Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo

Garnier Fructis har et bredt utvalg av hårpleieprodukter som de hevder inkluderer skreddersydde løsninger for spesifikke hårproblemer. Enten du ønsker å bekjempe hårfall eller du vil ha produkter til tørt, skadet, skummet hår, vil det være et Garnier Fructis-produkt som hevder å fikse det for deg. De har store krav til "Active Fruit Concentrate", som er inkludert i mange av sine produkter.

Produktet som blir vurdert her er sjampoen fra sitt nyeste utvalg - "Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Taming System", som lover å sette rett “Jungli” hår. Dette området omfatter også et balsam og et serum.

Navn på produktet:

Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo.

Koste:

Rs. 64 for 100 ml.

Holdbarhet:

3 år

Produktbeskrivelse:

 • Forvandler ujevn, uhåndterlig hår til silkemykt hår.
 • Langvarig effekt.
 • 3-trinns taming-system nærer håret for å gjøre det mykt, glatt, frizzfritt og skinnende.
 • Beriket med glattende kraft av sitroner.
 • Fungerer på stædig frizz ved å nærende den.

Jeg tar på Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende sjampo:

Sjampoen kommer i den vanlige "Garnier Fructis" grønn plastflasken med den grønne flip-hetten. Det er lite små "før" og "etter" bilder av modellen på flasken.

Baksiden av flasken gir andre detaljer som bruksveiledning, ingrediensliste og informasjon om de andre produktene i samme område.

Bruksanvisning er å "Skum, Skyll og Gjenta" hvis nødvendig. For best resultat, anbefaler de at de bruker det hver dag og følger det med balsam og serum i samme område.

Produktet flyter lett ut av flasken og er hvit i fargen. Det er heller ikke for tykt, heller ikke for rennende, og det er lett å bruke. Imidlertid var mengden sjampo som vist her ikke nok for min fine skulderlengde under skulderlengden. Jeg trengte minst 3 eller 4 ganger dette beløpet for å dekke håret mitt helt og slå opp en skum. Går av dette, tror jeg ikke denne flasken kommer til å vare meg veldig lenge!

Når du åpner flasken, er det første som treffer deg duften. De har sagt at den inneholder "Active Fruit Concentrate", men det vil ikke forberede deg på luktene av så mange frukter som kommer fra sjampoen. Personlig kunne jeg oppdage en sterk lukt av fersken, men det er ikke spesifikt nevnt i ingredienslisten.

Duften er imidlertid helt vasket ut på skylle og forblir ikke i håret mitt i det hele tatt. Dette er en god ting for meg, da jeg egentlig ikke finner ideen om å være en vandrende annonse for blandet fruktjuice, veldig tiltalende!

For å få en ide om hva dette produktet hevder å gjøre, ta en titt på deres utskriftsannonse:

Modellen er “Jungli” Mane er forvandlet til slank og glatt, rett og skinnende hår. Selv om du vet at du ikke kan ta reklame for ordet, virker dette litt for overdrevet. Det "etter" håret har definitivt sett en tørketrommel / retting. Forvent ikke slik drastisk forbedring, og du vil ikke bli skuffet.

Håret mitt var definitivt jevnere og synlig skinnere også. Jeg var ganske glad i den henseende, men flyveveiene på kronen av hodet mitt fortsatte fortsatt. Jeg antar at sitronekstraktet i sjampoen er ansvarlig for skinnet. Denne effekten varer også neste dag, men svekkes ved den tredje dagen, da jeg måtte vaske den igjen. Også, hadde jeg brukt samme mengde en annen sjampo, ville håret mitt se ut som "Ms. Jungli er "vist ovenfor. Når det gjelder rettebevegelsen, virket det definitivt ikke på bølget hår. Selv om de hevder å gjøre det, kan noen sjampo faktisk endre hårstrukturen uten noen form for varmebehandling? Likevel tror jeg at noen med nesten rett hår kan finne at det ser strakker ut på grunn av den slankere effekten.

ingredienser:

Vann, Natrium Laureth Sulfat, Natriumklorid, Dimetikon, Coco-Betain, Glykoldistearat, GuarhydroxyporpylTrimoniumklorid, Niacinamid, Cocamid Mipa, Sukkerrør Utdrag, Natriumbenzoat, Natriumkokoat, Natriumhydroksid, Salisylsyre, Limon, Karnell Sinensis Blad Utdrag, Linalool , Benzylsalicylat, applefruktkstrakt, karbomer, pyridoksin HCI, sitronsyre, citronellol, butylfenylmetylpropionell, metylkokoat, sitronskelextrakt, hexylenglykol, hexylkanal, duft (FIL C39795 / 1)

Fordeler med Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrking Shampoo:

 • Lett tilgjengelig.
 • Fornuftig priset.
 • Lang holdbarhet.
 • Ingen laurylsulfater eller parabener.
 • Effektene varer i to dager.
 • Håret er skinnende og jevnere.
 • Selv om mengden som kreves er stor, gjør det ikke håret grovt i motsetning til vanlige sjampoer.
 • Det er en taming effekt, i hvert fall langs hårakselen.

Cons av Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo:

 • En stor mengde produkt er nødvendig for å lage opp en skum.
 • Ekstrem fruktig lukt (kan være en put-off for noen).
 • “flyaways” på kronen er ikke tammet.
 • Ingen synlig rette effekt.

Bedømmelse på Garnier Fructis Silkeaktig Rett 24/7 Styrkelse Sjampo:

Dette er ikke en dårlig sjampo. Jeg likte det for å jevne ut håret mitt og gjøre det skinnere. Jeg skulle ønske det varte i mer enn to dager skjønt.Jeg var ikke veldig overbevist om rettingskravet, så det var ikke veldig skuffet der. Hvorvidt gjentatt bruk vil gi meg langvarige effekter gjenstår å se. Et bekymringspunkt er produktoppbyggingen, på grunn av mengden sjampo som kreves for en enkelt applikasjon.

Vil jeg kjøpe Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo igjen?

Kanskje, men hvis jeg gjør det, får jeg også balsam og serum for å følge med det.

IMBB Rating:

3/5.

Garnier Fructis Fall Fight Fortifying Shampoo Hvordan lage hår Silkeaktig Lancome Teint Idole Silky Mat Livon Silky Potion L'Oreal Professionnel Play Ball Silkeaktig Soloppgang Serum Spray Pantene Pro V Glatt og silkeaktig balsam Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Livon Pin Straight Hair Conditioner Matrix Split End Hair Serum L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream Vaseline Total Moisture 24-timers fuktighetskrem Lakme Sun Expert Sunscreen Agurk Citrongress SPF 24 Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - null L'oreal 24-timers Superliner Gel Eyeliner Brown Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Sally Hansen Styrking av Formula Polish Remover Clairol Herbal Essences Break er overforsterkende sjampo Ny Himalaya Herbals Anti-Hair Fall Shampoo Oriflame Wild Rose og Cotton Protecting Shampoo Schwarzkopf Supersoft Yoghurt & Kokosjampo & Conditioner The Body Shop Banan Shampoo og Conditioner Himalaya Herbals Anti Dandruff Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: