Dette ser ut til å være en måned med kunngjøringer; Først vår en lakh-premiepengekonkurranse, så Faux Pas-fashion bloggen, og nå IMBB-tilbehørsbutikk. Nei nei nei, før du begynner å tenke, er vi ikke med på å lage tilbehør. Men det er mange andre som er. Så vi bestemte oss for å skape et sted å vise frem ting av folk som gjør. Angi IMBB Accessory Shop. Ideen var lenge i å gjøre skjønt - siden vi så Deepika's design som selger som varme kaker i vår Sunday Bazaar, har vi lurt på om vi kunne lage en side / plass for folk som henne. Men vi kunne endelig finne ut det etter å ha opprettet Ratis tittelbok. Vi bestemte oss for å lage et galleri akkurat som tittelboken. Og hva mer å vise frem først enn Deepika's Designs.

Så damer! vennligst bla gjennom vår tilbehørsbutikk, som for øyeblikket er vert for produkter fra Deepikas design. For å kjøpe et produkt, klikker du bare på bildet og det vil ta deg til produktsiden på Deepika's butikk. 🙂

MERK: Hvis noen av dere damer vil vise frem ting du gjør på egen hånd, vennligst kontakt oss for å få vite prisene for hosting dine ting. Husk at du bør ha din egen nettside / facebook side der vi kunne henvise kjøperne til å kjøpe dine produkter.

Gledelig handling! 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: