Chambor Eye Shadow Trio Bronze Review

Dette innlegget er for alle IMBB skjønnheter som ønsket å vite om denne paletten. :-

Selv om jeg elsker mitt dristige og livlige øye sminke utseende, kan du ikke bære slike ser hver dag; spesielt hvis du er en arbeider kvinne. Mange arbeidsplasser rynker på tung sminke. Samtidig må vi se presentabel og godt preparert alltid. Så, hva gjør vi?

Lys, lys og langvarig sminke er svaret. Vi trenger noe som vil lyse ansiktet, men ikke se OTT noensinne.

De Chambor øyenskygge trio i bronse kan være en av slike produkter.

Hvis jeg må beskrive dette i ett ord, ville det være SHORE.

La oss ta en titt på detaljer.

Emballasje - Jeg elsker det. Det er rent, pent og stilig. Den kommer i en marineblå kartong. Boksen innsiden er igjen navyblå og klikkene stengt. Både esken og pakken bærer en sølv innlagt rose - varemerket til Chambor. Jeg elsker det.

Applicator-Det er en skumtippet applikator. Den brede enden er for applikasjon av skygge og den smale for kronearbeid. Det er i det minste det jeg bruker det. Skumtoppen er solid, vaskbar og nyttig. Som du kan se, har jeg brukt det ganske mange ganger. Du kan helt uten å gjøre en børste hvis du må.

Pris- Jeg kjøpte den for Rs. 450 / - i februar.

Swatches-

Uten primer:

Med Primer (Maybelline Whitestay UV-base):

Som du ser i bildene ovenfor, er det ikke mye forskjell i intensiteten i fargene med og uten primer. Det fortsetter bare å vise virkelig hvor fargene er.

Selv om primeren øker deres levetid dannes 2-3 timer til 4-5 timer.

Produkt: Alle tre farger er veldig rene og gir en perlemorøs finish. Alle blir plukket opp lett av penselen / applikatoren og glider lett på. Det er ikke mye falle ut, og det lille som er der, kan ignoreres på grunn av sin rene natur.

Fargene, som nevnt ovenfor, varer 2-3 timer. Etter det begynner de å falme. Det gode er at de fades jevnt, så du er ikke fast med ujevn farge.

De har en liten tendens til å bosette seg i krone, men ved hjelp av en primer eller til og med en liten concealer på dekslene takler dette lett. Farger:

Øyenskygge Farge 1- Dette er en coppery-bronse brun farge. Den er perfekt for krøllarbeid. Du kan lagre det på toppen av matbrune å lage smokey brune øyne. Det ser flott ut som en helhetlig lokkfarge også, spesielt for nattetid. Den kan brukes i det ytre hjørnet for å øke øyet.

Øyenskygge Farge 2- Som du kan se, er dette fargen jeg har brukt mest. Dette er en perfekt highlighter. Det er nærmest Dupe av MAC Shroom. Begge fargene er ganske liknende, inkludert finishen. Dette er den mest åpenbare fargen i denne paletten. Du kan enkelt gå overbord med det. Det må brukes med en lett hånd.

Øyenskygge Farge 3- Denne fargen er den mest rene fargen noensinne. Det ser fint og lyst ut i pakken, men fortsetter halvtransparent. Det er knapt synlig i bildene også. Fargebetalingen for denne er ubetydelig. Men dette er et trygt rosa. Det vil ikke få deg til å bli blek eller vasket ut. Når kombinert med ovennevnte to, er det ganske akseptabelt. Men folk som er vant til levende og ugjennomsiktige farger, kan finne det uakseptabelt. Jeg var en av dem i lang tid. Men da skjønte jeg at dette er hvordan jeg kan bære pinks. Matte og ugjennomsiktig pinks er bare ikke egnet til min hudfarge. Veldig rettferdige jenter kan bære lyse pinks som det er nærmere deres naturlige lokkfarge. Men kule tonete pinks er ikke laget for meg. Jeg kan og gjør det bra.

Du bør kjøpe Chambor Eyeshadow Trio Palette hvis-

 • Du vil ha et subtilt, naturlig utseende.
 • Du vil ha ren dekning.
 • Du vil ha noe som du kan blinde ha på hver eneste dag.
 • Du vil ha noe å gå med lyse, modige leppefarger.
 • Du vil ha en subtil, dempet glød.
 • Du finner mattes ganske trist og skinner for høyt.

Du kan hoppe over Chambor Eye Shadow Trio Palette hvis-

 • Du liker bare matte og ugjennomsiktig farger.
 • Du er vant til rik fargebetaling.
 • Du liker dine øyenskygger å vise. Disse er ganske dempet.

Alt i alt er dette et godt produkt for arbeidsplassen. Men det er egentlig ikke et must-ha. Hvis du har lignende farger, kan du enkelt hoppe over det.

Men hvis du trenger en god highlighter eller en krydret brun eller en subtil rosa, ville dette være best å kjøpe.

Du kan se alle de tre fargene på mine øyne i to av de følgende sminkeopplæringene.

 • Flørtende Pink Makeup Look
 • Neutral Eye Makeup Tutorial

Jeg har brukt bronse-brun i min første sminke også.

 • Summery Golden Eye Makeup Tutorial

Min vurdering-: stjerne:: stjerne :: stjerne: + 0.5

Jeg håper denne anmeldelsen hjelper.

Mye kjærlighet

Mrunmayee

PS! Jeg hadde glemt navnet på denne paletten. Det er Bronse ikke Rose som jeg hadde nevnt i mitt forrige innlegg. Beklager for blandingen.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: