole og utseende. Skjønnhet til meg er alltid mye mer enn ytre utseende. Jeg vil si det ligger i varmen av smilet, i øynligheten i øynene, i reisens verdighet og i enkelhet av gardinene.

Listen nedenfor kan godt skuffe noen lesere som klassifiserer skjønnhet og personlighet hver for seg, men for å slette eventuelle konfliktområder og argumenter, har jeg tittelen på posten som "En kompilering av skjønnheter med hjerner".

Dette er min personlig plukket liste, og du er gratis å legge til eller fjerne dine tar.

1. Sonia Gandhi

Utvilsomt er hun en av de vakreste indiske kvinnene og sannsynligvis den mektigste også. I den varme årstiden til valg, kan det ikke være hensiktsmessig å diskutere om henne, men jeg er her og snakker bare om verdighet og nyhet som denne rettferdige kvinne utviser. Alltid kledd i hvite kremete bomullsserier, snakker hun knapt og når hun gjør det, er det ganske fornuftig. På legepladsen med skitten politikk har vi en kvinne som til tross for flere anklager alltid har klart å forbli verdig og alltid har gjort kvinne stolt.

2. Arundhati Roy

Jeg liker hennes lange, mørke krøller så mye som jeg elsker 'The Small of Small Things'. Etter å ha skrevet en kultrekke som den som er nevnt her, har hun skrevet mange essays som har blitt av og til publisert i ulike ledende aviser og blader. Hun har sterke meninger om ting, og dette er det jeg liker mest om henne. Det som gjør henne virkelig vakker er den coyish, sjenert-ish-måten hun smiler og snakker på sinnet, og overgår dermed aldri det minste decibelnivået.

3. Sania Mirza og Saina Nehwal

Mange ville umiddelbart plukke Sania over Saina i skjønnhetsområdet, men jeg har satt dem på samme post med vilje. Mens Sania er en stjerne i hennes utseende (husk brillene og nesen), er Saina vår søte, boblende jente-nabohuset. Begge har tatt sport til et neste nivå, i likhet med måten P.T. Usha og Malleshwari gjorde. Mens Sania økte salget av øyebriller (hun egentlig gjorde) og de funky T-skjorter, gjorde Saina stille sport et respektabelt emne i akademikere.

4. Aishwarya Rai

Ofte sitert som den "vakreste kvinnen i verden", har hun blitt kritisert for å være for plastisk og falsk. Men hennes skjønnhet ligger i det faktum at ingen liste over vakre kvinner i verden er komplett uten vår Aish, og det er sannheten. Hun tok indisk skjønnhet til en internasjonal scene og er med rette Indias ambassadør. Hun har oppnådd en posisjon og anerkjennelse at ingen annen kvinne i bransjen har klart å røre. Å bli satt opp i Madame Tussauds til hyppige besøk til Cannes og Torontos og mange respektable samtaler viser verden over er hennes virkelige skjønnhet.

5. Neeta Ambani

Selv om mange kanskje ikke liker den klumpete figuren, men jeg er en stor fan av hennes. Indias mest innflytelsesrike business tycoon når ut til henne i tilfelle alle små og store beslutninger, og det er hennes skjønnhet. Hun hadde rådet Mr. Ambani til å vente i noen måneder før lanseringen av Reliance Telecom, og vi vet nå hvor intelligent det var. Neeta driver kjeden av skoler og tilbringer mye tid med frivillige organisasjoner og ja, hun snakker varme, høflighet og klasse.

6. Kiran Bedi

Da jeg vokste opp, dvs. på 1990-tallet, kalte de fleste jentene i min alder Kiran Bedi som deres rollemodeller. Jeg var ikke noe unntak. Selv om jeg har noen grunts mot henne nylig, men jeg må innrømme at jeg var virkelig inspirert av gutten hennes og kurtas og khadi jakken. Indias første IPS-offiser og Remen Magsaysay-prisvinneren har en personlighet full av tillit som mange misunner av.

7. Madhuri Dixit

Da jeg la Aishwarya Rai til denne listen og kalte henne som den sanne ambassadøren av indisk filmbrorskap, tenkte jeg for en stund at hvis jeg måtte velge en annen skuespillerinne for listen, hvem det ville være. Og klaff kom svaret - vår sjefsmillemann, fru Nene. Madhuri er en skuespillerinne som er hva ingen annen skuespiller kan være, ikke engang Aishwarya. Hennes million dollar smil og grasiøse dans trekk ga henne en storhet av stor respekt og ærefrykt. En super intelligent kvinne som tok pause fra en karriere for å bygge et familieliv, er fortsatt vår vakre, vakre, høflige Madhuri som vi elsker å se på. Hers er et smil som er smittsomt. Hun smiler og verden smiler med henne.

8. Lata Mangeshkar

Budding sangere slags tilbedelse Lataji. Slik er hennes aura. Det var en tid da selv forskerne tenkte på å undersøke på hennes gjemstemme. Aldri gift, hun gjør knapt offentlig opptreden, men når hun gjør det, finner du vanligvis henne med hodet svakt bøyd, et smil på ansiktet og hendene brettet. Dette er hennes skjønnhet.

9.Aruna Roy og Medha Patkar

Disse to kvinnene som legemliggjør bildet av middelaldrende kvinner i bomullsserier og en stor bindi på pannen, utryser en ukuelig ånd. Jeg ser ofte på dem og ser på meg selv i et speil og lurer på, kan jeg noensinne se så rolig, fredelig og vakker etter mange års hardwork, kamp, ​​sol og støv? Og jeg beveger meg motbydelig fra speilet. Skjønnhet er i det du sier og hva du gjør.

10. Gauri Khan

Ok, jeg er klar for mursteinfløyter hvis det er noen. Men jeg må sette henne på listen. I denne kompilasjonen ønsket jeg å plukke kvinner fra alle sjangre og områder. Så jeg trodde la meg velge noen husmor også, og det var da jeg tenkte på Gauri Khan.Mannen hvis navn er synonymt med romantikk er dypt forelsket i denne kvinnen, så vi kan forestille seg at hun definitivt må være noe. Se henne på forsiden av Vogue magazine, og vi vet hvorfor SRK er fortsatt sur på henne. Gauri er gift med Badshah of Bollywood og bringer opp to barn og tar også vare på sin svigerinne. Alltid kledd i stilige kjoler, hun ser veldig trygg og sammensatt. God ting er at hun har fått dem på egen hånd!

Om forfatter: Surabhi Surendra blogger på WOMANATICS. Hun bor i Andaman og Nikobarøyene og skriver også på VET ANDAMANS. Hun ville være glad hvis du følger henne på Twitter og klikker på LIKE-knappen for å vise din takknemlighet for hennes arbeid.

Har Beauty Breed Inferiority Complex? 10 vakreste indiske kvinner noensinne Hva tiltrekker kvinner til menn Sitater på kvinner, sminke og skjønnhet Skjønnhet handler bare om tre ting Topp 5 vakre sør indiske skuespillerinner Makeup / Mote Lessons fra Bollywood skuespillerinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: