Chambor Stay-On Vanntett Eyeliner Pencil Review

Hallo jenter!

Dette er min første anmeldelse, og jeg er veldig veldig skeptisk og nervøs for det. Jeg har lest anmeldelser på IMBB fra de siste 6-8 månedene, men har endelig samlet litt mot til å gjøre en anmeldelse.

Først av alt, la meg introdusere meg selv til dere alle. Jeg er Payal, en 20 år gammel jente fra Surat. Jeg er en 3. årig Computer Engineering student, og jeg er veldig lidenskapelig om mat, klassisk dans og selvfølgelig sminke. Jeg elsker helt alle de flotte damene dine, og elsker kjærligheten som dere alle bærer dere og vennskapet dere alle deler. Jeg skulle ønske jeg kunne ha funnet IMBB tidligere! Jeg kan ikke takke hver og en av dere nok for all hudpleie, stil og sminktips og ærlige anmeldelser. Det har vært en stor hjelp for meg.

Nå, før jeg drar dere alle, la meg komme rett til anmeldelsen. Jeg ble introdusert til merket Chambor gjennom IMBB. Før det var de eneste merkene jeg kjente Lakme, Elle 18 og Revlon (jeg vet at jeg høres ganske dum her, men tro meg, jeg var). Så da jeg gikk ut på shopping for bursdagen min for 6 måneder siden, dro jeg til Chambor-telleren og ønsket å kjøpe minst ett produkt. SA viste meg denne eyeliner og jeg umiddelbart likte den.

Pris:

Rs. 340 for 0,28 gm.

Denne liner er tilgjengelig i tre nyanser - 301 Forever Black, 303 Blue og 306 Dark Green.

Jeg har skyggen 301 Forever Black.

Produktbeskrivelse:

Kremaktig teksturert langvarig vanntett blyant som hjelper øye sminke til å fortsette. Har en myk og kremaktig formel, med en intens og rik fargebase. Dette oppholdet på vannbeviset blyant gir deg det perfekte utseendet i bare et slag.

emballasje:

Den kommer i en vridd emballasje, men er ikke uttrekkbar. Kroppen er av samme farge som skyggen.

ingredienser:

Ikke nevnt.

Min erfaring med Chambor Stay-On Vanntett Eyeliner Pencil:

Jeg har alltid likt å bruke kajal siden jeg var 13 eller 14 år gammel, men min kajal pleide alltid å spre seg og gi meg vaskebjørn øyne. Jeg hadde ikke noe imot å tørke av den flekkete kajalen noen ganger før jeg ble med på college. Da bestemte jeg meg for at det var på tide å få en kajal som ikke flekker. Søket virket komplett da jeg fikk denne liner.

Swatch:

Bunn: Swiped en gang.

Topp: Swiped 2-3 ganger.

Det er perfekt svart og glir på jevnt. Jeg bruker den på min øvre lash linje og også på min vannlinje som en kajal. Jeg har linser, og min øyeolog har fortalt meg å holde seg unna kajals da de inneholder olje som kan skade linsene. Denne blyanten er oftalmologisk testet og slår ikke i alle mine øyne. Slik ser det ut på øynene mine:

Jeg har brukt den veldig tykk på min øvre lash linje for å gi deg en ide om hvordan det ser ut. Jeg har fortsatt ikke en stabil hånd, så unnskyld tedhi-medhi-linjen.

Jeg bærer dette daglig om morgenen klokka om 7 AM da jeg kommer hjem klokken 16.00, er det fortsatt veldig mye der. Faktisk forblir den satt uten den minste bølgen på lashlinjen, men på vannlinjen smelter den bare litt, men ingenting som ville se styggt ut. Øynene mine ser vakkert kohled hele dagen.

Også verdt å nevne er dens vanntette krav. Jeg hadde gått til Andaman-Nicobar øyene med familien min om 3 måneder tilbake. Jeg hadde slitt denne liner og dyttet inn i det nydelige vannet. Jeg kom ut etter å ha spilt i vannet i en time og da begynte broren min å klikke på bildene mine. Jeg nektet som jeg visste at liner ville ha gått vekk og jeg ser forferdelig ut uten kajal, men til min overraskelse, da jeg så bildene, var det fortsatt veldig mye på plass og det var det beste bildet av min tur! Også, jeg bruker det de siste 6 månedene daglig, og det har ikke kommet over ennå.

Kort sagt, jeg elsker bare det!

Pros av Chambor Stay-On Vanntett Eyeliner Pencil:

 • Det er vanntett.
 • Ikke flekker.
 • Stor pigmentering og intens svart.
 • Oppholdsstyrke er flott, opptil 8 på vannlinjen og enda mer på lashlinjen.
 • Anstendig priset.
 • Veldig myk og glatt og glir lett, ikke slenger eller stikker øynene.
 • Oftalmologisk testet, egnet for kontaktlins brukere.
 • Kan fjernes lett med sminkefjerner eller rensemelk eller babyolje.
 • Kroppen er av samme farge som liner, så ingen problemer med å identifisere.

Ulemper med Chambor Stay-On Vanntett Eyeliner Pencil:

 • Ikke uttrekkbar, bare vri-opp, så kan ikke se hvor mye mengde gjenstår.
 • Kan ikke skjerpes, så det kan være vanskelig å tegne en veldig tynn linje.
 • Nyanser er begrenset, ville ha elsket å ha en lilla eller brun.

Ville jeg tilbakekjøpe Chambor Stay-On Waterproof Eyeliner Pencil?

Definitivt ja!!!

Vil jeg anbefale Chambor Stay-On Waterproof Eyeliner Pencil?

Ja, gå sikkert for det hvis du kan forsømme at det ikke er inntrekkbart, og du vil ikke bli skuffet.

IMBB Rating:

4.5/5

Ta vare på dere alle!

Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Beauty Svampe Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Review, Photos, Swatches Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor Luminous Compact Powder, Løs Pulver, Concealer Photos Chambor Blusher 66 Ambering Rose Review, fargeprøver Chambor Nagelpolsk Etter Glow Review, NOTD Chambor Hydra Max Cleanser, Toner og Fuktighetskrem Street Wear Bo på Mineral Foundation Street Wear Stay On Long Wear Lip Liner Tips og Toes Hold på øye blyant Sparkling Black Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil Review, Swatch Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett Ambika Pillai flytende eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner VOV flytende eyeliner Colorbar Color Intense Liquid Liner Bilder, fargeprøver Daglig skjønnhetstips: Slik bruker du flytende eyeliner Rimmel Liquid Eyeliner og Rimmel Pencil Eyeliner NYX Liquid Eye Liner L'Oreal Extra Intense Væske blyant Eyeliner gjennomgang og fargeprøver NYX Jumbo øye blyant i svart bønne Estee Lauder Artist Eye Pencil Soft Smudge Black NYX Jumbo Eye Pencil Yoghurt Review, fargeprøver Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD Streetwear Metal Eyes Eye Pencil Shade 'Silver Fôr' Elle 18 Stylz Eye Pencil Colorbar jeg glir øye blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: