Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation

For meg er kriteriet for å bestemme om et produkt fungerer eller ikke, utseendet av kviser eller forhåpentligvis ikke-forekomsten. Jeg har veldig fet, sensitiv hud, og selv om jeg alltid bruker produkter som er ment for fet og pimple-utsatt hud, passerer noen min "kviseprøve." Min HG-daglige slitasjefarget fuktighetskrem er "Oriflame's Very Me Peach Me Perfect Skin Glow." Det fungerer fint for hverdagen min når huden min ikke er under et pimple angrep, men det gir en ren til middels dekning og gjør ingenting for å dekke de mørke flekkene eller eksisterende pimples. Så, da jeg hadde en nylig kamp med veldig dårlig akne, begynte jeg å lete etter sminke som vil dekke kviser uten å forverre det ytterligere.

Jeg er redd for at jeg ikke kunne ta et brukbart bilde av swatchen, men bildet ovenfor er en ganske nøyaktig overføring av skyggen "Fresh Sand".

Jeg leste blandede anmeldelser om dette produktet på internett. Nesten "alle" korrekturleserne sa at dette produktet ikke brøt dem ut, men det som virkelig solgte meg, var en veldig god opplevelse med Clinique SA (på Clinique-telleren, Shopper-stoppet, Garuda Mall, Bangalore). For første gang følte jeg at hun visste hva hun gjorde / sa. Hun var tålmodig med mine lunger og spørringer og forklarte alt veldig pent. Hun var heller ikke påtrengende! Hva en forandring fra de vanlige "ikke-så-opplevde" SA-ene kommer vanligvis over, og overraskende forsøkte hun ikke å selge meg en lysere nyanse for å få meg til å se rettferdigere ut: /

Jeg har brukt produktet de siste to ukene nå, og jeg er ganske fornøyd. Skyggen er en skygge mørkere enn hudtonen min, men det var egentlig ingen feil. Jeg kjøpte dette produktet etter å ha tilbrakt en dag i solen og ble solbrent da SA passet meg med produktet. Jeg blander nå den med min TM for å få den samme skyggen som huden min, og det gjør søknaden enklere da Clinique-stiftet tørker ganske raskt.

Produktbeskrivelse:

Føles så frisk, ser så naturlig ut. Ikke-irriterende, oljefri sminke hjelper til med å blande bort flekker, nøytralisere rødhet. Medikerte ingredienser hjelper til med å behandle eksisterende breakouts og holde dem fra å komme tilbake.

Hudtyper: 2 - Tørk kombinasjon, 3 - Olje, 4 - Veldig fet

Formel: Væske. Dekning: Moderat. Fordeler: Dekker og behandler akne. Skygge: 06 (Fersk sand) (M).

Pris:

INR 1900

Til referanse er jeg en NC 35-43 i MAC, (holder seg varierende med mengden brunfarger jeg har).

Pros av Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation:

 • Lett, føles ikke som jeg har lagt grunnlaget.
 • Glatt, matt tekstur, huden føles myk og glatt på applikasjonen. Blander veldig godt på fuktig hud, men på ikke-fuktig hud, tørker den veldig fort og er vanskelig å jobbe med.
 • Moderat til høy dekning, dekker blemishes og eksisterende pimple veldig bra, men ser ikke ut kunstig eller plastisk. Selv ved å røre ansiktet mitt, er det ikke tydelig at jeg har lagt noe på.
 • Holder meg til å se frisk hele dagen lang.
 • Skyggen, det er den eksakte nyansen som min solbrune hud. Når jeg taper brunbrunet, blander jeg det med min TM, som er et par nyanser lettere for å få den mest perfekte nyansen.
 • Litt går langt, en klemme gir nok produkt til å dekke hele ansiktet.
 • Har en reisevennlig plastflaske med en vriddeksel. Takk Gud! det er ikke laget av glass, jeg har en uhelbredelig vane med å slippe ting. : Headbang:

Ulemper med Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation:

 • Prisen, det er Rs. 1900 !! Dette er den dyreste hudpleie / sminkeproduktet jeg har kjøpt til dato, men igjen er dette faktisk det første virkelige fundamentet jeg har kjøpt. Jeg har brukt tonede fuktighetskrem og soufflés tidligere, så det kan egentlig ikke si om det er dyrere enn andre grunnlag av lignende art.
 • Å legge mer enn ett frakk gjør ansiktet litt kittet. Jeg antar at dette kan kvalifisere som "ikke-byggbart". Så, i stedet for å sette et andre lag, dobler jeg bare en liten grunnlag på akne / flekkene som trenger mer dekning. Den kule tingen er i stedet for å irritere akne, det helbreder det: D.
 • Jeg finner det ikke å kontrollere oljen veldig bra. Ved lunsjtid (ca. 5 timer etter påføring), drikker ansiktet mitt med olje som vanlig. Noen av dekningene synes også å ha smeltet bort. Blotting og powdering setter ting rett igjen skjønt.
 • Jeg har imidlertid funnet løsningen på den dårlige oljekontrollen! Jeg kjøpte Inglot makeup base (primer) 2 dager etter at jeg skjønte at jeg trenger noe ekstra for å gjøre dette fundamentet perfekt. Det kombinerte resultatet er en naturlig glødende, feilfri hud og akkurat nok oljekontroll for å få ansiktet mitt til å se mildt, jeg elsker det! Den eneste store con er i dag min sminke besto av hele 7 trinn, dvs. rensing + toning + fuktighetsgivende + priming + concealing + foundation + setting powder !!! Phewww !!! Definitivt ikke for daglig bruk, kanskje for dårlige huddager og spesielle anledninger. Jeg trenger å skjule bare under øynene, ikke nødvendig på flekker med dette fundamentet 😀
Endelig dom på Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation: Den største korunden i min sminkeopplevelse er når jeg får akne og blemishes, det er tiden jeg trenger å bruke sminke mest, men det er også den tiden da huden min er mest følsom og reagerer på sminke! Jeg tror jeg endelig har funnet løsningen med Clinique Anti-Blemish-løsning! : yahoo: Dette lekte imidlertid ikke egentlig mine kviser, men forverret dem heller ikke. Også, jeg tror at huden min har faktisk forbedret, det må være anti-flamme ting jobber! Så ja, jeg vil anbefale dette til acne-utsatt folk, men hvis du er veldig fet som meg, vil du kanskje ta en primer sammen med dette.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for dårlig oljekontroll).

Clinique Happy Heart Parfyme Info Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Clinique Alt om øye-øyegel Clinique ta dagen med sminkefjerner Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Clinique Quickliner for Eyes Review - Dark Chocolate Clinique Comforting Cream Cleanser Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Clinique High Impact Lip Color Rosette Clinique Up-Light Liquid Illuminator-Natural Clinique Pore Minimizer Instant Perfector og Pore Minimizer Termisk-Aktiv Skin Refiner Clinique Deep Comfort Hand og Cuticle Cream The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub Oriflame Tea Tree Rensing Blemish Solver Clarins Blemish Control Avon Solutions Total Radiance Eye Gel Neutrogena Advanced Solutions Akne Mark Fading Peel Olay Men Solutions Eye Gel Avon Solutions Plus Hydrating Gel Mask Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser NYX Liquid Eye Liner Lancome Teint Miracle Foundation Revlon ColorStay Mineral Foundation Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Revlon PhotoReady Makeup SPF 20 Foundation Loreal True Match Foundation Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15 Streetwear Color Rich Foundation: Shade Natural

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: