Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner

Hei!

Jeg vil gjennomgå Aussie Limited Edition 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner for skadet hår i denne artikkelen for IMBB-lesere.

I utgangspunktet la meg begynne med å akseptere at jeg ikke vet hvor nøyaktig og relevant denne anmeldelsen vil være hvis håret ditt allerede er mykt og rett. Jeg tror med hår og hudprodukter, det er helt avgjørende at anmelderens hud- og hårtype er eksplisitt oppgitt, da dette i stor grad vil bære på ytelsen og resultatet av produktet. Jeg pleide å ha veldig grovt, tørt og busket hår som pleide å være triangulært og stort (som Hagrid fra Harry Potter!) Og pinlig var det ikke før jeg var 17 jeg ble introdusert til begrepet balsam og spesiell omsorg som trengs for krøllete hår som jeg endelig klarte å herske i mitt ville hår og nå har en dypere bølgete versjon av den. Det er fortsatt tørt og har en generell tendens til å være frizzy, men ser mye bedre ut, phew!

Jeg hørte min venn i Storbritannia og et par andre som bor i forskjellige land, raser om Aussie-hårprodukter, og jeg trodde jeg skulle prøve det minst. Det var ikke veldig kostbart og virket ganske populært på internett, så jeg spurte min venn om å bringe meg en av deres produkter neste gang hun besøkte. Jeg har en 250 ml flaske og mengden er ganske rimelig for prisen, jeg bruker den en gang i uken.

ingredienser:

Safflower Seed Oil-Dette er gitt som hovedprodukt. Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Clyceryl Stearate, PEG-12 Distearate, Glycol Stearate, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Dl-C12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Parfum, Isopropylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Cetrimonium Bromide, Propylenglykol, fosforsyre, alkoholbetennelse., Acetamid MEA, glycerin, natrium Lauriminodipropionat, Sorbitol, Hydroksylert Lecithin, Carthamus Tinctorius Frøolje, Helianthus Annuus Frøolje, Simmondsia Chinensis Frøolje, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simthicone, Avena Sativa Kjernemel, Gjærekstrakt, Cl 15985, Melissa Officnalis Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Cyclopentasiloxan, Cyclotatrasiloxan, Cyclohexasiloxane, Metylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Diazolidinyl Urea En looong liste over det inneholder mange naturlige ting som saflor, solsikke og Jojoba frøolje!

Veibeskrivelse: Pust en sprut av det på rent, vått hår, la det stå i 1-3 minutter og skyll deretter av med varmt vann.

Jeg tar på Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner:

Den dype balsameren er kremaktig og må presses ut. Den har en veldig blek solnedgangs oransje tinge til den. Det er veldig lett i konsistensen, og når du bruker det på håret ditt, etter å vaske dem, føles det som om det ikke engang er der, og kun konvolutten av søt safflorolje lukt minner deg om dens tilstedeværelse. Det veier ikke håret ned. Det gjør faktisk det motsatte. Det klarte på en måte å gjøre mitt tunge hår utrolig lett og mykt. Lukten er uvanlig og ikke kjemisk intens i det hele tatt.

En stor ulempe er at selv om håret føles mykt, det ser tørt ut, hvis det gir mening. Håret ser ikke ut fuktig og skinnende. På den annen side ser det ikke engang seg krøllete og grove, men noe i mellom. Flasken er litt morsom. Den øverste delen har et hull med en film som gjør at balsammen kan presses ut. Ingen lue involvert!

Pris:

INR 250 eller 5 dollar. Ville jeg tilbakekjøp Aussie Limited Edition 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner For Damaged Hair?

Jeg ville definitivt kjøpe det igjen fordi det gjør håret mykt mykt og det er ikke veldig dyrt, i hvert fall til jeg finner en dyp balsam som gjør begge, gjør håret veldig mykt og ser skinnende ut og fuktet. Siden det er en dyp balsam, er det ikke nødvendig å bruke det mer enn en gang i uken. Så varer det veldig lenge. Hvis jeg bare kunne finne ut en måte å få en konstant forsyning i stedet for en og annen, avhengig av besøk fra mine NRI-venner.

Pros av Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner:

  • Veldig lett, veier ikke håret ned som noen tykke balsam.
  • Håret føles utrolig mykt og lett etter vask.
  • Ganske rimelig.

Cons av Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner:

    • Lukter ikke fabelaktig, noen kan ikke like lukten.
    • Utformingen av flasken med sitt filmdekkede topphull.
    • Ikke tilgjengelig i India.

Aussie Miracle Moist Shampoo + Conditioner Yves Saint Laurent Opium Oriental Spesialversjon Eau de Toilette Colorbar Limited Edition leppestift Bilder, stikkord Colorbar Limited Edition Lip Gloss 5 Minute Everyday Eye Makeup Look Tutorial Enkel 3-minutters Neutral Eye Makeup Tutorial Bare et minutt 60 Second Manicure Scrub: Bath og Body Works Flawless Makeup Tips-4 måter, 4 minutter Lancome Teint Miracle Foundation Lancome Miracle Parfyme Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Sjampo og balsam for skadet hår: Spør IMBB Støvler Seawood Conditioner Avon Advance Techniques Moisture Smooth Smoothing Conditioner The Body Shop Rainforest Shine Conditioner Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning L'Oreal Nutri-Gloss Conditioner Oriflame Hairx Daglig pleie Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Dove Intense Damage Therapy-Shampoo og Conditioner Richfeel Scalp Cleanser Shampoo og Conditioner Revlon Aqua Marine Hair Conditioner Himalaya Hair Detangler og Conditioner Schwarzkopf Repair Rescue Conditioner Slik løser du skadet hår Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår Sjampo og balsam for skadet hår: Spør IMBB

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020