Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15

I dag skal jeg introdusere et flytende fundament som er unikt og unikt fordi det har 5 nyanser i en enkelt flaske. : woot: Hvor bra er det? Som vi alle vet, er det en smerte å finne den perfekte nyansen, spesielt med den rare belysningen i kjøpesentrene. Så da jeg så dette, kjøpte jeg det umiddelbart, og tenkte jeg kunne leke med forskjellige nyanser. : Toothygrin:

Produktbeskrivelse av Revlon:

Opprett din perfekte nyanse med den enkle svingingen på et tallerken. Lett følelse. Naturligvis feilfri. SPF 15. Innovativ flaske tilbyr fem skyggeinnstillinger, noe som gjør det enkelt å finjustere grunnskyggen din for den perfekte kampen. Vri på skiven for å justere nyansen fra lysere til mørkere. Lettvekts formel blander sømløst inn i huden for et naturlig, feilfritt utseende. Tilgjengelig i en rekke hudtoner fra lys til dyp. SPF 15. Oljefri og duftfri.

Slik søker du:

Påfør på renset hud etter din daglige fuktighetskrem. Vri skiven til ønsket skygge og pumpefundament. Bruk fingertuppene eller applikatoren til å blande grunnlaget på huden, begynner i midten av ansiktet, panne, nese og hake blandes utover.

Pris:

Jeg husker det ikke akkurat, men det var rundt 1200 for 30 ml antar jeg.

Nyanser tilgjengelig:

Fair / Light, Light, Light / Medium, Medium, Medium / Deep, Deep.

Emballasje og bruk:

Den kommer i en liten flaske med en pumpepumper. Det er 2 seksjoner i flasken. Den ene halvdelen er fylt med medium skyggefundament og den andre halvdelen inneholder mørkere nyanse.

Det er en tallerken med 1, 2, 3, 4, 5 merket med 5 som er den mørkeste. Juster dreiehjulet til ønsket nummer og pump fundamentet ut. I bildet under har jeg satt på hjulet for å skygge 2.

Min erfaring med Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15:

Formelen er veldig lett og blander lett inn i huden. Det gir ren og middels dekning uten å forlate en hvit støp. Den har SPF som er en ekstra fordel. Det vil ikke helt dekke svarte flekker, og derfor må du bruke en concealer til å gjemme dem.

Disse er fargene i de 5 nyanser:

Som du kan se, er det ikke mye forskjell mellom nyanser. Jeg kan nesten ikke fortelle dem, men en er definitivt lettere enn 5, det er alt.

Nedenfor er bildene av skygge nummer 1 som jeg blandet dem på huden min:

Pros av Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15:

 • Lett, glir lett og ikke slå seg ned i fine linjer.
 • Du kan velge mellom 5 nyanser til den som passer til din eksakte hudtone. Du kan også blande forskjellige nyanser sammen.
 • Dekningen er god. Du kan retusere det uten frykt for å se kake.
 • Har SPF som er en ekstra fordel på dagtid.
 • Etter en halv time med søknad, kan jeg knapt si at jeg har noe fundament.
 • Siden det er olje og duftfrit, er sjansene for å få kviser mindre.
 • Ikke tørk ut huden min.
 • Pumpe dispenser er veldig enkel å bruke, mer hygienisk.
 • De mørkere farger kan brukes når du blir solbrun eller for å fremheve bestemte områder på ansiktet. Haken min er litt mørkere enn kinnene mine, og jeg bruker en mørkere nyanse på haken min.
 • En flaske kan deles med vennene dine eller søstrene med litt annen hudtone.

Ulemper med Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15:

 • Prisen er på høyere side.
 • Det er bare en liten forskjell mellom de 5 nyanser og 5 er definitivt mørkere enn 1, men forvent ikke at du vil ha 5 helt forskjellige fundament.
 • Det gir ikke full dekning. Kjøpe dette bare hvis du er ute etter ren-til-medium dekning.
 • Siden det er oljefritt, bør du alltid fukte før du legger grunnlaget.
 • Det vil ikke gi en dyp finish, ikke mye av en con, men fordi den totale effekten ser naturlig ut.
 • Å holde strøm er ikke så bra, men anstendig nok.

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15?

Ja, men i "Medium" nyanse neste gang, siden "Deep" i "Medium / Deep" er litt for mørkt for meg.

Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Revlon ColorStay Mineral Foundation Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon New Complexion Foundation Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick Revlon Colorburst leppestift Blossom, Honning Photos, Stearinlys Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett TRESemme Thermal Creations Volumizing Mousse Hvordan velge Foundation Shade for Skin Lancome Teint Miracle Foundation MAC Mineralize SPF 15 Foundation L'oreal True Match Roll On Foundation Clinique Foundation Review-Superfit Makeup MAC Velg SPF 15 Foundation Bobbi Brown Tinted Moisturizer med SPF 15 Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: