Hei alle sammen! Er tilbake med en annen kryolan leppestift! Nå som jeg er mer enn fornøyd med leppepennen, fikk jeg en leppestift. Deres leppestifter er klassifisert i tre typer.

1. Leppestift klassisk 2. Leppestift mote 3. Lipstick perle

Jeg fikk den fra leppestiftmote LF303.

Hva selskapet hevder? Lippestift for profesjonelle skjønnhetsapplikasjoner. Kremaktig konsistens av leppestiftmote føles mykt og fløyelsaktig på leppene og gir en behagelig å ha følelse. Denne lip rouge forberedelsen har et pleie kompleks med en velbalansert formel. LF er tilgjengelig i 30 nyanser. (De 18 viste farger er tilgjengelig i utstillingsrommet jeg antar, mens de resterende nyanser vil være tilgjengelige på forespørsel). Legg også merke til at leppestiftskyggen i katalogen ikke stemmer overens med den opprinnelige nyansen.

Pris: Rs.250 for 4 gms.

Ingredienser:

emballasje: Den leveres i sølvgrå matte ytre deksel med et skinnende sølvbånd på toppen. Den lukkes fast med et klikk soun, så jeg antar at det ville være reisevennlig. Ingenting attraktivt (men ikke kjedelig heller, bare et normalt foringsrør)! Den har et Kryolan hologram klistremerke som bekrefter sin autentisitet.

Min tar på produktet: Lippestiften er veldig kremaktig og glir på glatt. Det er en ugjennomsiktig nyanse og et godt valg for pigmenterte lepper (dette vil gjemme pigmentene i bare en sveipe). Lukten er ikke veldig hyggelig. Jeg er ikke fornøyd med lukten, men takk gud det forblir ikke på leppene! Skyggen som jeg fikk er en mauvish plomme skygge. Det kommer ut litt høyt så snart det kommer på lepper, men blir en vakker lilla dominert rosa på en stund. Men når den brukes med en lett hånd, er det en vakker mauve-skygge, perfekt for kontorbruk. Den har en god oppholdsstyrke på ca 4 timer uten å spise og en god 3 timer med lett å spise og drikke. Etter lunsj går fargene ikke fullt ut, det fades til en vakker mauvish rosa fargetone på leppene. Vær også oppmerksom på at skyggekortet som er tatt fra nettstedet, ikke samsvarer med den opprinnelige fargen, enda litt. Ta en titt på fargene!

Fordeler med kryolan LF 303 leppestift:

1. Vakker nyanse som går ugjennomsiktig i en sveipe. 2. Bredt utvalg av nyanser. 3. Ganske anstendig oppholdskraft. 4. Kremet og glir på glatt. 5. Lett på lommen.

Ulemper med kryolan LF 303 leppestift: 1. Lukten er litt ubehagelig (men ikke sterk), men linger ikke på lepper (forsvinner når den påføres på lepper). 2. Tilgjengelighet er et problem. 3. Det blir umulig å velge en nyanse fra katalogen deres! Jeg kan ikke tenke på noen andre ulemper. Men det betyr ikke at jeg er over hælene forelsket i dette (det kan være på grunn av den skyggen jeg fikk). Det er et gjennomsnittsprodukt som ikke brenner hull i lommene dine!

IMBB-vurdering: 3.8/5

Min anbefaling: ? Ja. Hvis du kan få hendene på dem, er det en god avtale.

Vil jeg tilbakekjøp? Absolutt, men i en annen nyanse (planlegger å prøve sin perle rekkevidde). Det er vanskelig å finne slik kremaktig ugjennomsiktig leppestift!

Kryolan TV Paint Stick Kryolan Professional Makeup Anti Shine Powder Kryolan Professional Makeup Anti Shine Powder

Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer Aveline Lancome Le Crayon Khol Eyeliner Brun og Sølv Maybelline Crayon Liner Maybelline Crayon Liner Revlon Luksuriøs Farge Eyeliner Crayon Elektrisk Blå, Musserende Sølv NYX Jumbo Lip Pencil Hot Red NYX Jumbo Lip-blyant: Deep Red, Iced Coffee, Soft Fuchsia Estee Lauder Lip Pencil Spice Writer NYX Slim Lip Pencil i blomst Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Frøken Claire Eye Liner & Lip Pencil NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Colorbar Lip Pencil Kryolan Lip Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: