Av Aditya M.

Hei honningbunter av havre!

Med høytiden som kommer opp og nyttåret ringer inn, vil du kanskje endre ting litt opp. Hvert år for nyttår, prøver vi på et nytt utseende eller en liten forandring, og de fleste av oss velger endringer i håret vårt, da det er en av de enkleste endringene for å gjøre 😛

Single tone hår kan bli kjedelig etter en stund. Du kan til og med ønske å bytte den opp med et annet hårklipp eller en annen farge. Å avgjøre hvilken hårkutte du skal velge er enhendig en av de vanskeligste oppgavene for kvinner, men også å avgjøre hvilken farge som du vil ha på toppen av det, kan være en veldig stressende oppgave. Selv de enkleste forandringene i håret vårt vil gjøre en stor forskjell for oss. Av en eller annen grunn føler jentene oss mye mer selvsikkerhet når håret vårt er i sjakk og på punkt. Bestemme hvilken farge som skal fremheve håret ditt eller foreta noen minuttendringer for den saks skyld, bør aldri gjøres på impuls. Disse avgjørelsene må gjøres nøye etter vurdering av dine valg. Selv med all riktig informasjon kan det være veldig vanskelig og kan til og med få deg til å føle deg litt engstelig hvis du er som meg.

Med så mange flotte alternativer der ute, innsnevret vi noen få serier som virkelig trender og ser bra ut på svart hår. Her er noen av våre forslag til høydepunkter som du kanskje kan prøve å trekke av.

1. Hvis du har krøllete hår som er ganske korte, velger du noe litt edgy som kule skitne blonde høydepunkter. De legger bare litt farge, men en hel del personlighet for håret ditt.

2. Myke lilla høydepunkter er flotte for alle som ønsker et subtilt utseende. Lilla med svart vil alltid se chic og innbydende.

3. Myke brune høydepunkter eller høydepunktene i melkchokolade som jeg liker å kalle dem, er perfekte for mer naturlige bølger. Jeg elsker hvor myke brune høydepunkter faller på rik, svart hår. Denne kombinasjonen ser alltid så elegant og stilig ut.

4. Burgund høydepunkter er flott hvis du er litt fet. Jeg tror disse er fantastiske hvis du har personligheten til å trekke dem av. Bourgogne høydepunkter minner alltid meg om tillit, rettferdighet, men de er også veldig avslappet på samme tid.

5. En fin ombre fra en karamellbrun som fører til svarte røtter, ville se fantastisk ut hvis håret ditt er naturlig bølget. Jeg tror dette ser virkelig definerer ansiktet ditt, og det ser vanligvis ut fantastisk.

6. Subtile rød høydepunkter ser fantastisk ut på rett hår. Det gjør håret ditt ser levende og skinnende ut.

7. Jet blå høydepunkter par veldig bra med svart hår. Det er så mørkt at det ikke engang vil være veldig synlig med mindre du er ute i solen eller under et svært sterkt lys. De er ekstremt subtile, og det er derfor jeg foretrekker dette til de fleste andre farger. De er perfekte for den stille introverten som vil ha en liten forandring, men ikke noe for dramatisk eller noe som trekker mye oppmerksomhet.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Slik bruker du Clip-In Hair Extensions for å få høydepunkter Hårfarge: Fargesteknikker Hårfarge: Hårfargingstips Hår Høydepunkter og Lowlights Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India Velge riktig hårfarge for indisk hudton L'Oreal Professionnel INOA Hårfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019