Revlon Moisture Stay Lip Colour Wine Review

Hei damer,

I dag skal jeg vurdere min favoritt leppestift fra min favoritt merkevare "Revlon." Fra Revlon Moisture Stay Lip Color, skal jeg vurdere skyggen Wine (45). Dette er hendene ned en av mine favoritt leppestifter som jeg bruker til spesielle anledninger, og hver gang jeg bærer dette, kommer minst en person opp til meg og spør meg hvilken farge jeg har på meg.

Pris: Rs. 675 for 1,7 gm.

Gjennomgangen av dette produktet er gjort veldig vakkert på en detaljert måte av vår herlige Nupur her, så jeg vil ikke gå inn i det, og nettstedet har ingen informasjon om dette, siden det har blitt utgått internasjonalt, men er fortsatt tilgjengelig i India ( yayyy for India og takk Gud!). : tilbedelse:: seier2:

Emballasje-vis, det kommer i et pent, skinnende gyldent tilfelle med navnet på skyggen i den ene enden av saken. Dette er en murstein rød nyanse (ikke bekymre deg, ikke mummie typen: fnise:), men naken-makeup-uptight-frisør og fet leppestift slags skygge.

På søknad ser det litt blankt ut og fargen forblir på en god 6 timer på meg. Selv når fargen svimmer, etterlater den et hint av sin tilstedeværelse som jeg elsker, så jeg bryr meg ikke veldig om touch-ups når jeg har på seg denne skyggen.

Den glir som en drøm, bløder ikke, og det føles kul og frisk på applikasjon (som å spise Polo: joker:). Denne fargen passer til alle hudtyper, lys til dusk. Dette er den perfekte leppestiften for vintrene, det vil ikke gjøre leppene dine tørre.

Fargeprøver:

1 swipe og 2 swipes henholdsvis, i naturlig lys, uten blits.

Swatch med blits.

Pros av Revlon Moisture Stay Lip Farge Vin:

  • Oppholder seg lenge (rundt 6 timer).
  • Bløder ikke.
  • Flott fargespekter.
  • Tørker ikke ut leppene.
  • Lippestiften varer deg lenge nok.

Cons of Revlon Moisture Hold Lip Fargevin:

  • Noen kan finne det dyrt, men stol på meg, det er helt verdt det.
  • Jeg føler meg personlig at hver jente skal ha minst en farge fra dette området. Jeg håper de aldri stopper det i India.

Vil jeg tilbakekjøre Revlon Moisture Stay Lip Color Wine?

Jeg vil definitivt gå og få mer nyanse fra dette området.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: