Dettol Natural Nourishing Body Wash

Hola!

Jeg er sikker på at alle av oss har brukt Dettol såpe på et tidspunkt i livet vårt. Jeg har brukt den gjennom skolegang og høyskole og er renhetsfreaken som jeg er, jeg bruker fortsatt Dettol mens jeg tar bad eller for å vaske klær. I utgangspunktet føler jeg meg "ren ren" når jeg bruker Dettol. Så, da de släppte sin kroppsvaskområde, hoppet jeg med glede. Jeg foretrekker at kroppen vasker over såpe på grunn av hygiene og pleide å absolutt elsker Palmolive Milk and Honey. Dessverre stoppet de det, og siden da har jeg brukt noen få assorterte produkter.

Dettol kropps vask er som alle andre vanlige kroppsvask. Det lukter fint og overraskende har ikke den typiske Dettol lukten. Lukten linger ikke mye og er ikke så luksuriøs som "The Body Shop" eller "Lux" for den saks skyld. Det gjør huden litt tørr. Jeg får den elastiske følelsen etter bad, spesielt nå på vintre. Det hevder å inneholde ekstrakter av naturlig oliven og mandel, men jeg kunne ikke skille mye fra duften i det minste. Det er en halv gjennomsiktig væske med løpende konsistens og lammer godt med en loofah.

Koste:

Rs. 110 / - for 225 ml.

ingredienser:

Fordeler med Dettol Natural Nourishing Body Wash:

  • Varemerket er en klarert, så jeg føler meg ren 😛
  • Hyggelig lukt og lår godt.
  • God kvantitet for kostnaden.

Cons av Dettol Natural Nourishing Body Wash:

  • Gjør huden litt tørr.

IMBB Rating:

2,5 / 5 (ikke noe bra, men ikke dårlig også).

Dettol Hand Sanitizer Olay Natural White Day Cream Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Burt's Bees Super Skinnende Natural Lip Gloss Sweet Pink Dove Nourishing Oil Care Conditioner Oriflame Kokos og Ricemilk Nourishing Hot Oil Nivea nærende kroppsmelk Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner Dove Beauty Body Wash Olay Body Wash - Spa Exfoliating Ribbons Dove Cream Oil Rosewood og Cocoa Body Wash FabIndia Avocado Body Wash Olay Ultra fuktighetskroppsvask med shea smør Lux Body Wash i mykt luksus og oppløftende firma Kroppsvask: St. Ives Mineralterapi Dove Go Fresh Body Wash Lux Magical Spell Fine Fragrance Elixirs Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: