NARS Danmari Alt om kinn Palette

Av Ashiima

Her er hennes første innlegg på bloggen vår:

Som jeg hadde nevnt her, dro jeg til kjøpesenteret for en mye trengende detaljhandelsterapi. En av de tingene jeg har hatt på min ønskeliste for en stund nå, er NARS Danmari All About Cheeks Palette. Dette er en flott palett å reise med, i stedet for å bære en separat rødme, bronzer og highlighter, kan du bare bære denne ene paletten.

Jeg likte palettens utvendige emballasje, det er veldig slank og minimalistisk. Paletten selv kommer i et elegant svart sak med et stort speil inni.

Den eneste ulempen til denne paletten er at den inneholder både orgasme og super orgasme. Orgasme og Super Orgasme er ganske mye samme nyanse, den eneste forskjellen er at Super Orgasm har tonnevis av glitter. Hvis de hadde satt en ny nyanse i stedet for Super Orgasme, hadde denne paletten vært fenomenal.

Orgasme og Super Orgasme

Hungry Heart Duo III og Casino

Ønske og synd

fargeprøver

Samlet tenkning på NARS Danmari Alt om kinn Palette:

Jeg tror det er et flott produkt og et veldig godt kjøp hvis du reiser mye. Som med alle NARS-produkter, er gummiaktig emballasje veldig lett å bli skitten, men pigmenteringen på disse rødmen er fenomenal.

En liten intro om forfatteren:

Ashiima ble født og oppvokst i India og flyttet til USA for 4 år siden. Hun er lege og arbeider i ledende stillinger i et akademisk helsesenter. Når hun ikke er opptatt med arbeid, liker hun å fange opp alle ting Beauty, Fashion, Food og Greek Mythology. Zar eller Z til A rapporter står rett og slett for et omfattende og detaljert innblikk i de tingene hun finner fascinerende og tiltalende. Stopp ved å si Hei på hennes blogg på TheZars.com

Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Hvordan Spot Fake Cosmetics-Nars, MAC, Bobbi Brown NARS Orgasm Blush Dupe er ... NARS Orgasm Blush Review, Photos, Swatches Mer NARS Orgasm Blush Dupes ... NARS Lipstick i Pigalle (Semi-Matte) NARS Duo Eyeshadow - Sex, Sea and Sun Review, EOTD, Strimler NARS Dolce Vita Blush Review, Swatch, FOTD NARS The Multiple Orgasm for kinn, lepper, øyne og kropp ULTA Cheek Color i søte kinn Bobbi Brown Cabo Coral Pot Rouge for Lips & Cheeks Review, Swatch, FOTD Elegant sminke Au Naturel Palette gjennomgang, stryker - naken samling Sephora Blockbuster Palette 2010 Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) Amuse 3-i-1 kombinasjonspalett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: