ULTA Lip Crayon i Bon Voyage Review

Produktbeskrivelse:

Denne ypperlige lipformelen kombinerer den overdådige følelsen av en leppestift med det enkle og praktiske med en jumbo-krypton-inspirert blyant. Få god, langvarig farge.

Pris:

$ 8 for 2,8 g.

Jeg har alltid hatt en fascinasjon for leppefargestifter, brukervennlighet og jevn stor pigmentering gjør det gledelig å bære dem. Jeg hadde kjøpt denne ULTA-leppekreken i Bon Voyage online, så jeg spilte trygt og valgte en nøytral rosa nyanse, og jeg er veldig fornøyd med mitt valg.

Swatch:

Den kommer i en veldig praktisk emballasje med gjennomsiktig hette. Tykkelsen av fargestiften gjør det veldig enkelt å holde og bruke. Faktisk er det grunnen til en jevn søknad. Disse er herlig kremaktig og glir bare på leppene dine. Tekstur er som god kvalitet satin matt leppestift. Du kan bære dem ren, men jeg foretrekker dem med klar glans. Oppholdsstyrken er prisverdig. Det overfører ikke, bløder eller setter seg i fine linjer. Disse er hydraterende for lepper også, så skjønnhetene med tørre lepper kan bære dem godt.

ULTA-leppefarge er høyt pigmentert; Enkelt swipe gir fantastisk farge. Det har ingen smak eller lukt.

Hva jeg liker om ULTA Lip Crayon i Bon Voyage:

  • Veldig fuktighetsgivende, lett å påføre leppefarge.
  • Langvarig.
  • Meget pigmentert farge.
  • Ikke bosette seg i fine linjer.
  • Har ingen lukt eller smak på det.
  • Veldig lett å holde og bruke.

Hva jeg ikke likte om ULTA lipcrayon i Bon Voyage:

  • Skarpere dem kan en stor oppgave, som til tider fører til sløsing. Jeg skulle ønske de var rulle opp!
  • Tilgjengelighet i India kan være en bekymring.

Denne leppefargebiten har blitt en av mine favoritter, hovedsakelig på grunn av farge og brukervennlighet. Jeg vil anbefale alle du vakre gals å ta dem så mange som mulig.

IMBB Rating:

4/5.

Ulta Lip Gloss ULTA Cheek Color i søte kinn Inglot Matte Collection AMC LipPencil nr. 12 MAC Lip Pencil Redd MAC Beet Lip-blyant Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Ansikter LipPencil Auburn MAC LipPencil i Soar Chanel LeCrayon Levres Precision Lip Definer Aveline Revlon Luksuriøs Farge Smoky Crayon Lancome LeCrayon Khol Eyeliner Brun og Sølv Revlon Luksuriøs Farge Eyeliner Crayon Elektrisk Blå, Musserende Sølv Chanel Khol Intense Eye Pencil Noir Review, Swatch, EOTD Maybelline CrayonLiner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: