Fashion and You (fashionandyou.com) er et nettsted som alle indiske kvinnelige nettbutikker har blitt enamored i det siste. Mange av nettbutikkene på IMBB, inkludert min kone, har også prøvd å handle på nettstedet. Jeg planla å skrive en anmeldelse på nettsiden siden Rati allerede hadde gjort en god mengde shopping derfra, men Radhika slo meg til det (Les hennes vurderinger HER og HER). 🙂 Allikevel er det fortsatt gode, dårlige og gale poeng om Fashion og You nettside som må fortelles. Forresten økte nettbutikken $ 8 millioner (ca INR 36 crores) fra venturekapitalistiske firmaet Sequoia Capital. En god nok penger til å yte god service, ikke sant? Feil!

Hvordan mote og du jobber:

Modus operandi på nettstedet er ganske enkelt-det får gevinster gjennom tunge online annonsering (hovedsakelig via Google Adwords) eller gjennom personlige henvisninger (hvis en mote og du bruker refererer nettstedet til noen andre han / hun får en rs. 1000 bilag hvis dommeren kjøper fra mote og deg. Dommeren mottar også Rs. 250 bilag først) Fashion og You lager og selger produkter av ulike merker. De fleste produktene er til svært rabatterte priser, noe som er svært fristende for kundene. Derfor er det rettferdig avtale mellom IMBB-brukere med Fashion og You-nettsiden.

Det gode

  • Nettsiden- Nettstedet er veldig behagelig og morsomt for en online shopper. Det er ikke kutt eller kjedelig som mange andre online shopping nettsteder. Faktisk er det veldig snazzy og forlokkende for mange nettbutikker, og følgelig føler de en trang til å handle på Fashion and You. Kudos til nettstedet designere og utviklere.
  • Kundeservice- Kundeservice er tilgjengelig på telefon mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Du kan enkelt komme igjennom dem, og de fleste spørsmålene dine vil bli løst. Hvor som helst online innkjøp er bekymret, er det godt å ha noen du kan snakke med. Gitt at mange ganger ganger kundesjefen er uklart om et bestemt produkt, men det er å forvente. Når et selskap er idrett hundrevis av produkter, kan en leder ikke vite om dem alle. Men de er virkelig hjelpsomme.
  • Produktlevering- Rati kjøpte tre ganger fra Fashion and You-en gang et par sko, en gang et sett med armbånd og en gang et par solbriller for meg. Hver gang var leveransen rask og effektiv. Jeg vet ikke om dette er tilfellet fordi vi er i Delhi eller nettsiden er rask levering i alle byene. Alt i alt har vi blitt imponert over den raske levering av produkter.

Det dårlige

  • Voucher System- Som jeg nevnte tidligere, hvis du henviser Fashion og You nettside til noen og han / hun kjøper fra nettstedet, får du en Rs. 1000 kupong. Dommeren får også en Rs. 250 kupong. Men det er en fangst: Du kan ikke bruke Rs. 1000 kupong til du kjøper minst Rs. 1500 og Rs. 250 kupong til du kjøper minst Rs. 750. Vel, de gjør at du tilbringer minst noen av pengene dine på nettstedet som gir en perfekt forretningssans. Men det blir svært irriterende når du finner ut at du ikke kan kombinere kupongene for å kjøpe et produkt. Det vil si at hver kupong må brukes separat. Rati ble faktisk så irritert av dette at hun bestemte seg for ikke å handle fra Fashion og You hjemmeside igjen. Det var også andre grunner som vi skal se i den stygge delen.

Den stygge

  • Produktene- Den verste delen av Fashion og You er de viste produktene selv. Merkelig nok, hver gang Rati har likt et produkt på deres nettside og prøvde å finne det samme produktet i katalogen av det opprinnelige merket, har hun mislyktes. Hun likte noen sandaler fra "catwalk" på Fashion and You, og da hun sjekket to Catwalk-butikker seg selv, var sandaler ikke der. Det samme skjedde med 'Forever New' armbånd som hun kjøpte fra nettsiden. Banglene var ingen steder i "Forever New's" butikk. Det samme skjedde med et smykkebrikke fra Tiffany og co. utstillet på mote og deg. Brikken var ingen steder i Tiffanys online katalog. På en eller annen måte, hver gang vi prøver å sammenligne prisene på et produkt som tilbys på F & Y-nettstedet, krysser det med katalogen av det opprinnelige merket, er produktet ikke der. Hva skjer? Er mote og deg som tilbyr utdaterte produkter? Er nettstedet lagringsprodukter som har blitt utgått av selskapene og gitt til det til billige priser?
  • Newness av Products- Vi har kjøpt tre produkter fra Fashion and You, og våre følelser ble passende uttrykt av Pooja på Radhikas blogg- "De tingene du kjøper fra veikanten er i bedre stand enn de fra Fashion og You." Vi har følt det samme. Alle tre produktene var ubrukte, men hver gang vi åpnet pakken, døde spenningen om å få produktet vårt ned. Ingen av produktene følte seg ny. Det var ingen skinn eller "sprøhet" av et nytt produkt. Selv min Ray Bans at jeg fikk følt meg gammel, selv om jeg ikke sa det til Rati på den tiden da det var en gave, og jeg ville ikke skuffe henne.
  • Refusjon av produkter- Sandalen som Rati kjøpte fra nettstedet var en størrelse høyere enn det hun ønsket. Derfor ba Rati om refusjon. Hvis du ber om tilbakebetaling, trekker de Rs. 200 fra din konto som var fint av oss. Men vi ønsket at de skulle ta produktene tilbake. Til dato har ingen kommet for å samle sandaler fra oss.

I ettertid

Hvis noen tenker dypt, kan man forstå at ingen selskap vil gi så høye rabatter på produkter som de for tiden tilbyr i sine showrooms eller sine egne nettbutikker. Hvorfor ville noen kjøpe fra deres showrooms da? Men alle selskapene har aksjer som de kan avhende, som de ikke tilbyr til sine kunder lenger. Og det er her dette nettstedet har kommet inn i bildet. Det er i det minste det som det ser ut fra lageret av produkter de tilbyr.

Fra vår side sier vi farvel til Fashion and You for alltid. Jeg håper at de refunderer de sandaler som Rati kjøpte, eller vi måtte skrive det av som dårlig gjeld.

Har du handlet fra mote og deg? Vennligst del dine erfaringer med oss!

Les også: Mote og degklager - online svindel En guide til nettbutikk NYX Cherry Culture Shopping Experience Shopping: Topp 5 Online Makeup Butikker Min første online kosmetiske shopping opplevelse Online Makeup Shopping i India Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: