Inglot AMC Liquid Face Blush 82 Review

Hei alle sammen,

Jeg vurderer her i dag mitt første kjøp fra Inglot.

Jeg lurer på / angre på hvorfor jeg ikke kjøpte / prøv noe til dato fra et så godt kosmetisk merke. For øyeblikket har jeg kjøpt denne flytende blushen, en pudderblush refill og noen runde leppestift påfyll. Neste på min "Inglot Wish List" er deres grunnlag, gel eye liners og deres super-raved om øyenskygge. Også, jeg har hørt gode anmeldelser om Inglot børster også, så jeg vil gjerne plukke opp noen av dem også. Les videre for å vite mer om flytende rødme.

Nyanser tilgjengelig:

Inglot AMC flytende ansikt rødme er tilgjengelig i 8 vakre nyanser.

Sjekk anmeldelsen på skyggen 83 her.

Jeg kjøpte skyggen 82 i den. Det er en nydelig, subtil peachy nyanse og ser veldig naturlig ut. Blushen kommer opp lett på NC25-huden og gir en sunn / naturlig flush til kinnene. Det er ingen åpenbar glimmer / glitter i den. Jeg elsker å ha denne rødmen i løpet av dagen når jeg foretrekker mer tonet ned, naturlig utseende sminke. Også, jeg vil foreslå denne spesielle nyansen for bare lyse hudtoner.

Pris:

INR 995 for 15 ml.

ingredienser:

emballasje:

Inglot flytende rødme kommer i en solid, fin glassflaske med pumpe dispenser på toppen. Siden rødmen er i tykk flytende form, fungerer pumpedispenseren godt for dispensering av produktet / rødmen. Emballasjen minner meg om mange MUFE grunnlag. Også denne rødmen fra Inglot sammenlignes ofte med MUFE HD Blush.

Swatch

Min erfaring med Inglot AMC Liquid Face Blush 82:

Vintre ga meg nok mulighet til å prøve / bruke kremblusser (over pulverbluss) og jeg er helt hekta på dem. Så det er det som oppmuntret meg til å prøve denne flytende rødmen fra Inglot. Blussen har fundamentlignende formel / konsistens og blander seg godt inn i huden. Å bruke denne rødmen er imidlertid litt vanskelig. Da jeg søkte det for første gang, skjønte jeg det over kinnene mine og blandet med fingrene mine. Blushen ble absorbert / forsvunnet i kinnene mine og viste seg ikke i det hele tatt. Jeg endte opp med å bruke mye rødme og så viste det seg litt. Jeg ble opprørt at jeg plukket opp en veldig lys nyanse som ikke viste meg på min hudtone.

Jeg dro til Inglot butikken for å se om de kunne bytte min rødme for en mørkere nyanse. SA der guidet meg den rette måten å anvende den på. Hun brukte en stippling børste og deretter blandet den på kinnene mine. Hun fortalte meg ikke å blande denne rødmen helt og la den tørke for å gi en god flekk. Resultatet var mye bedre da hun brukte det, og da jeg kom hjem, fulgte jeg som hun hadde foreslått.

Jeg liker hvordan denne rødmen gir en naturlig flush til kinnene og gir også en liten glød. Jeg har hatt denne rødmen veldig ofte om dagen om vinteren, siden huden min ikke er veldig fett i disse dager. Jeg lurer på om jeg vil kunne bruke dette i varmt / fuktig vær. Blodens oppholdsstyrke er god nok. Det forblir på meg i omtrent 5-6 timer lett og etter at det begynner å falme lett.

Samlet sett elsker jeg absolutt denne flytende rødmen fra Inglot, og jeg vil definitivt anbefale det til damer som søker nautralt utseende rødmer over intense / dramatiske.

Hva jeg liker om Inglot AMC Liquid Face Blush 82:

 • Lett, flytende formel.
 • Blir lett, raskt.
 • Gir et subtilt, sunt hudutseende til kinnene.
 • Ser veldig naturlig ut og er bra for slitasje på dagen.
 • Gir en liten glød.
 • Svært lite produkt kreves for hver applikasjon, så en flaske varer i veldig lang tid.
 • God oppholdsstyrke.
 • Ingen dårlig duft / lukt.
 • Parabenfri formel.
 • Anstendig, brukervennlig, praktisk å bruke emballasje.

Hva jeg ikke liker om Inglot AMC Liquid Face Blush 82:

 • Skyggen vil ikke dukke opp på mellomstore til mørke hudtoner, vil bare passe til lyse hudtoner.
 • Søknaden er litt vanskelig; man må trenge å mestre det.
 • Jeg tror ikke jeg vil kunne bruke dette på sommeren når huden min blir fet og fet.
 • Jeg finner det litt dyrt.
 • Det er svært få Inglot butikker i India.

IMBB Rating:

4 på 5: - *: - *: - *: - *

Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches Inglot Makeup Pensler Inglot Duraline Review + Bruk Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Review, Photos and Swatches Røk de øynene med Inglot denne høytiden Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) Inglot, Avon, MAC, Chambor, Bourjois Makeup-fargeprøver, bilder Inglot AMC Liquid Face Blush # 83 Inglot AMC Face Blush & Inglot Face Blush Inglot AMC Cream Blush 85 Inglot AMC Eye Pencil i nr. 82 Inglot AMC Matte Eyeliner Gel 75 & 90 Colorbar Væskeavhengighet Leppestift Berry Blush (05) Lotus Herbals Natural Blend Comfort Liquid Foundation Ansikter Kosmetikk Blush og Lip Gloss Ansikter Kosmetikk Blush Light Thulian Pink Faces Glam On Cream Blush Peach Glow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: