Faces Canada Mineral Blush Diamond Shine 03 Review, Fargeprøver:

Jeg har virkelig undersøkt denne merkevaren som du alle kan se, og jeg har virkelig en blandet mening så langt, fra fallende hode over hæler for noen leppestifter som rosa vin for å kjøpe noen katastrofale billige leppestifter kalt rouge leppestifter i det siste (ennå ikke gjennomgått). For de som trenger en bakgrunn på merkevaren og de tingene jeg har likt så langt, vennligst les mine anmeldelser i ansiktssiden på imbb.

Pris: Rs399 for 6 gram

Dette er mitt første mineralsk kjøp fra merkevaren, jeg har også fått en annen leppestift og en rødme fra mineralområdet som jeg fortsatt skal bruke og vurdere. Det er en ting som står overfor må forbedres, gjør emballasjen litt mer klassisk, jeg sier ikke at den er dårlig nå, men det må være mer polert. Jeg kommer snart til å gjennomgå noe veldig billig pakket fra dette merket som vil gi deg forferdet: yuck: men så langt som dette er bekymret, er det en skarp matte svart emballasje med et helt rundt speil inne som er av ekte bruk for meg, men børst på nytt er ikke til nytte, veldig mye som lakmes blush børster. Speilet er større enn noen kompakte speil, og det er så klart at du kan bruke din fulle sminke ved å bruke det: preen:

Den rødme jeg føler er en fin og glatt, pigmentert også. Men siden jeg har brukt lignende rødmer og til og med lignende nyanser, vet jeg at pigmenteringen kunne ha vært bedre. Det jeg finner er at pigmenteringen dukker opp når dabbed, men ikke når den blandes, det virkelig blander seg i ingenting, derfor vil jeg si det en dag rødme selv om den ikke er matt.

Skyggen er en kobber en, veldig mild kobber. Jeg clueless hvorfor det heter diamant skinne 😐 skyggen er metallisk / perle i ferdig, men en gang blended det viser seg veldig lett. Jeg vil si det virker mer som en bronzer for meg og legger mye farge på huden min. Jeg vil bruke dette til å konturere også og bruke det når jeg ikke vil ha noe rosa lagt til ansiktet mitt og vil ha en veldig mild glans på kinnene for dagslitasje.

Oppholdsstyrken er ikke imponerende, selv om den har sagt at den smelter inn i en veldig lys fargetone for kinnene. Det varer ikke for å si 3 timer, du trenger virkelig en base for den og kan pakke den opp med pulver for at den skal vare godt.

Som du kan se lakme rødme i ingefær overraskelse er så mye mer pigmentert og er veldig mye på samme linjer. Så hvis du virkelig vil ha en lignende nyanse, sjekk lakme as well.lakme er jevnere også

Siste ord: Jeg tror ikke jeg er forelsket i denne. Tekstur er jevn og myk, men blander seg veldig lett og forsvinner, skyggen kunne ha vært mer pigmentert definitivt. men dette er det som gjør det til en fin dag med slitasje, en god bronzer også. Det kan være at det var ment å være en lys rødme på andre tanker. Du vil kanskje se skyggen på disken

Vurdering: 3 på 5

Les også: Ansikter Kosmetikk Sparkle Dust (Wild) IMBB Digs: Pink Blushes Lotus Herbals Pure Color Lipstick Review-Rosa Blush, Peach Creme Inglot AMC Face Blush Review, bilder, fargeprøver Ansikter Kosmetikk Blush og Lip Gloss Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Ansikter Kosmetikk Blush Light Thulian Pink Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: