Målkakaosmør Naturlig Bronzer: Lett til Middels

For å hjelpe bronse og fuktighet i huden din

Unødvendig å nevne, sendte søsteren meg det for meg siden hun hadde hørt kakaosmørskanter fra munnen min (jeg er sikker på at jeg sa Palmer's: toothygrin :), men ikke noe imot. Hun drømmer egentlig ikke på detaljer om sminke og skjønnhet som jeg, og må ha sendt den anstendig og rimelige versjonen av et kakaosmør hun måtte ha funnet under hennes raske matbutikk med babyen og barnevognen i supermarkedet, men nå , Jeg er mer enn glad for at hun sendte meg dette og egentlig ikke Palmer eller noe fordi jeg er veldig fornøyd med denne kroppsmørten.

Å være i Chennai, kan kroppssmør være en veldig behagelig lyd til ørene for oss alle her, og kanskje, aloe, geler, lys, forfriskende, lime og lemony er mer beroligende ord, men jeg elsker kroppen smokker mye, så mye slik at jeg fortsetter å samle noen "tidskort" som Enliven, etc. Jeg er ennå å flytte til The Body Shop ærlig og jeg planlegger å få noen FabIndia seg snart.

Den dårlige tingen om kroppsslagere er at de kan høres ut og virker veldig fettete og passer bedre til tørr hud. Det gode kan være at du kanskje trenger veldig lite og kan bruke litt før sengetøy og dekke huden opp. Jeg ville ha små sokker for mine føtter etter at jeg hadde brukt noen på føttene mine.

Dette høres veldig interessant for meg fordi det står "bronse". Jeg er ikke i solbrunning, men vil definitivt like litt glans på kroppens hud. Jeg har normal hud på kroppen, ikke tørr, ikke svett, og jeg kan gjøre med smør og lotioner like godt avhengig av sesongen. Denne kroppssmør er overraskende lett for meg, og jeg er veldig glad for at den ikke blir fettete og klebrig på meg og blir absorbert ganske raskt. Jeg elsker den myke følelsen av det.

Jeg elsker pakningen, gjennombruddsslangen og lyden av kakaosmør (5% kakaosmør). Lukten er himmelsk også. Det lukter som en blanding av sjokolade og vanilje til meg, men med et snev av sitron (alle kan kanskje ikke like concoction skjønt). Nå kommer til bronzing delen. Det gjorde ikke noe for meg. Ingen glans, ingen farge, ingenting. Jeg er helt uvitende om hvorfor dette har blitt kalt "bronzer" som jeg ikke kunne se noen effekt, bare at det er en veldig mykgjørende kroppskrem og gjør en god jobb på det, men ingen bronsing. Jeg klager ikke mye fordi det er et veldig godt og ikke-fettete kroppsmør, men jeg vet ikke om de brennende påstandene 🙄

Siste ord på Target Kakaosmør Naturlig Bronzer: Lett til Middels

Ikke forvent noen glans eller bronse, bare en fin fuktighet og ikke-fettete følelse på huden. Jeg liker det og ville ha vært lykkeligere hvis de ikke sa "bronzer" på pakken, men det er et fint og raskt absorberende kroppssmør. Jeg er ennå ikke å prøve mange andre merker etter at jeg er ferdig med hoarding body lotions: snicker:

IMBB Rating:

3,7 på 5

Olay Regenerist Targeted Tone Enhancer Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Palmers kakao smørformel mørk sjokolade og kirsebær leppebørste Vaselin kakao smør dyp kondisjon kroppen lotion Kroppsbutikken Kakaosmør Kremaktig Kroppsvask Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør Fuktighetsgivende Lotion VLCC Lip Shield Kakaosmør SPF 10 Olay Natural White Sunn Fairness Day Lotion MAC Mineraliser Skinfinish Natural Medium Dark Burt's Bees Super Skinnende Natural Lip Gloss Sweet Pink Etude House Natural Sheet Mask Aloe Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer Bilder, fargeprøver Maybelline Dream Mousse Bronzer Clinique Nesten Bronzer SPF 15 - 01 Light Medium The Body Shop Nomadic Goddess Warm Glow Bronzer Beyu Sun Glow Powder Review, bilder og fargeprøver Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer Review, Swatch, FOTD ELF Varm Bronzer Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Marks & Spencer Per Una Bronzing Powder Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: