Zuska Odyssey Deodorant Plus

Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere en deodorant som jeg fikk på nettet. Ja, noen finaktige folk som meg som har tvungen online kjøpsyndrom, kjøper dufter online når vi ikke engang vet om duften ville være til vår smak eller ikke. Uansett, dette var igjen en impulsiv kjøp. Vennligst les videre for å finne ut om min impulsive kjøp var en god beslutning eller ikke.

Produkt blir vurdert:

Zuska Odyssey Deodrant Plus.

Hva er skrevet på boksen?

Du pakker for en ferie til en chateau i åsene. Der, det eneste tilbehøret du trenger er smilet ditt, mens du nipper til vin og ser på dansen i en peis i harmoni med den klassiske musikken som fyller rommet. Du gjør ingen unnskyldninger, og krever bare evry beste livet kan tilby, for denne odyssey begynner og slutter med deg.

Deo Plus-funksjoner:

  • 24 timers tillit.
  • Ingen hvite merker på deg eller klærne dine.
  • Forfriskende duft som ikke vil forstyrre din duft.
  • Ingen alkoholinnhold.

ingredienser:

Butan, propan, isobutan, cyklometanon, aluminiumklorhydrat, isopropylmyristat, duft, beneton38, propylenkarbonat.

Aktive ingredienser:Aluminiumklorhydrat.

Pris / Mengde / Holdbarhet / Emballasje:

INR 210 for 150 ml. Best bruk før to år fra produksjonsdatoen. Den leveres i en hvit aluminiums slank boks med en fluorescerende grønn avtagbar hette øverst. Hetten er tett nok til ikke å åpne på egen hånd, derfor kan den lett bæres i posen mens du reiser uten frykt for lekkasje eller utslipp. Den har en hvit sprøytedyse øverst. Emballasjen, men solid, er ikke i det hele tatt tiltalende.

Jeg tar på Zuska Odyssey Deodorant Plus:

Bare tre ord: "Jeg hater det.": Syk: Jeg er virkelig på tap for å beskrive duften denne gangen fordi det er så rart at det gir meg hodepine hver gang jeg legger den på (jeg har stoppet det selv). Det er en blanding av noe kjemisk lukt med noen musky notater. Duften forblir på i 2-3 timer. Jeg har brukt den andre Zuska Viva Deo, som jeg også har vurdert her, og jeg elsket det helt, men dette har vært ganske motsatt. Også, jeg holdt det inne i to måneder og tok ut i går, og det jeg så, var at aluminium under sprøytedysen hadde rustet eller oksidert. Gud vet hvordan, men ser på det forferdelige synet, jeg kunne ikke våge å sprøyte det på min kropp eller til og med klær. Det inneholder ikke alkohol, noe som er en god del da folk som er bekymret for alkoholinnholdet, kan bruke det uten frykt.

Oppsummerer fordeler og ulemper:

Pros av Zuska Odyssey Deodorant Plus:

  • Robust emballasje.
  • Ingen alkoholinnhold.

Ulemper med Zuska Odyssey Deodorant Plus:

  • Duften eller heller lukten er fryktelig som er nok til å gi hodepine til folk som meg.
  • Emballasje kan også gjøres mer tiltalende da det virker veldig kjedelig.
  • Lever ikke opp til kravet om 24 timer, duften svimmer om 2-3 timer.
  • Det ble etterlatt uten tilsyn og aluminiumsdelen rustet / oksidert, Gud vet hva som skjedde. 🙁

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Zuska Odyssey Deodorant Plus?

Stor "nei" for begge deler. Også, som et råd, vil jeg legge til, vær så snill å ikke være impulsive online-kjøpere, se hva du egentlig trenger, gå til markedet og sjekk ut personene før du skalkke ut pengene.

IMBB Rating:

1,5 av 5.

Zuska Viva Deodorant Plus

Dove Pro-Age Deodorant Roll On Dove Pink Anti Perspirant Deodorant Roll On Dove Go Fresh Deodorent Dove Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant Dove Go Fresh Energize Grapefrukt og Citrongruss kroppsvask Vaseline Aloe Fresh Hydrating Body Lotion DKNY Vær Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner Clinique Fresh Bloom All Over Color Review: Almond Blossom Fem frisk intim hygiene - Triple Action Deodorising Wash Daglig skjønnhetstips 7: Friskt ansikt Sure Anti-Perspirant lanserer i India Sure Anti-Perspirant Oriflame Enigma Anti Perspirant 24H Deodorant Avon Feeling Fresh Satin Anti Perspirant Dove Pink Anti Perspirant Deodorant Roll On H2O Plus Oasis Mist Himani Boro Plus sunn hud urte solbeskyttelse lotion H2O Plus Sea Marine Triple Smør Kroppskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: