MAC Twinks Eyeshadow Review, Swatch, FOTD

Pris: Rs 680 (refill), Rs 900 (pan)

MAC beskriver Twinks som Deep plum w / perle (Veluxe Pearl). Det er en plomme brun øyeskygge med gylden glans på den. Det er en flott brun øyeskygge for alle øyefargene og plommeffekten i øyeskyggen er flott for de med grønne øyne.

Jeg elsker dette produktet, både som en overlokkfarge og som en ytre hjørnefarge. Det er ikke skinnende, men har en myk glans på den. den glansige typen gir det satinete utseende på dekslene. Ingen faller ut. Flott oppholdskraft. Enkel blanding, ingen krølling og fin pigmentering. Og det bygger seg ganske bra, slik at du virkelig tar intensiteten fra en ren fargevask til en dyp plommebrun uten at den ser ut som kalkaktig eller overdreven.

Det er en lett å bruke farge. Selv på dager når du kjører tett på plan, må du bare bruke denne øyeskyggen, kohl og mascara på øynene. Du ville bli sortert, og det ville gi et fint, polert blikk mot øynene.

Ikke et must, men det er godt å ha farge i samlingen din. Det er en brun med litt vri. 😉

Swatch:

Og dette er den super enkle rotete øye sminke ser jeg gjorde med Twinks. Twinks over lokket og forbi krøllen. Påfør sorte kohl på øvre lash linje og vannlinje og bare smuss det med en blyantpensel. Krølvisker og bruk mascara. 😀 Jeg gjorde en opplæring HER bruker denne øyeskyggen.

Her har jeg holdt ansiktsmakeup mer mot nøytralbrunt bare. Du kan helt bruke koraller også med dette utseendet. Faktisk eksperimentere og se hva som fungerer best for deg. :))

Dette er produkter som brukes til øye sminke utseende. Twinks (over), feline Kohl (flekkete) og rispapir bare på øyets indre hjørne.

Indian Makeup og Beauty Blog Rating : 4/5

Har du brukt Twinks? Vennligst rate i boksen under

Les også: MAC Humid Eyeshadow Review, Swatch, EOTD MAC Short Shorts Eye Shadow Review, Swatch MAC Jealousy vekker øyeskyggeanmeldelse Overdådig Olive Eyeshadow Review, Swatch Unflappable Mega Metal Eye Shadow Review, EOTD, FOTD Dyp sannhet Copperplate Eye shadow Review, Swatch, EOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: