Frodig Oatifix Fresh Face Mask

Hei damer

Jeg er sikker på at du er kjent med frodige produkter nå. Denne masken er mitt første frodige kjøp. På en eller annen måte ble jeg alltid slått av av den sterke lukten som kommer fra butikken, som jeg aldri prøvde noen av sine produkter til nå. Mens jeg roaming rundt i Phoenix Market City Mall i Pune, trodde jeg kanskje det er på tide å prøve en av disse, og jeg er så glad jeg gjorde! Det var ingen andre i butikken på den tiden, og jeg fortsatte å prøve og lukte alle de herlige tingene der 😛 Til slutt spurte jeg veldig pasienten SA om å gi meg en maske som er veldig fuktighetsgivende og hun ga meg dette. Frisk, håndlaget Lush Oatifix Face Mask.

Pris:

682 INR.

Holdbarhet:

Holdbarhet er bare en måned og må oppbevares i kjøleskap.

Produktbeskrivelse av Lush:

Det er en fuktighetsgivende maske. Følsomme, tørre eller irriterte ansikter elsker Oatifix for sine beroligende havre, mykende mashed banan og bakte mandler til slough away flaky hud.

Hvordan å bruke:

Rens ansiktet og klapp tørr. Glatt en god dukke av frisk ansiktsmaske over hele ansiktet ditt, sørg for å unngå øynene og munnen. La masken stå på i omtrent ti minutter (ikke la masken tørke helt). Vask av med varmt vann, følg med din favoritt toner og fuktighetskrem.

ingredienser:

Glycerin, Fin havregryn, Friske organiske bananer, Vann, Jord mandler, Illipe smør, Kaolin, Talc, Vanilje Pod, Sandeltre, Benzoin Resinoid, Kumarin, Benzyl Cinnamate, Linalool, Parfume, Gardenia Extract.

Tekstur:

Som du kan se på ingredienslisten, er vann den fjerde ingrediens. Derfor er masken i halvfast form, og jeg legger vanligvis til litt rosevann eller vanlig vann for å løsne det opp litt; spesielt etter å ha kjølet masken, har den en tendens til å bli mer solid. Derfor bidrar det til å legge til litt vann alltid i en jevn applikasjon.

Fordeler med frodig Oatifix Fresh Face Mask:

 • Hud føles fuktig og baby myk etter hver bruk.
 • De ferske ingrediensene og de naturlige oljene som finnes i masken, gir en glød til ansiktet hele dagen.
 • Det er en mask-cum-scrub. Skru forsiktig av ansiktet mens du fjerner masken. Havremel og bakte mandler gir deg en fin skrubbe uten å være for hard.
 • Umiddelbar lettelse for tørrskinnede skjønnheter.
 • 100% naturlige ingredienser. Ingen kjemikalier eller parabener involvert.
 • Du kan til og med hoppe over å bruke fuktighetskrem, fordi masken etterlater deg med en godt hydrert hud.
 • Som andre masker, trenger ikke å vente til det blir helt tørt, bare 10 minutter for sunn hud er virkelig en tidsbesparende.
 • Fin søt lukt, som hjelper deg med å slappe av mer. Det er heller en sterk lukt skjønt.

Ulemper med frodig Oatifix Fresh Face Mask:

 • Meget kort hylle tid, en måned for å fullføre hele karet er for mindre. Jeg har faktisk kastet bort en fjerdedel av det siden utløpsdatoen var over, så bruk den 2 til 3 ganger i uka eller masker din mann også når du bruker: tanngris:
 • Det kan ikke passe oljeskinnete skjønnheter. Ansiktet kan ha en tendens til å se fet ut hvis du ikke vasker det ordentlig. Det har også en tendens til å holde fast i håret ditt. :-P. Så, sett inn et håndkle eller bånd langs håret ditt.
 • Det er ikke veldig enkelt å bruke som noen andre masker hvor du bare kan klemme den ut av røret og søke direkte på ansiktet. Du må blande det med vann først og i riktig konsistens, ellers kan det falle av.
 • Når jeg glemte å vaske den av og holdt den i rundt 40 minutter og neste dag la jeg merke til en eller to kviser. Så vær så snill å ikke holde den i mer enn 10 minutters damer!

Min dom på frodig oatifix fersk ansiktsmaske:

4/5 (ett punkt trekkes for kort holdbarhet og for ikke å være egnet for fet hud). Dette er en utmerket maske for normal til tørrhudet skjønnhet, og jeg ville definitivt tilbakekjøp det, spesielt om vinteren.

Lush Snowcake Soap Lush Angel's Delight Soap LUSH Vanishing Cream Lush Tea Tree Water Frodig jeg elsker saftig sjampo Frodig Sympati For Hud Kropp Lotion Naturlig hjemmelaget ansiktspakke: Honning og havre (med bilder) Vaseline Aloe Fresh Hydrating Body Lotion DKNY Vær Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Dove Go Fresh Body Wash Daglig skjønnhetstips 7: Friskt ansikt Lush Wow Wow Face Mask Hjemmelaget sjokolade ansiktsmaske Oriflame svensk spa rensende ansiktsmaske 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Avon Naturals Hudpleie: Cleanser, Toner, Ansiktsmaske Botanisk aromaterapi Ansiktsmaske Geranium Oriflame Optimals Oxygen Boost Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: