Coastal Scents Nå Levende Dimensjoner Mascara

Hei damer

Dagens artikkel vil være om et produkt som jeg angre på å kjøpe. Det er Coastal Scents Reach Levende Dimensjoner Mascara. Fargen er svart, og dette er den eneste mascara de selger. Jeg pleier å lese anmeldelser før jeg kjøper og to personer igjen en anmeldelse, en sier det er fantastisk og det andre sier at det er en feil.

Pris:

7.95$

Pakken er så søt. Rosa, hvit og svart! Kjempesøt! Røret i mascaraen ser også fint ut.

Produktbeskrivelse:

Oppnå overlegen overlegen lengde med vår må-ha Reach Mascara. Vår slitasjeformel gir deg sterke, dramatiske visker i en enkelt sveipe. Leaving dine lashes clump, flekker og flake gratis å fange noen med blink av et øye.

Bare ved å lese hva det skal gjøre, fikk jeg kjøpe det og prøve det ut. Da jeg fikk det og åpnet det, var jeg veldig glad for å se børsten av denne mascaraen. Det så virkelig ut som det kommer til å bli en god mascara. Så, neste dag, prøvde jeg det og bokstavelig talt så så ansiktet mitt som dette -_-!

Det gjorde ikke noe, ingenting. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men enten mascaraen er dårlig kvalitet, eller kanskje sendte de meg en tørr. Likevel er jeg skuffet. Det er så "IKKE" verdt pengene.

Jeg tenkte på hva jeg kan gjøre annerledes for å få det til å fungere på lashene mine, så jeg brukte min Lancôme lash primer før du søkte på denne mascaraen, men igjen gjorde det ikke noe, men å la mine vipper se litt svart ut. Jeg trodde til meg selv "kanskje det er børsten", så jeg tok min "så langt favoritt mascara", Revlon Fabulash Mascara, og tok sin børste og dyppet den inne i CS mascaraen og brukte den på viskene mine. Gjett hva?! Det gjorde ikke noe. Så, jeg antar at det er produktet selv som ikke er god kvalitet i det hele tatt. Så, totalt feil! Ikke kjøp dette!

Pros av Coastal Dufter Nå Levende Dimensjoner Mascara:

  • Søt emballasje.

Cons av Coastal Dufter Nå Levende Dimensjoner Mascara:

  • Gjør ikke noe for viskene mine.
  • Virkelig dårlig kvalitet.
  • Overpriced fordi du får en mascara som du kan kaste i søpla.

Siste ord på kysten luktene nå levende dimensjoner Mascara:

"Ikke kjøp den," jeg tror det er alt jeg trenger å si. Jeg håper du likte det og passet på min kommende smokey eye tutorial. Jeg ønsker å stille et viktig spørsmål, hvilket fargekokerøy vil du at jeg skal lage? xoxo

Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul Coastal Scents 28 Piece Eye Shadow Neutral Palette Review + MAC Dupes Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette Coastal Dufter 88 Palette Kystpleiebørster Coastal Scents Hot Pot S39 Review, Swatch, EOTD Kystdukker Unrefined Shea Butter Coastal Scents Gel Eye Liner True Black Maybelline EYESTUDIO Levende og glatt øyenliner Maybelline Eyestudio Levende og glatt linjeblyanter L'oreal Ekstra volum Collagene Vanntett Mascara L'oreal Telescopic Mascara L'oreal Paris Volume Million-vippene, Revlon Grow Luscious Mascara Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Deborah Milano Definitive volum og krøll Mascara Marrone Brown MAC Studio Fix Lash Mascara i "Black Fix"

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: