Hei folkens!

Jeg er tilbake med et annet innlegg! Vel, det ser ut som om jeg er avhengig av å skrive og hjelpe dere med artiklene mine. Kan du gjette hva vi ville snakke om i dag? Ja, vi ville snakke om hvordan å gjøre håret til å motta seg hjemme. Rebonding av hår er en kjemisk ferdig behandling som bidrar til å rette håret. Kemikaliene som brukes i behandlingen bryter hårets bindinger, og gir deg dermed håndterlig, myk og frizz-fri hår. Rebounding er en tidkrevende prosess, men hvis det gjøres riktig, kan det gi deg de beste resultatene. Rebounding kan gjøres både hjemme og på salong. Og i dag ville vi diskutere hvordan å gjøre håret gjenopprette hjemme.

1. Vask håret ditt:

Det første trinnet med å gjenopprette håret er å vaske håret grundig hjemme. Vask håret med en mild sjampo og skyll med kaldt vann. Forhindre bruk av varmt vann, da det kan skade hårsekkene og også påvirke hårets konsistens. Når du har vasket håret riktig, bør du tørke håret ditt på middels innstilling. Bruk Matrix Opti.Care Smoothing Shampoo eller Wella Enrich Shampoo for best resultat.

2. Skille håret inn i seksjoner:

Når håret har tørket helt, la oss fortsette til neste trinn. Skille håret ditt i deler med en kam. Og bruk et klipp for å holde seksjonene på plass. Ta en liten haug med hår og pin den slik at du enkelt kan fortsette med behandlingen.

3. Velg et avslappende hår:

Velge håret avslappende er et annet viktig skritt i håret rebounding. Velg alltid hårsparrende som passer til hårtype. Folk med tørt hår bør se etter hydratiserende og nærende avslappende. De med fet hodebunn bør se etter oljefri avslappende. Noen av de beste relaxants er Shiseido Crystallizing Cream, Wella Professional Straighten Kit, og Schwarzkopf Professional BC Fiber Force Fortifier Behandling.

4. Begynn å bruke avslappende:

Når du har valgt riktig type av avslappende hår, bør du fortsette videre. Bruk hansker og begynn å påføre refounding krem ​​på hodebunnen. Forsikre deg om at du legger på håret avslappende til hver av tressene og dekker det ordentlig med kremet. Hold produktet i minst 30 minutter. Følg også instruksjonene som er nevnt bak krempakken. Du bør holde nøye på tressene dine, fordi rebounding krem ​​inneholder mange kjemikalier.

5. Steam håret ditt:

Ta en damper og damp håret ditt i 10-20 minutter. For folk som ikke har en dampbåt hjemme, er det en annen rask måte å dampe håret på. Soak et mykt håndkle i lunkent vann. Fjern overflødig vann fra den og pakk den rundt håret. La det gå litt.

6. Skyll av avslappende stoffet:

Nå er neste skritt å skylle ut av avslappende fra håret. Du kan skylle med mild sjampo og balsam og sørg for at krem ​​kommer ut av håret riktig. Skyll ut riktig og bruk en tørketrommel på middels innstilling for å tørke håret.

7. Bruk keratin lotion:

Hver og en av oss er klar over at håret er laget av keratin. Keratin er en form for protein vårt hår er i utgangspunktet laget av. Påfør lotionen på håret grundig og skyll ikke ut.

8. Stryke håret ditt:

Nå, stryke håret ditt ved hjelp av et keramisk flatjern eller en god kvalitet hårretting. Del håret ditt igjen og rett håret ditt etter seksjoner. Strykejern kan bidra til å rette resten av krøllene i håret ditt.

Hvordan gjøre Ansiktsbehandling hjemme med kjøkken Ingredienser Hvordan gjøre et øye spa hjemme Hvordan gjøre en manikyr hjemme Hvordan lage pedikyr hjemme Hvordan gjøre håret Rebounding hjemme med Wellastrate Straight System Kit Keratinbehandling Vs Rebounding For Hair Glatting 7 Vanlige risici knyttet til hårbinding 5 beste sjampo for gjenopprettet hår Brudepleiebehandlinger hjemme Hvordan du trygt bleker huden din hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: