Mine favoritt Lotus Herbals Lipsticks

Dagens innlegg er så spesiell, jeg har lenge elsket sine leppestifter, og to av dem er klassikere og er alltid i topphodet, noen sier at du anbefaler en fersken og rosa leppestift jeg sier Peach Creme og Pink Blush fra de rene farger rekkevidde, ikke bare de i dag, jeg vil anbefale til alle våre lesere, det beste fra Lotus Herbals, ta en titt på min samling 🙂

La meg starte med Floral glam shade jeg elsker:

Sensuous mauve:

Dette er kanskje den eneste kremrike lysmauveen jeg kan bære, den er perfekt rosa, ikke veldig blå, og den er kremaktig og glatt og hydrater lepper også, dette er et must-ha fra Lotus Herbals.

Venstre Sensuous mauve, Høyre Sand Storm

Fuktige petals Sand storm:

Dette er en flott MLBB-skygge, den har denne brune til den slik at den passer til varme hudtoner, det er flott for kontoret, det er ikke melkeaktig, så det vil aldri vaske deg ut. Jeg kjøpte det online fra Lotus Herbals og har ingen anelse om skyggen, men jeg er så glad jeg gjorde.

Min rene farger samling:

Peach Creme:

Dette er en klassisk oransje nyanse så slitesterk jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker denne leppestiften, det lyser virkelig ansiktet opp og disse er super myke.

Swatch: Tredje fra venstre.

Perky fersken:

Dette kan være en naken melkeaktig skygge for rettferdige hudtoner, den er perfekt for dages bruk eller med røykende øyne, den går på lysere enn leppene mine, en veldig fin farge.

Swatch: Først fra venstre over.

Coral rose:

Dette overrasket meg da jeg så det i en skjønnhetsbutikk i nærheten, hentet jeg øyeblikkelig opp, dette er den mest fantastiske rosa du kan eie til denne prisen.

Swatch: Andre fra venstre over

Rosewood:

En fantastisk dag slitasje og kontor slitasje, virker som det er ment å være en myk brun rosa for indisk hudfarge føler seg veldig lett og fuktighetsgivende, igjen en må ha hvis du liker subtile farger.

Swatch: Frouth fra venstre

Kommer til neste masse rene farger,

Crimson Red:

En klassisk ren rød, perfekt brudepynt også, dette vil lyse ansiktet og er perfekt for tradisjonell slitasje og fester, det gir ingen glimmer i det hele tatt, gjør den den beste røden rundt. Sweta's anmeldelse her

Fargeprøver: L-R

Crimson rød, rød rose, rosa rødme

Rød rose:

Dette var igjen en overraskende nyanse, jeg glemte hvor jeg hentet den fra, men det er en dypere rosa, men ideell for rettferdige til middels hudfarger, som de ovennevnte farger, dette har heller ikke skimmer, det kommer i en kremfarge.

Rosa rødme:

Min mest favoritt rosa noensinne, det er ikke for blek, ikke for varmt, akkurat for meg, må du få en sikkerhetskopi av denne.

Fra det langvarige området:

Dawn glow:

En må ha oransje for meg, perfekt for varme hudtoner, den er matt og langvarig.

Kirsebær på toppen:

Kirsebær på toppen, var en øyeblikkelig kjærlighet for meg, hvorfor jeg sier dette er fordi det er den rette blandingen av fuchsia og rosa som lyser ansiktet mitt opp umiddelbart. Dette er en ren matte, som jeg elsker, jeg linje mine lepper med en rosa, bruke dette og det setter til perfeksjon, dette vil ikke flekke i det hele tatt og vare deg hele dagen lang.

Bubbly naken:

Igjen en flott nakenbrun for indiske hudfarger, du kan lagre den opp for å gjøre den brunere, men en sveipe er flott for smokey eyes nakne lepper utseende.

Rosemary:

Jeg tror ærlig at slike dypere pinks gjør mye for våre indiske hudfarger. For meg løfter de mine døde ansikt noen ganger, hjelper meg med å holde pouten og også lysere hudfarge. Denne fargen går helt matt, og er ekstremt pigmentert, og du trenger bare en sveipe for god farge. Fargesettene etter påføring, og du kan også bruke den som en flekk. En absolutt favoritt.

Aprikos Bliss:

Jeg elsker det så mye på meg at jeg kan kjøpe en sikkerhetskopi av dette. Dette er mildt pigmentert og på leppene går det så nydelig naken, det er veldig smigrende. Dette går igjen mat og setter og holder deg i evigheter. Dette er en perfekt farge for kontor og en MLBB-skygge. 🙂 elsker det!

 

Så damer hvilke farger eier og elsker du av Lotus Herbals?

Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Review Mine favoritt Lotus Herbals produkter Beste Lotus Herbals Produkter: Spør IMBB Beste Lotus Herbals Lip Gloss tilgjengelig i India Lotus Herbals Pure Colours Lip Farge - Crimson Red Lotus Herbals Lip Color Review-Rose Wood & Perky Peach Lotus Herbals Pure Color Lipstick Review-Rosa Blush, Peach Creme Lotus Herbals lanserer 10 nye rene leppefargene Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Lotus Herbals Pure Colour Lipsticks Bilder, fargeprøver Lotus Herbals Pure Color Lipstick Mod Mauve, Star Glow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: