L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream Review

Så, jeg var ganske fornøyd med min ikke så dyre Aroma Magic Eye Cream og Avon Eye Serum som jeg brukte siden de siste månedene. Mens jeg sjekket ut noen "Infallible Lipsticks" på L'Oreal Counter, begynte min venn å prise denne øyekremet som gal, og hun fortalte meg, "du må kjøpe det!" Jeg sjekket pakken og så ord som anti- aldring, anti-rynke skrevet overalt på det. Jeg sjekket boksen og sjekket meg selv i speilet som 100 ganger for å se om min venn ville si at "sin tid" burde jeg få meg til å bli et anti-aldrende produkt. Vel, jeg kjøpte det, men bare fordi jeg ønsket å se om en dyr øyekrem kan gi "gode resultater" eller ikke.

Produktbeskrivelse:

Eldre hud og ung hud oppfører seg annerledes når de blir utsatt for ytre aggressivitet. Når du blir eldre, tar huden lengre tid å gjenopprette og reagerer sakte. Hudfarge taper lysstyrke, ansiktsfunksjoner virker trette og rynker dypere.

Den Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream har en utjevningseffekt på øyet. I løpet av 1 time ser huden ut jevnere og rynker virker redusert. Skin ser forynget ut.

Den fuktighetsgivende formelen bidrar til å forbedre hudens evne til å oppføre seg ungdommeligere og er beriket med vår patenterte Pro-GenTM-teknologi.

Påfør ungdomskode øyekrem daglig, morgen og / eller kveld, rundt øyekonturområdet. Beriket med patentert Pro-GenTM ​​Technology. Anvendes daglig, hjelper fuktighetsgivende formel å forbedre hudens evne til å oppføre seg ungdommeligere.

Øyekrem er en del av L'Oreal ungdomskode rekkevidde som består annet enn dette:

 • En dagkrem koster Rs. 1099
 • En nattkrem koster Rs. 1099
 • Anti-rynk konsentrere koster Rs. 1325
 • Youth Booster Serum koster Rs. 1299

Pris:

Rs.799 for 15 ml.

ingredienser:

emballasje:

Øyekremet kommer i en liten glassglass / krukke med en glanset svart skrue av deksel / deksel. Emballasjen er solid og fin, men jeg ønsker at øyekrem kom i et rør som jeg må bruke fingrene til å grave ut kremet. Jeg liker likevel hvordan Garnier Under Eye Pen har en rollerball foran og du kan bare bruke den direkte under øyet. Ikke tankene, jeg vil bruke den søte krukken til å lagre noe (som pins, gummibånd, etc) 😛

Min dom på L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream:

Før jeg går videre med anmeldelsen, vil jeg nevne at jeg ikke har rynker under øynene, heller ikke jeg har sterke mørke sirkler. De eneste problemene jeg har er bare noen få linjer, og jeg får puffy øyne når jeg er søvn berøvet.

Øyekremet er en litt tykk formel og er mellom lys rosa og fløte i farge. Selv om det ser tykk ut, er det ikke tungt. Det siver inn i huden innen noen få sekunder med massasje. Jeg finner det ikke super fett, men det er fuktig nok til å gi et sunt utseende til øyet. Jeg liker det faktum at det kommer uten duft eller lukt.

I løpet av den første uken med å bruke den så jeg en "mye" forskjell i mitt øyeområde. Det virket mykere, jevnere og sunnere. Min vanlige concealer jobbet mye bedre enn før over dette. Så, dette er godt nok til å bli brukt under øynene før sminke som det ikke er super fett eller tungt.

Ved den andre uken så jeg at min kirurgisk arr under mitt høyre øye var lyn. Jeg så også en liten forbedring i linjene også. Jeg kunne veldig godt se en stor forskjell det medførte, men jeg vet ikke hva som gikk galt etter den tredje uken at jeg ikke kan se noen ytterligere forbedringer: Jeg vet ikke om huden min har tilpasset seg øye krem ​​og nå vil det ha en tyngre krem ​​eller hva! Kan være at jeg bare ventet en "LOT" etter å ha sett gode øyeblikkelige resultater. Uansett, jeg er stilling ved å bruke den hver kveld før sengetid og jeg tror jeg vil vurdere å kjøpe en annen krukke av dette. Det er ikke dårlig på noen måte (bare prisen: )

Min venn hvem er 5 år eldre til meg og bruker denne øyekrem også, sverger ved det! Hun forteller meg at hun er på sin tredje krukke med denne øyekrem og hennes mørke sirkler har redusert med tiden. Jeg kan ikke helt huske om hun hadde veldig dårlige mørke sirkler, men nå når jeg ser, kan jeg definitivt fortelle at øyet ser bra ut.

Samlet sett vil jeg anbefale denne øyekrem, men vær så snill å kjøpe denne øyekrem bare hvis du er i slutten av 20-årene, og bare hvis du har noen problemer (som mørke sirkler, øyeposer, puffete øyne, rynker).

For generell bruk, foreslår jeg fortsatt Aroma Magic Eye Cream eller Gel bare.

P.S .: Bare i dag fant jeg denne fine videoen på L'Oreal-nettstedet på øyekremapplikasjon. Sjekk!

Til slutt, før noen av dere spanker meg for å se på en dyr øyekrem, er det et kostnadseffektivt tips for å redusere mørke sirkler betraktelig consider

Jeg foreslo dette til en venn, og hun takker meg hver gang jeg snakker med henne for tipset. Alt du trenger å gjøre er å bruke brukte teposer, vaske dem med rent vann, og la dem avkjøles i kjøleskap. Sett deg tilbake, lukk øynene dine, legg teposene over dem og slapp av i en halv time. Vask øynene og ansiktet etter det. For å se resultatene må du gjøre dette ritualet hver dag i minst en måned.Prøv det selv (hvis det ikke virker, så kan du alltid kjøpe en fin øye krem ​​😛)

Pros av L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream:

 • Lett krem, sprer seg lett.
 • Suger inn i huden innen få sekunder etter massasje.
 • Har ingen duft eller lukt.
 • Gjør under øyeområdet sunnere, myk og glatt med fortsatt bruk.
 • Det er ikke super fettete, oljeaktig, så det kan brukes under sminke.
 • Passer til de fleste hudtyper.
 • Én krukke varer i minst 3 måneder da du trenger litt kvantitet for hver applikasjon.
 • L'Oreal-produkter er lett tilgjengelige i India.
 • Min venn hevder at hennes mørke sirkler har redusert etter at du har brukt dette.

Ulemper med L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream:

 • Gummi-type emballasje.
 • Det er dyrt (siden det er "L'Oreal" + "anti aging stuff").
 • Du må fullføre den innen 6 måneder etter at du åpnet den (perioden etter åpning er nevnt som 6 måneder).
 • Inneholder parabener.

IMBB Rating:

4 på 5: - *: - *: - *: - *

L'Oreal Paris Pearl Perfekt Ansiktsskum L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 L'oreal True Match Super Blendable Perfecting Foundation L'oreal Lip and Eye Makeup Remover L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem L'oreal True Match Roll On Foundation L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfekt Nattkrem L'Oreal Paris Matte Morphose Foundation Bilder, fargeprøver L'Oreal Hydrafresh Lip Balm L'oreal True Match Roll On Foundation Loreal True Match Foundation L'oreal True Match Super Blendable Perfecting Foundation L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver L'Oreal Paris True Match Mineral Foundation Jovees Active Protein Youth Face Pack og 30+ Youth Face Cream Avon Ageless Results Day Cream, Retroactive Youth Extending Cream Vichy Aqualia AntiOx Pro-Youth Antioxidant 24Hr Hydrating Fluid Armani Code Sport Eau De Toilette Freeman Superfruits Rejuvenating Facial Moisturizer Lotus Herbals Nutraeye Foryngende og Korrigerende Eye gel Shahnaz Husain Shamask-I Plus Foryngende Mask Fabindia Jasmine Beroligende og Foryngende Såpe Celeteque Advanced Anti-Wrinkle Ultra-Hydrating Light Cleansing Oil Garnier UltraLift Anti-Wrinkle Firming Eye Cream Amway Artistry Eye Cream Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream Beste under øyekrem for mørke sirkler: Spør IMBB Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Oriflame Eye Cream: Å se er å tro

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: