Gjøre opp for alltid Smoky Lash Mascara

Dette er min andre spennende anmeldelse, og du ser det er ingen lykkeligere enn meg fordi jeg elsker å skrive anmeldelser til produkter og min første har blitt verdsatt.

Så jeg skal vurdere Make Up Forever Smoky Lash Mascara

VEKT: 0,6 oz. / 16g

PRIS: 22 $ ​​(jeg fikk det på 8 KD under mitt besøk til Kuwait så det ca 1400 / - indiske rupees)

PRODUKTKRAV: Smoky Lash forbedrer vipper, for eksepsjonelt volum, uendelig lengde og ultimate krøll. Formelen er rik på ultrafine mineralpigmenter for å skape det perfekte, røykfrie utseendet: mettede visker og smolende øyne. Den ultra brede og tette nygenerasjonsbørsten holder maksimal mengde produkt for øyeblikkelige spektakulære visker. Lash forbedrer vipper, for eksepsjonelt volum, uendelig lengde og ultimate krøll. Formelen er rik på ultrafine mineralpigmenter for å skape det perfekte, røykrike utseendet: mettede vipper og smolder

HVORDAN GJELDER: For maksimalt volum, bruk Smoky Lash over og under viskene, jevnt fra venstre til høyre. For å adskille individuelle pisker, bruk Smoky Lash fra røttene til tipsene. For å øke volumet og lage en faux-lash-effekt, bruk flere strøk Smoky Lash.

TILGJENGELIGE SKADER: 03- Brown, 01- Black, 04- Green, 05- Blue, 06-Plum

Skyggen jeg plukket er 01- Svart. Produktet har vært sant til sine påstander om å være usedvanlig feilfri når man skal gi det nødvendige volumet, lengden og krøllen. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke et øyehalsbånd. Det gjør definitivt jobben med å skape det røykfrie utseendet, noe som hver kvinne vil ha en mascara å gjøre. Du trenger ikke å bruke og bruke det på nytt en zillion ganger for å få dine vipper til å se voluminert. Det gjør jobben i bare 2 presise frakker.

Noen ganger flager, bare hvis mye blir påført, ellers kommer det ikke under forstyrrelse. Jeg har hørt mange folk fortelle at mascara-klumpene, men hvis de brukes og brukes riktig, gjør det ikke.

Det er en tidsbesparende, to swipes og du er ferdig! Bare det rette produktet hvis du er ute etter det falske og dramatiske lashet, ser ut, men det kan ikke se enkelt uten omkostninger. Ikke bekymre deg, det gjør ikke at du ser uendelig uansett 😛 Det er mye sexier!

Veldig lett å vaske da dette ikke er vanntett. Men ikke ta det som en feil, det smelter fremdeles ikke i fuktig vær eller ødelegger ansiktet ditt hvis du kaster en tåre eller to. Men mye vann-sprut, kontinuerlig sobbing på bryllup eller ser Kabhi Khushi Kabhi Gham annenhver dag på Sony Max, kan vise den uønskede siden av produktet. 😛 Mange mennesker som har eller kan bruke denne mascaraen, kan si at den tørker opp, og ja, høre det fra meg, det gjør det egentlig. 🙁 For meg er dette ikke et problem fordi jeg alltid er forsiktig med at du ser 😛 Du burde lære å være ansvarlig 😛 Det er høy tid nå damer! 😀 Hvis Rati tillater meg å, skal jeg skrive en artikkel om "Hvordan være så ansvarlig som Ravali" og dere kommer til å ta opp, vet jeg! 😛 😉

Hvis du ønsker å belaste det, så sørg for at du skynder deg med det fordi det tørker opp, det skaper litt rot, og det er flere sjanser for at klumper blir dannet, noe som faktisk er en smerte.

Hvis du vil ha en vanntett versjon av det så * Bling * har du det! 🙂 Aqua Smoky Lash det kalles! Jeg har ikke prøvd det for å fortelle dere om det, men jeg har sett produktkravene og noen anmeldelser, og jeg lærte at det er det samme som Smoky Lash, men vanntett. 🙂 Vel, så å holde min lame humor til side, er produktuttørking faktisk et problem, men du må være forsiktig med det. Det tørker ikke ut meningsløst selvfølgelig. Ikke hold den åpen for lenge, og den vil definitivt leve sitt liv! Ingen bekymringer, vakre damer 🙂 Bang meg hardt hvis du får dette, og det tørker ut latterlig! (Det var bare ikke seriøst 😛)

Så oppsummering (takk himmelen, uten min humor: P)

PROS:

~ Forlenger, volumiserer, krøller og gir deg de intense øyene vippene ser ut og gjør vippene ser lengre og fyldigere ut. ~ Ekstra svart, tilgjengelig i 5 nydelige nyanser. Jeg prøvde dem alle i butikken, og de er alle så søte! ~ Lett å rengjøre og smuss ikke. ~ Lang oppholdskraft. Bruk det på dagen, fortsett med rutinen, kom hjem, sov, spis, åpner IMBB, spis, sov og gå til sengs med mascaraen fortsatt på og våkn opp neste dag og gå ut uten å nødvendigvis bruke den igjen! (Hvis du ikke er vant til å vaske ansiktet ditt bare 😛) ~ Rask og gir mye volum i bare to presise applikasjoner. ~ Gjør øynene dine bedre og viktigst, hvis du har veldig korte og sparsomme vipper, vil dette være ditt drømmeprodukt. Det vil gjøre all den magien du vil ha for dine øyne.

ULEMPER:

~ Åh baby! Hva som helst er det fremdeles ikke vanntett! Nei, jeg motsiger ikke meg selv, men du kan ikke gå ut i regnet, du kan ikke se alle Saas-bahu serier og sob-story filmer, du kan ikke gråte hvis strømperne riper ut like etter en bruk. Hvorfor da? : O (Så jeg motsatte min egen uttalelse 😛) ~ Sett på det! Det tørker ut. Jeg skal ikke nevne igjen om artikkelen (selv om jeg bare gjorde det), men du ser være forsiktig med den. 😀 ~ Prisen! Prisen! Å prisen! L Ikke krybbe om prisen og kjøp den fordi når du går hjem, og du prøver det, og noen damn scene i din favoritt seriell gjør deg gråt, så gråter du 1.For prisen 2. Fordi mascara er over hele ansiktet ditt 3. Enhver som ser på deg, vil bli redd for døden fordi den er tonehøyde 4. Fordi du kan være redd for å se på ditt eget ansikt i speilet 5. Den seriell scene 😛 (jeg innrømmer at det er for mye overdrivelse)

MITT VERDIKT: Hvis du får de perfekte røykige øynene og en blank pout på leppene dine med noen frie tilbehør og en kort kjole, ville dette mascara definitivt gjøre at du ser mye sexigere ut! Og ja, sexy, det er det eneste ordet jeg vil bruke til å beskrive denne mascara fordi det ikke bare er produktet sexy, det komplimenterer også øynene dine og det totale "DU" uten å nøle.

Så alle de vakre kvinnene der ute, prøv dette produktet. Det er veldig lovende og du vil absolutt elske det. Ta mitt ord for det. Det er en av de drøm-come-true mascaraene! Jeg ville ærligst ha en mascara akkurat som den hver gang jeg hadde et røykfylt utseende på øynene, og nå som jeg har funnet det, føler jeg meg så fullstendig J

MITT RATING:4/5

Har du brukt Make Up For Ever Smokey Lash Mascara? Vennligst rate i boksen under

Les også: Gjør Forever Rouge en Levres Lipstick 203 Gjøre opp for alltid HD Powder Review - High Definition Gjøre opp for evig Aqua Eyes 18 L Burgundy Review, Photos, Swatches Gjøre opp for alltid HD Foundation Review Skin Primer: Gjør opp for Ever HD Microperfecting Primer Review Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Review Maybelline Long Extreme Stiletto Vanntett Mascara Review Estee Lauder Magnascopic Maximum Volume Mascara Review Revlon Lash Fantasy High Definition Mascara Review Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Lakme Nine til Five Intense Volume Mascara Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 29 2020