Lotus Herbals Floral Bliv langvarig Lip Color Pristine Maroon

Da jeg skjønte at jeg trengte en ny leppefarge, begynte jeg å søke på nettet med de forskjellige tilgjengelige fargevalgene. Jeg prøver alltid å kjøpe en ny nyanse og ender med å kjøpe nyanser av røde og pinks. Så, denne gangen med intens angst, fortalte jeg meg selv at jeg trenger en sterk / kraftig og annen type skygge i min samling. Kommer over de nye lanseringene av Lotus Floral Stay-leppestifter, ble jeg tiltrukket av den sprudlende nakken, som jeg aldri har prøvd i det hele tatt, men da ville latterlig naken bare se bra ut når du har gjort fin, attraktiv øye makeup (mitt perspektiv) eller ellers det kan se litt vasket ut, så i stedet bestilte jeg Pristine Maroon online.

Denne er veldig lik Bubbly Nude, bare at den er mer pigmentert enn Bubbly Nude. Pristine betyr rent og vi antar vanligvis fargen maroon som en variant av rødt (en mørk rødbrun). Dette er veldig mye en stilig, ren, brun-maroonish nyanse.

Produktbeskrivelse: En luksuriøs leppestift som tar vare på helsen til leppene dine, samtidig som du forstår utseende og gir intensiv farge. Oppholder seg dagen lang og beskytter leppene mot UV-stråler, slik at leppene blir mørkere. Langvarig leppefarge beriket med botaniske ekstrakter av Aloe Vera og Avocado. Det varer i flere timer med null touch-ups. SFP-10-formelen gir full beskyttelse mot UV-stråler, og forhindrer mørkere lepper.

Beste kjøp:

Rs. 310 Veibeskrivelse:

Fyll lepper med farge, jobber fra hjørnet av munnen mot midten. Bruk en leppeforing som er nærmest i skyggen til leppestiftfargen. La oss se nærmere i lyset, se, med bare en sveipe, det ser ut som den sprudlende naken, ikke sant?

Hva jeg liker om Lotus Herbals Floral Stay Langvarig Lip Color - Pristine Maroon 412:

 • Ikke-overførbar leppestift.
 • Har svakt rosenrødt, søt blomsterduft.
 • 100% vegetarisk: ingen dyreingredienser.
 • Har SPF 10, som gir solbeskyttelse.
 • Kiss proof (det sier kiss bevis, men min var overførbar til glasset, men ikke som de fleste av leppestifter som bare bløder på partnerens skjorte eller dine hvite klær!). Meget pigmentert og fargen kan bygges fra lys til mørkere nyanse.
 • Ikke skinnende.
 • Ganske stilig pakking.
 • Å holde på strøm er også bra, jeg har brukt en mørkere nyanse i paraply med min svarte antrekk, og det ble i nesten 2 timer uten å spise, da spiste jeg og snakket, og da jeg kom tilbake fra festen etter 4 timer, hadde jeg bare en farget farge, men jevnt farget.
 • Beriket med ekstrakter av Aloe Vera og Avocado (Avokado er en rik kilde til vitamin A, B, D, E).

Noen flere stifter, i løpet av dagen (øvre bilde) og om natten (lavere bilde).

Hva jeg ikke liker om Lotus Herbals Floral Stay Langvarig Lip Color - Pristine Maroon 412:

 • Tørker leppene mine fordi det ikke er for fuktighetsgivende.
 • Merkelig smak, akkurat som et tørt kritt! (Jeg vet ikke om det er tilfelle med alle varianter eller ikke, da jeg bare har denne fargen fra denne samlingen).
 • Begrenset nyansevalg. Jeg ønsker at Lotus introduserer flere pinks, nudes og koraller i dette området.
 • Ingen gjennomsiktig hette, så det kan være et problem hvis du har dette mer enn en i vesken din, men vi kan alltid se på leppestiftets basis der fargen er nevnt, så det er ikke så mye som jeg antar.

Anbefaler jeg Lotus Herbals Floral Stay Langvarig Lip Color - Pristine Maroon 412?

Ja, hvorfor ikke, det er en god farge med mange fordeler med det. Det grunnleggende høydepunktet er at vi kan leke med farger i dette området. Ved påføring gir den forskjellige nyanser med forskjellige swipes, så arbeid i henhold til humøret ditt. Gå dristig med mørk eller lys på en lat ettermiddagslunsj!

Vil jeg kjøpe Lotus Herbals Floral Stay Langvarig Lip Color - Pristine Maroon 412?

Jeg vil ikke kjøpe denne fargen, da det vil gå langt, men vil definitivt prøve andre farger som er tilgjengelige i dette området. Jeg ser allerede på kaffebæret, Red Rover, Bubbly Nude og Tulips Love!

Lotus Herbals Pure Colour Lipsticks Bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: