Avon er i blomst av Reese Witherspoon Body Lotion Review

Hvis du ikke har noen ide om hvem Reese Witherspoon er, vil jeg foreslå deg å se filmen 'Legally Blonde', den eneste filmen der jeg likte henne. Jeg var begavet denne lotionen av en venn som tok dette fra hennes tur til Canada. Jeg har ikke sett dette i Avon-brosjyrene, så jeg er ikke sikker på tilgjengeligheten av denne lotionen overalt. Jeg har brukt denne lotionen i nesten 3 måneder og ærlig til bare noen dager tilbake, hadde jeg ingen anelse om at denne lotionen var av Avon, jeg trodde det var som hennes egen skreddersydde merkevare 😛

Bildekilde

Mengde:- 200 ml (6,7 fl. Oz.) Pris: - $ 15

Hva Avon sier om blomst av Reese Witherspoon Body Lotion?

Sensuell og elegant, det lokker sansene med gardenia blomstrer og frodige blomster, innhyllet i gule tre og ferskenblader.

Prisbelønte skuespillerinne, Hollywood-produsent og arbeidende mor, belyser Reese den perfekte balansen mellom indre og ydre skjønnhet. Hennes kjendis stil og sensuell eleganse er fanget i hjertet av In Bloom.

"I utviklingen i Bloom fant jeg meg selv trukket på myntene i barndommen i Tennesse. Vi hadde et stort stort magnolia-tre i bakgården, og det er den vakre hvite blomsten som inspirerte parfymen. I Bloom er et tegn på hvor jeg er i mitt liv i dag. Jeg føler meg veldig sterk og uavhengig, og så glad, så full av liv. Duften fanger virkelig den følelsen - den er veldig sensuell, veldig romantisk og forlokkende. "- Reese Witherspoon for Avon

Om 'In Bloom' rekkevidde: - Reese Witherspoon var Avons globale ambassadør, hadde samarbeidet med Avon i 2009 for å produsere noen parfymeringsprodukter. Samlingen inneholder In Bloom Limited Edition Parfum (som forresten fortsatt er tilgjengelig, hvordan kan et begrenset opplag være tilgjengelig i nesten mer enn et år? :-)), I blomst Eau de Parfum Spray (som har blitt tildelt Reader's Choice Best New Fragance av Allure magazine), i Bloom Body Mist, I blomsterkroppen Lotion & In Bloom Shower Gel.

Bildekilde

Min erfaring med blomst av Reese Witherspoon Body Lotion: - Jeg er veldig skeptisk til produkter som tilhører en kjendis individuelle merkevare eller samarbeidspartnere. Da jeg først mottok det, hadde jeg ikke tenkt å prøve det før min venn insisterte på at det i det minste luktet det. Jeg åpnet toppdekslet og ble spellbound av duften. Jeg er på tap av ord for å beskrive hvor fantastisk duften egentlig er! Jeg kan forestille meg hvorfor den opprinnelige Parfum og Parfum Spray var en så stor hit, og derfor selger de fortsatt et produkt med begrenset størrelse. Ønsker MAC å kunne gjøre det samme

Hva jeg liker om In Bloom av Reese Witherspoon Body Lotion?

  • Åpenbart super duper fantastisk duft. Jeg liker hvordan duften ikke er for blomstrende eller søte slags som andre blomsterdekorerte produkter. Det er en himmelsk duft som du vil ha på deg hver dag!
  • Jeg liker hvordan det ikke er veldig fettete som andre lotioner og blir gjennomvåt i huden veldig fort.
  • Litt går en lang vei, hvorfor denne lotionen fortsatt ikke kommer over til tross for å bruke det hver dag siden siste 3 måneder!

Hva jeg misliker om i blomsten av Reese Witherspoon Body Lotion?

  • Det er absolutt ingen fuktighetsgivende effekt. Ønsker at det ville virke mer av en kroppskrem ved å være mer fuktighetsgivende.
  • Duften varer nesten ikke lenge. Like etter 1 timers påføring må jeg bokstavelig talt snuse nær huden min for å kunne føle duften. Hvis noe lukter så godt som dette, foretrekker jeg å holde det lenge og kunne føle duften på alle tidspunkter.

Ville jeg tilbakekjøpe Avon's In Bloom av Reese Witherspoon Body Lotion?

Nei, ikke denne lotionen, men vil definitivt kjøpe Eau de Parfum Spray i blomsten, forutsatt at det lukter det samme som denne lotionen på grunn av tilstedeværelsen av gardenia blomstekstrakter sammen med andre blomstrer, oppslukt i gule tre og ferskenblader.

Min vurdering: -: star:: star:

Har du brukt Avon's In Bloom av Reese Witherspoon Body Lotion? Vennligst rate i boksen under.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: