Lakme Lip Love Lipstick - Wine Whisper Review og fargeprøver

Produktbeskrivelse:

Lakme Lip Love er en eksklusiv leppefarge utviklet av eksperter i Italia. En overbærende kremaktig farge som har vist seg å glatte, myker, beskytter og hydrerer leppene dine. Kommer i 12 nyanser som vil smelte hjertet ditt.

Pris:

Rs. 550 / - opprinnelig, men jeg fikk den for 525 / -.

Jeg tar på Lakme Lip Love Lipstick - Wine Whisper:

Som vi alle vet, er Lakme et velkjent og tidstestet merke, og vi alle har en eller annen leppestift fra dette merket og må ikke blitt skuffet. Jeg vil ikke si at jeg elsker dette merket, men fortsatt sorten i nyanser, rekkevidde og rimelig prisliste, gjør den til et ettertraktet kosmetisk merkenavn for indiske skjønnheter.

Fortsatt trenden, jeg kjøpte denne leppestiften, bare fordi jeg ønsket å prøve en leppestift fra dette området av Lakme.

Skygge:

Skyggen jeg fikk er sann i navnet, det er en strålende mørk vinskygge. Vinskygge er den mørkeste skyggen av rød og denne leppestift kommer av som en ekte farge av mørk vin på leppene. For meg kan jeg bruke den når som helst, da jeg elsker mørke nyanser, men for noen kan det bare være en leppestift med lekkasje. Selv om jeg holder resten av sminke min, siden dette er ganske dristig, og trenger fullstendig oppmerksomhet. 😉

Swatch: Single swipe, uten og med flash.

Tekstur:

Lippestiften er myk, glatt og svært pigmentert. Påfør en enkelt sveipe for å oppnå en perfekt flush av farge på leppene dine. Den smussete, myke tekstur av denne leppestift gjør det enkelt å smelte, så jeg er sikker på at jeg trenger å kjøle den om sommeren, og til og med at du bedre bruker en leppeforing for å skissere eller fylle leppene dine før du bruker dette, da det kan bløde i varmt vær. Jeg bruker ikke generelt en leppeforing med hver leppestift, men med denne må jeg bruke en liner hver gang. Lippestiften er kremaktig og fuktighetsgivende og avtar ikke i fine linjer. Målet er litt glans, så det kan også unngås en leglans.

Oppholdsstyrke:

Lippestiften forblir på 3 timer og mer på meg. Etter det fader det seg bort i en mørk flekk på leppene som forblir på i ytterligere 2 timer eller så med lette til tunge snacks i mellom. Så generelt, leppestiften forblir på en god 5 timer på meg, som jeg er ganske bra med. : Pompom:

emballasje:

Jeg beundrer egentlig den røde og metalliske belegget på denne leppestiften som er ganske forskjellig fra de vanlige Lakme leppestifterne. Den store kjærligheten som er engrossert på kulen, fullfører hele utseendet og gjør det mer klassisk. :plystre:

Så generelt er jeg veldig glad for å kjøpe denne leppestiften. Den har en ekstra SPF 16, som vil være bra for somre, bare at prisen er på høyere side, men man kan gripe dette på tilbud hovedsakelig. :bra jobbet:

Pros av Lakme Lip Love Lipstick - Wine Whisper:

 • Kremet og fuktighetsgivende.
 • Myk og jevn applikasjon.
 • Meget pigmentert og en sveipe er alt du trenger for å se en mørk skygge på leppene dine.
 • Oppholder seg i 5 timer lett med snacks i mellom.
 • Stilig og solid emballasje.
 • Har SPF 16.
 • Holder leppene fuktige og hydrert, slik at det ikke kreves ekstra leppebalm eller glans.
 • Overfører ikke mye.

Ulemper med Lakme Lip Love Lipstick - Wine Whisper:

 • Fargen kan bløde, så bruk en lipsliner bedre under.
 • Det kan være nødvendig å lagre det på et kjølig sted i varmt vær, da det kan smelte.
 • Prisen er på den øvre enden. Du kan få andre merkets leppestifter i samme rekkevidde.

Vurdering:

4/5.

Anbefaler jeg / vil jeg tilbakekjøre Lakme Lip Love Lipstick - Wine Whisper?

Ja, jeg vil plukke opp Plum Pout-skygge i dette som allerede er gjennomgått her, men ikke akkurat nå. Du kan prøve disse som disse er en god verdi for pengene brukt, selv om nyanser ikke er noe nytt eller annerledes, men noen nyanser er ganske fine (husk Aphrodite Blush).

I naturlig lys

Innvendig uten blits

Lakme Absolutt Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Kareena Kapoor annonsert som ansiktet av Lakme ABSOLUTE Lakme Absolute Collection Blusher Bilder, fargeprøver Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver Lakme Absolut White Intense Skin Cover SPF 25 Lakme Absolute Matt Lip Color 201 Pure Glam Lakme Absolut Cheek Chromatic Baked Blush Lakme Lip Conditioner Siren Review, Swatch, FOTD Lakme Lip Love Lipstick Shades, Bilder Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Lakme Lip Love Lippestift Aphrodite Blush Bilder, Stikkprøver, FOTD Lakme Lip Love Conditioner Charmer gjennomgang, fargeprøver, FOTD Lakme Lip Love Conditioner Hottie Review, Swatch, FOTD Lakme Aquashine Lip Color Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Vaselin Lip Therapy EOS Lip Balm Citron Drop, Summer Fruit

MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches MAC Midi Mauve Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Varm meg opp fargeprøver og bilder 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Revlon Colorburst Lipstick-Peach Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver Chanel Rouge Allure leppestift Genial Chanel Rouge Coco Lipstick Revlon Powder Blush - Vin med alt # 06 Revlon Moisture Stay Lip Fargevinne Wet 'n' Wild Silk Finish Leppestift - Mørkvin Faces Mineral Lip Color Garnet Red Wine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: