Biotique Bio Winter Green Spot Correction og Anti-Acne Cream

Hei!

Jeg er tilbake (vondt galt: P). I dag vurderer jeg en spotkorrigerende anti-akne krem ​​fra Biotique. Dette er fra stash jeg hadde akkumulert mens jeg kjempet en alvorlig kamp av kviser (høflighet Bangalore: P) rundt et år tilbake.

Det hjalp meg i en grad er det jeg tror. Jeg prøvde ulike produkter og i forskjellige kombinasjoner prøver å finne ut den perfekte løsningen, men etter en stund trodde jeg at jeg kanskje overbelastet huden min med produkter og de kan kollidere og ikke fungere. Så jeg ga huden min en pause i en uke, hvor jeg bare brukte en fuktighetskrem (hadde ikke oppdaget solkrem ennå!). Etter en uke brukte jeg dette på natten før jeg sovnet bare på kviser og merkene. Jeg brukte det i noen måneder, og det bidro til å forhindre at de nye blir større og juicier 😛 (beklager at du bryr deg ut: D). Selv om akne merkene og blemishene ikke blekner eller lyser, men rødheten reduseres i betydelig grad.

Jeg googled fordelene med vintergrønt, og dette er hva google baba har å si om det:

Bladene i vintergrønne anlegget inneholder en essensiell olje som oppnås ved en dampdestillasjonsmetode. Det er denne oljen som inneholder de medisinske egenskapene. Det er to forbindelser i oljen, og disse er kjent som metylsalicylat og gaultherilene. Helsefordelene ved vintergrønne oljer er i de smertestillende, anti-reumatiske, anti spasmiske og astringente egenskapene det inneholder. Oljen sies å lindre smerte ved hjelp av metylsalicylatforbindelsen som forårsaker at det behandlede, berørte området av kroppen opplever følelse av nummenhet, for å hjelpe blodsirkulasjonen og for å fremme en oppvarming i det berørte området. Dette kan hjelpe med hodepine, magesmerter og annen smertelindring. Derfor brukes samme komponent i Aspirin også. Oljen har også anti-mikrobielle egenskaper som er nyttige for behandling av bakterielle, sopp- og virusproblemer.

Koste:

Rs. 199 / - for 16 gm.

ingredienser:

Holdbarhet:

3 år etter produksjon.

Passer til fet og akne-utsatt hud. Min hud er normal til kombinasjon, og det virket. Siden det er en spotkorrigering, tror jeg ikke det betyr mye.

Fordeler med Biotique Bio Winter Green Spot Correction og Anti-Acne Cream:

  • Beroligende og kul følelse når den brukes (som når du bruker mentolbaserte produkter).
  • Forhindrer at kviser vokser i størrelse og forlater stygge merker.
  • Reduserer rødheten etter at pimpleet har gått ned.
  • Mengden er god, da den bare er for spotkorreksjon.

Cons av Biotique Bio Winter Green Spot Correction og Anti-Acne Cream:

  • Ikke forhindrer kviser, selv om du bruker på de røde støtene som vises først, men dette kan variere for forskjellige personer. Jeg hadde veldig sta, ikke avskrekket av masseødeleggelsesvåpen jeg brukte mot dem 😛
  • Kommer i en karbonemballasje, og siden det skulle være for akne-utsatt hud, ville det vært bedre om det kom i en rørform.

IMBB Rating:

3/5 (fordi det ikke forhindrer kviser og ikke fader merkene helt).

Biotique Almond Kajal Biotique Pistachio Ageless Nourishing & Revitalizing Face Pack Hudpleie med biotiske botaniske ekstrakter Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner Biotique Cocobutter Cream Biotique Agurk Pore Stramming Ferskemiddel Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50 Bio Wheat Biotique Hvete Germ Cream Biotique Bio Redwood Tonet Fuktighetskrem Bio Skincare Exfoliating Strawberry Face og Body Scrub Bio Glow Scrub Vinter hudpleie tips for tørr hud Lakme Fruit Moisture Honning og Avokado Winter Perfect Day Cream Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray L'Occitane Grønn Te Solid Parfyme Tinn: Verten Clinique Anti-Blemish Spot Treatment Gel Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Garnier Pure Active Spot Fighting 24-timers fuktighetskrem Dermalogica Clean Start Hit the Spot Jovees Anti Acne Pimple Cream Himalaya Clarina Anti Acne Cream Nomarks Cream for fet hud Clinique Comforting Cream Cleanser Olay Natural White Day Cream LUSH Vanishing Cream Dove Body Silk Cream Lush Dream Cream Lush Smitten Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: