Aktiv Kosmetikk Øyenskygge (Highlighter) Review

I dag skriver jeg om et produkt av et merke som jeg introduserte på IMBB et par måneder tilbake. Active Cosmetics er faktisk et britisk-basert merkevare hvis kosmetikk er tilgjengelig på nettet. Man kan lett finne at sminkepalettene blir solgt til rimelige priser på nettsteder som Amazon og eBay. Jeg hadde allerede vurdert en vakker øyeskygge fra samme merke her.

Jeg tar på Aktiv Kosmetikk Øyenskygge (Highlighter):

Denne øyeskyggen er igjen en gave fra min venn som sendte den som jeg var alle roser for den forrige øyeskyggen hun sendte meg. Igjen å være en del av et sett, kommer ikke denne skyggen med et navn eller nummer, men skyggen passer perfekt til å være et høylys. Jeg henter alltid denne fargen når jeg gjør noen EOTD for mine vurderinger eller noe øyeutseende i helgene mens du går ut. Jeg tror at øye sminke ikke er fullført før jeg bruker den til å markere min pannebein.

Skygge:

Fargen er blekgull med veldig lys golden shimmer. Shimmeren er kun synlig når det lyse lyset faller på det, ellers legger det bare til en vakker og merkbar glans på pannebenet. Jeg bruker det til og med på øvre hjørne av øynene og det lyser også opp dette området. Det fungerer også som et fint ansiktslys og alene det kan brukes til å skape det perfekte nøytrale utseendet, se jeg bruker det på flere måter, og i alle tilfeller ser det ut til å være så naturlig, men likevel vakkert.

Tekstur og oppholdsstyrke:

Tekstur er myk og er pent pigmentert. Skyggen gjelder pent og passer sammen med andre farger med stor letthet. Det er svært lite fall og det gjør ikke krøll eller fade bort selv etter mange timer, selv uten en skikkelig øyeskygge base.

emballasje:

Den kommer i en helt solid emballasje og er utstyrt med en myk og søt applikator. Jeg bruker det noen ganger for å bruke øyeskyggen på øynets indre hjørne.

Totalt sett er jeg faktisk forelsket i denne øyeskyggen og bruker den nå og da.

Sammendrag sine gode og ikke-så gode poeng for dere alle.

Pros av aktiv kosmetikk øyenskygge (Highlighter):

  • Perfekt highlighter-farge.
  • Myk i tekstur, det er lett å påføre og blande inn.
  • Pent pigmentert.
  • Fantastisk oppholdsstyrke.
  • Kan også brukes som ansiktslys.
  • Minimum fallout, ingen flying-away shimmer.
  • Veldig billig hvis du kjøper hele settet online.

Cons of Active Cosmetics Eyeshadow (Highlighter):

  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Aktivt Kosmetikk selges hovedsakelig som sett på nettet, så det er vanskelig å hente individuelle nyanser.

IMBB Rating:

4.5/5

Anbefaler jeg / Vil jeg tilbakekjøp Aktiv Kosmetikk Øyenskygge (Highlighter)?

Jeg trenger virkelig å finne ut en dupe for denne øyenskyggen eller trenger å få mer forsyning av dette bare når jeg elsker å bruke den: jogging:. Jeg anbefaler aktivt øyenskygge til alle som ønsker å våge seg ut i dette nye merkevarens produkter. : Victory2:

For å dømme skyggen bedre, vennligst sjekk ut skyggen, ettersom jeg har brukt den som en pannebeinheiser i min CS Hot pot-vurderinger her og her.

Aktiv Kosmetikk Øyenskygge BH Kosmetikk Vanntette Lip Liners Australis Kosmetikk Mineral Eyeshadow: Mermaid og Sea Urchin Bloom Cosmetics Skin and Tonic Mask Bourjois Single Eyeshadow + Bourjois Foundation Photos / Stikkord NYX Single Eyeshadow Black Faces Eye Shine Single Eyeshadow 04 Black Review og Swatches 4 Colorbar Single Eyeshadow Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Chanel Eclat Lumiere Highlighter Face Pen Benefit Watts Up Highlighter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: