Av Surabhi Singh

Væske leppestifter er så i trend akkurat nå. Og her på IMBB finner du vurderinger på et bredt utvalg av dem. Hvis du ikke er sikker på å velge de beste flytende leppestifene, sjekk ut vurderingene på IMBB og velg en. Væske leppestifter og deres applikasjon kan være ganske vanskelig. Hvis du tror at dine flytende leppestifter ikke ser så stor ut som du forventet eller ikke varer lenge, så er det noe du ikke kan gå glipp av! Enten du bruker den for første gang eller har brukt den i mange år, har du ikke råd til å gjøre visse feil. Les videre for å finne ut hvilke feil jeg snakker om, og hvordan unngå dem kan forbedre utseendet ditt.

Ikke eksfolierer leppene dine

Dette er det første trinnet i prepping dine lepper for noen leppestift, men dette trinnet blir viktigere når det gjelder flytende leppestifter. Hvis du ikke eksfolierer leppene dine, vil din flytende leppestift fremheve leppelinjene dine og begynne å flette etter en stund. Som flytende leppestifter tørker leppene dine ut, begynner de døde hudcellene å klemme seg eller falle av. For å unngå dette, sørg for å exfoliere før du bruker væske leppestift. Bruk en leppe exfoliator eller en baby børste for best resultat.

Hoppe leppebalsam

Hvis du ikke bruker en leppebalsam før flytende leppestifter, blir leppene dine supertørre. Etter eksfoliering, fokus på å hydrere leppene dine. Hvis leppene dine ikke er hydrert, vil de bli tørre og se sprakk, noe som gjør innsatsen din investert i eksfolierende avfall. Prøv å påføre en saftig leppebalsam etter at du har eksfoliert for å fylle leppene dine. Det er veldig viktig å holde leppene hydrert mens du bruker en flytende leppestift. Du kan holde leppene hydrert ved å drikke nok vann også.

Du bruker ikke blyblyanter

En leppe blyant vil gjøre en stor forskjell. En tynn leppeforing gjør den perfekte jobben. Du kan imidlertid bruke en tykk leppeforing for enkel, rask og fullstendig dekning. Ved å bruke en riktig tynt leppepenn vil det forhindre at leppene bløder og fjærer, da det skaper en barriere rundt leppestiftet. Ved hjelp av en komplementær leppe blyant skygge vil bidra til å definere leppene dine godt.

Ikke satt med pulver

Hvis det ikke er en mat flytende leppestift, ikke prøv å sette den ved å trykke på leppene dine sammen. Det er bedre å sette slike leppestifter med en liten mengde innstillingspulver. På den måten blir ekstra fuktighet absorbert og leppestiftet ditt holder seg på plass. Du kan bruke leppestift hele dagen uten frykt for blødning eller fjerning.

Bruk glans for å sette leppestift

Hvis du bruker en glans til å sette en matt flytende leppestift, gjør du det feil. Matt væske leppestifter er formulert slik for en grunn, og hvis du setter dem opp med en glans, vil de bare fjær opp. Hvis du er en flytende leppestift nybegynner, prøv å ikke sette den med en glans.

Lage forskjellige produkter

Å holde et enkelt produkt på leppene dine for å vare lenge er en slik smerte, la alene være to. Hvis du legger forskjellige produkter på leppene dine, så vil de til slutt flake opp og gi et upassende utseende. Prøv å holde fast med et enkelt produkt om gangen.

Bruk av flere lag

Væske leppestifter er svært pigmentert og er ment å bli swiped bare en eller to ganger. Væske leppestift gir leppene en ugjennomsiktig pigmentering i en enkelt sveipe. Hvis du bruker for mange lag med flytende leppestift, så vil det virke kaket og til slutt begynne å flakke. Lagene vil begynne å slites av og bløde. Men hvis du vil ha et dramatisk utseende, kan du sveipe to ganger eller tre ganger.

Fortsett å gni lepper

Hvis du er i en dårlig vane med å stadig gni leppene dine, vil det sikkert ødelegge utseendet på din flytende leppestift. Det kan øke tørkeprosessen på leppene dine og din flytende leppestift vil til slutt se flakket, fjærete og strekete. Væske leppestifter er formulert for å tørke opp raskt og ikke kreves å gnides.

Ikke bruk i riktig rekkefølge

Hvis du bruker væske leppestift på underleppen og overleppen og deretter presser dem sammen, gjør du det feil. Væske leppestifter er svært pigmenterte og må brukes i riktig rekkefølge. For en presis anvendelse, bruk den flytende leppestiften på underleppen og trykk leppene dine sammen. Deretter fyller du på søknaden ved å fylle inn din cupidbue med leppestiftet.

6 leppestift feil du trenger å slutte å gjøre akkurat nå 8 Everyday Hair Care feil du trenger å slutte å lage 9 sminkefeil som du trenger å slutte å lage på kontoret 6 feil du trenger å unngå mens du retter håret ditt 7 Post-voksende feil Du bør slutte å lage nå Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Chambor Extreme Wear 482 Overførbar Liquid Lipstick Huda Beauty Liquid Matt Trophy Wife Lipstick Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Essence Beauty Secret Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: