MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette

Hei til alle de nydelige leserne,

I dag skal jeg vurdere en ny favorittpalett av meg. Det er "MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette."

Emballasje og pris:

Den kommer i en bokslignende palett med en applikator med en prislapp på 8 GBP for 16,8 gm. Det kan kjøpes fra alle Superdrug butikker.

Holdbarhet:

12 måneder.

ingredienser:

Jeg inkluderer et bilde, føler deg lat for å skrive det: tanngris:

Hva MUA sier om 24 Shade Immaculate Collection Palette:

MUA Pros fantastiske samling av 24 høypigmenterte øyenskygger med både matt og glimmende finish som passer til enhver tone og smak. Dette må ha skjønnhetshandelen tilbyr damer en unik palett som inneholder et utvalg av de heteste nye A / W-moteovervåke øyenskyggene, samt noen av MUAs bestselgende, populære elskede nyanser fra brune shimmertoner til naken og naturlige fargetoner.

Det jeg føler om MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette:

Jeg har allerede vurdert himmelen og jordpaletten her. Da jeg så denne paletten, ble jeg først moro. Alle 24 nyanser og bare 8 GBP, kjøpte jeg det umiddelbart.

Jeg elsker nyanser. Paletten leveres med 24 forskjellige øyeskygge nyanser, og det er en veldig variert blanding av farger. De inkluderer også en mini opplæring på baksiden for en titt de kaller "Green Smolder", som er fint. Jeg var imponert over kvaliteten, og når den ble brukt med en primer, var nyanser i lang tid uten krølling.

Jeg vil si at de definitivt konkurrerer med noen av de dyrere merkene som vil bli diskutert mot slutten av dette innlegget. La meg vise deg noen av fargene først.

Jeg har lest så mange bloggere som sier "Ulastelig" som dupes for MAC. Nå, la oss få en liten sammenligning på MAC nyanser og ulastelig nyanser. Jeg henviste nyanser på MAC UK nettsiden. Vel, jeg gjorde en undersøkelse. Sjekk min sammenligning diagram Du kan henvise til UK MAC-nettstedet ved å klikke her. Nyansene som er merket som utgått, kan søkes i Google i stedet.

Pros av MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette:

  • Lett å blande og bruke.
  • Ingen krølling, varer lenger når den brukes sammen med en god primer.
  • Bra for røykfulle øyne og varme nøytrale utseende.
  • Rimelig.
  • Lukk dupe for MAC.

Cons av MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette:

  • Applicator er ikke til nytte.
  • Inneholder parabener.
  • Ikke lett tilgjengelig i India.

Vil jeg tilbakekjøp MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette Again?

Jeg personlig likte alle nyanser i denne paletten og jeg ville definitivt tilbakekjøp den. Også, jeg vil prøve å kjøpe andre paletter også. Jeg tror for 8 GBP, det er en god avtale. Vi ser deg snart gjennom en annen anmeldelse.

Hva tror du?? Har du prøvd ulastelig? Liker du det??

MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette MUA (Makeup Academy) Matt Eyeshadow MUA (Makeup Academy) Bronzer i skygge 1 MUA Blusher Shade # 3 Deborah Milano 24 Ore Eye Pencil Shade 251 Black Sephora Fargerike Mono Øyenskygge i Skygge #N 03 Streetwear Color Rich Foundation: Shade Natural Berømt av Sue Moxley Fusjonert Øyenskygge (skygge 2) Min Watch Collection Coastal Scents 88 Farge øye skyggepalett gjennomgang, bilder Estee Lauder Extravagant Gull Eyeshadow Palette Review, EOTD, fargeprøver Fargebjelke Øyenskygge Palett Varm 002 Omtale, Se, Fargeprøver Colorbar Cool Eyeshadow Palette Silver Blue Smokey Eyes Tutorial Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: