Maybelline Diamond Glow Eyeshadow: Grå Rosa

For damene som likte "Plum Harmony" quad pro fra L'Oreal, ville de finne denne "Grey Pink" -skyggen veldig nyttig. Jeg forstår at begge er veldig like i hvor hvite og rosa de ser på meg, men vurderer at man er halvparten av prisen på den andre. Jeg tror fortsatt at resultatet var mer eller mindre det samme.

Jeg drømte om disse "Diamond Glow" quads i årevis siden Rati hadde delt ut fargene, men jeg vet ikke hvorfor jeg plukket opp dette. Jeg hadde trodd at kobberbrunen ble gjennomgått, jeg hadde ønsket Blue Ocean, og jeg fikk denne. Nå vet jeg ikke at jeg tror den uken, jeg var i en "plomme, sølv og rosa humør", noe som faktisk er sant, da jeg ikke har mange pinks og hvite skygger i min stash, så gjør det ikke vondt for å ha et par inkludert denne og L'Oreal i Plum Harmony.

Skyggene kommer i en glitrende, ren emballasje i et klart gjennomsiktig deksel. Disse kommer i en vakker, horisontalt sett, fire skygge quad, som er meget skinnende, som i, det er ikke løs glimmer, men målingen er skinnende og skinnende. Nå, det jeg føler om disse skyggene er at noen pigmenter er blandet med kritt, og så er grunnfarge etter at du har blandet seg alltid i noe hvitt sølvfarge som jeg avskyder. Jeg tror ikke at disse ser bra ut på meg.

Quads har ikke blitt gjort å tenke på varme indiske hudfarger og om dette er jeg ganske sikker. Jeg vet ikke hvorfor de er så sølv og rosa, enten det er den blå eller den lilla. Den eneste som er villig til indisk hudfarge er kobberbrunen, som alltid er ute av lager, uansett hvor jeg går. Nyansene ser ut til å være for hvite, sølv og skinnende, og virkelig en dårlig kontrast til olivens hud. Du må definitivt få ansiktet basen til høyre, ellers kan det se ut som noen sparkly sølvbombe eksploderte på øynene dine.

Nyansene kommer i en hvit for høydepunkt, en rosa, en sølvgrå og deretter en dypere svart grå nyanse. Jeg bruker den hvite til å markere, den sølvgrå en på lokket og den dypere gråsvarten for krone. Den rosa er en absolutt ubrukelig en som ikke oppstår noe annerledes enn noen av de andre som alle ende opp med å se sølvvit: headbang:

Jeg bruker rosa for å markere kinnben, ja så prøvde jeg å redde den. Alle nyanser endrer seg så likt på øynene at det ikke er noe poeng i å plage å bruke alle nyanser. I stedet bruk en her og bruk deretter litt matte nyanse fra en annen samling du måtte ha. Denne hvite skyggen er veldig vanskelig å jobbe med og ser så dårlig på meg.

Pigmenteringen som jeg sa, føles som alle nyanser er blandet med kritt. Den svarte er god nok og alle nyanser er glatte, men åhvite og sølv. De føler seg myke, men jeg mener, vi trenger litt kontrastfarger, men det er slike overlappende nyanser som jeg nesten ikke finner meg selv ved hjelp av denne, kanskje jeg vil bruke en enkelt farge for litt utseende, men aldri alle sammen.

Siste ord på Maybelline Diamond Glow Eyeshadow: Grey Pink

Nyanser spesielt dette er ikke ment for varme hudtoner. Disse ser så hvite ut at det er umulig å bruke disse. Disse er myke likevel, men likevel bruker jeg dem ikke sammen. Dens tid Maybelline kommer opp med fine skygger for oss. Denne er for silvery hvit for å bli anbefalt til noen av dere.

IMBB Rating:

2,5 på 5.

Maybelline Diamond Glow av Eyestudio Photos, Swatches Maybelline Diamond Glow av Eyestudio Lilac Mauve Maybelline Eye Studio gir meg gullfarge plysj silke øyenskygge Maybelline Watershine Liquid Gloss Naked Brown VLCC Diamond Facial Kit Oriflame Diamond Cellular Anti Aging Cream Ansikter Mineral Blush i Diamond Shine 5 Revlon Luksuriøse Farge Diamond Lust Eyeshadow Photos, Stikkord ELF Studio Blush i Gotta Glow Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Oriflame nye Veryme Peach Me Perfect Skin Glow NYX Rouge Cream Blush i Glow NYX Single Eyeshadow Black Faces Eye Shine Single Eyeshadow 04 Black Bourjois Single Eyeshadow + Bourjois Foundation 4 Colorbar Single Eyeshadow Stila Mineral Matte Øyenskygge Nanda Devi Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Aktiv Kosmetikk Øyenskygge MaxFactor Max Effect Mono Eyeshadow 10 Magic Nights Fersken og Grå Beachy Eye Makeup Look NYX Eye / Eyebrow Pencil Grey Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm 8 Rosa Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: