Palmer's Cocoa Butter Formula Foot Magic Review

Hei folkens,

Dette er min første anmeldelse fra dette merket "Palmer's Cocoa Butter." Som tenåring var jeg ganske fascinert av dette merket, da jeg fikk en kroppsmørkebøtte fra en av mine fettere og likte veldig duften. Men etter å ha kommet til Australia, har jeg prøvd mange av sine produkter, og jeg er ganske fornøyd med dem. La meg få dette rett, sammenlignet med andre apotek merker, Palmer er ganske kostbar. Jeg begynte å bruke dette et par måneder siden, da jeg ikke hadde betalt nok oppmerksomhet til føttene mine ved å fukte, og følgelig hadde føttene mine blitt ganske tørre og ekstremt tørre om vinteren.

Jeg liker kremer og potioner, men jeg var ikke disiplinert nok til å gå gjennom rutinen "fuktighetsklær bomullssokker" hver kveld, men etter at jeg fikk denne Foot Magic og et par bomullssokker fra "The Body Shop", startet jeg rutinemessig og har stått fast på den. La meg starte min anmeldelse ved å introdusere produktet.

Produktbeskrivelse:

En intensiv balsam som danner fuktig grov, tørr hud og beroliger trette føtter. Ren kakao smør, beriket med vitamin E og andre naturlige emollients, gir en dyp penetrerende behandling for føttene. Denne unike formuleringen fuktighet, mykner og glatter selv den groveste, tørreste huden.

Aktive ingredienser:

  • Kakaosmør og vitamin E.
  • Kakao smør.

Kakao smør adresserer hud bekymringer som grovhet, tap av elastisitet, arr og tørrhet. Kakaosmør er en helt naturlig hudkondisjonerings planteekstrakt lastet med essensielle fettsyrer. Den myker og beskytter ved å redusere vanntap - holder huden hydrert og smidig. Vitamin E - Vitamin E finnes i alle Palmers kakaosmør formelprodukter og er helt avgjørende for ansiktet. Denne topp antioksidanten reduserer utseendet på linjer, rynker og arr ved å holde hudcellene hydrert.

Andre ingredienser:

Bortsett fra kakaosmør inneholder den også mango-frøsmør, Sheasmør, peppermynteolje og Eukalyptusbladolje.

Veibeskrivelse:

Påfør hver dag grovt, tørt eller ringete føtter for å oppnå og opprettholde myk, smidig hud. Spesielt effektiv når den påføres på føttene om natten og dekkes med bomullssokker.

Pris:

$ 14,95 for 125 g.

Min erfaring med Palmer's Cocoa Butter Formula Foot Magic:

Dette er ikke en lotion eller et smør, det er en balsam. Ordene "Foot Magic" beskriver det godt som det virket underverk på bare et par dager. Før du begynte å bruke dette produktet, var føttene mine tørre og det hadde noen synlige, tørre flekker. Dette var greit om vinteren da jeg dekket føttene mine, men om sommeren brukte jeg leiligheter og sandaler og ønsket at føttene skulle være i toppstand. Etter å ha rengjort føttene mine med Crabtree og Evelyn foten jevnere, som jeg bruker for øyeblikket, bruker jeg denne balsam på begge mine føtter og bærer The Body Shop Cotton Socks.

Body Shop Cotton Socks dekker bare føttene, det kommer ikke over ankelenivået. På grunn av dette mister jeg noen ganger en av dem mens de sover. Så, jeg foretrekker å først bære dem og deretter ha på et annet par sokker, det er greit for meg da været blir kaldere nå. Tekstur er selvfølgelig balsam som, og den er av lys gul farge. Den har en lett duft som er en blanding av spearmint og kakaosmør, men lukten er ikke overveldende.

Selv med to dagers bruk så jeg en forbedring, og etter en uke har føttene blitt godt fuktet og de tørre flekkene har forsvunnet. Det beste med denne balsammen er at du kan glemme å bruke den eller hoppe med den på alternative dager, men effekten slites ikke av. Dette passer meg godt. Mine føtter har blitt mykere og jevnere. Jeg har ikke gjennomgått foten jevnere enda, så jeg vet ikke om effekten er fra balsam alene eller en kombinasjon av begge deler (den lille fotformede skrubben kom fri med Foot Magic).

Pros av Palmer's Cocoa Butter Formula Foot Magic:

  • Gjør det det hevder, fuktgjør huden, mykner og glatter.
  • Duften er mild.
  • Må ikke brukes hver eneste dag for å opprettholde resultatene.
  • Gir en avslappende effekt til trette føtter på grunn av spearmint og eukalyptusoljer.
  • Palmer er et grusomhetsfritt merke og tester ikke på dyr

Cons av Palmer's Kakaosmør Formula Foot Magic:

  • Utilgjengelighet i India.
  • Pris høyere enn andre apotekskremkrem som Nivea / Garnier, etc.

IMBB Rating:

4.75/5

Vil jeg tilbakekjøp Palmer's Cocoa Butter Formula Foot Magic?

Ja, definitivt.

Palmers kakao smørformel mørk sjokolade og kirsebær leppebørste Palmers kakao smør med vitamin E Swivel Stick Palmers kakao smørformelkrukke Parafinvoksbehandling for hender og føtter Oriflame føtter opp beroligende fotkrem Beste Nail Paint Color for Feet: spør IMBB Krack Happy Feet Radiant Foot Fuktighetskrem Hvordan velge riktig hæl for føttene dine 7 Vanlige føtskader - årsaker, rettsmidler og øvelser Oriflame beroligende fotkrem med kamille H20 Plus Mykgjørende Mintfot Gummi Fisk Spa for føtter Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Scholl Foot and Nail Cream Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub Jovees Foot Care 2 i 1 VlCC Pediglow Pedicure Kit Aroma Magic Enzyme Peel Pack gjennomgang: fet hud og åpne porer Aroma Magic Under Eye Gel gjennomgang: Mørke sirkler og rynker Schwarzkopf OSIS Magic Finish Anti Frizz Shine Serum Aroma Magic Almond Nourishing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: