L'Occitane beroligende konsentrert maske

Hei skjønnhet, jeg kjøpte dette produktet da jeg bare gikk en gang inn i en L'Occitane Boutique i Sydney. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe, bare ønsket å ta en titt og kassen hvis det var noe nytt. Salgsassistenten fortalte meg om denne nye skalpemasken, og jeg ville bare prøve det fordi jeg ikke har brukt en handlekurvmask før. Jeg bruker hårmasker, men jeg fikk en hårbehandling da jeg var i Malaysia på et Shiseido Hair Studio og fikk en skalpebehandling som en del av det. Siden det var første gang for meg, var jeg veldig imponert over hodebunnen maske behandling. Min hodebunn følte meg så ren og oppdatert.

Tilbake til L'Occitane Boutique, siden L'Occitane Soothing Scalp Mask minnet meg om skalpebehandlingen som jeg bare hadde en gang i mitt liv, tenkte jeg, hvorfor ikke prøve? Jeg vil ikke si at hodebunnen er følsom gjennom hele året, men om sommeren, når det er for varmt, føles hodebunnen følsom for berøring, og når kammen rammer hodebunnen min, er det vondt til tider. Den viktigste grunnen til at jeg kjøpte dette var imidlertid at jeg ønsket å få den super rene, forfriskede følelsen i hodebunnen. Denne masken kommer i en 150 ml klemme, plastrør med en lang og tynn dyse som påminnet meg om en kakerisoledyse.

Produktbeskrivelse: Beriket med essensielle oljer og beroligende ekstrakter, denne konsentrerte aromachologie beroligende masken lindrer øyeblikkelig kløe og tetthet. Følsomme skalp er hydrert, sunt og balansert for varig komfort og velvære.

ingredienser:

Veibeskrivelse: Del håret ditt i seksjoner. Påfør masken direkte på hodebunnen og sakte massasje. Legg masken på hodebunnen i 1 til 5 minutter for fullt ut å nyte de beroligende effektene av essensielle oljer. Konsistensen er maskeaktig, ikke for tykk, men ikke rennende. Den er hvit i farge.

Jeg deler håret mitt i deler og påfør det direkte på hodebunnen. Den tynne dysen som vist er nyttig for målrettet bruk. Jeg søker rundt 6-7 klemmer og masser det forsiktig på hodebunnen. Du kan få noen til å hjelpe deg, spesielt hvis du vil ha en spa-lignende opplevelse! (Mamma, søster eller Kjære Ektemann: Tunge:). Jeg ventet at denne masken skulle være litt avkjøling, men det var ikke kjølig nok, kanskje fordi dette produktet ikke inneholder kamfer eller metanol.

De essensielle oljene som følger med er kamille, mandarin, sedertre, basilikum og citrongras. Mens dette produktet fungerer på hodebunnen, søker jeg på å reparere balsam til endene av håret mitt. Jeg vasker begge av etter fem minutter. Disse produktene lar hårbunnen føle seg frisk og ren, men ikke avkjølende.

Hårbunnen føles ikke tørr eller stram etter påføring. Jeg føler at alle produktoppbygginger fra sjampo, balsam, etc., fjernes, og også naturlig oljebygging fra hodebunnen løftes også for å gi den rene følelsen.

Pris: AUD 24,95 (ca. INR 1300)

Hva jeg liker om L'Occitane beroligende konsentrert maske:

  • Gir et hår spa som erfaring.
  • Blader hodebunnen ren og frisk uten tørking.
  • Inneholder ikke skadelige kjemikalier.
  • Produktemballasje er designet på en smart måte for optimal og målrettet bruk.
  • Har ikke en sterk duft.

Hva jeg ikke liker om L'Occitane beroligende konsentrert maske:

  • Gir ikke kjøleeffekt som forventet.
  • Dette produktet er ikke et must-ha for sunt og vakkert hår, det er bare en ekstra godbit, så prisen er ikke forsvarlig.
  • Eteriske oljer kan ikke være egnet for noen hudtyper, selv om det fungerte bra for meg.

Vurdering: 3.5/5.

Skal jeg kjøpe L'Occitane beroligende konsentrert maske igjen? Nei, ikke fordi det forårsaket noen problemer, men fordi jeg ikke tror dette er virkelig en viktig del av noens hårpleierutine. Det er et ekstra produkt for dusjen. Ikke gjorde noen dramatisk forskjell i hårfall eller tilstand av hodebunn og hår.

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Almond Milk Concentrate L'Occitane Almond Delicious Paste L'Occitane Almond dusjolje L'Occitane Grønn Te Solid Parfyme Tinn: Verten L'Occitane håndgel og håndkremer Min Mini L'Occitane Haul L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår L'Occitane Tonet Shea Butter Lip Balm - Blackberry- Wild Rose L'Occitane Shea Butter Foot Cream Online Shopping Experience med L'Occitane en Provence L'Occitane Vert Grønn te og Jasmine håndkrem L'Occitane Imortelle Brightening Cleansing Foam L'Occitane Angelica Eye Roll On L'occitane Reparasjon av sjampo for tørt, sløvt hår L'Occitane Avslappende Kropp Lotion L'Occitane Vert Au Jasmin Solid Parfyme L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår L'Occitane Hudpleie Produktanmeldelser + L'Occitane Bangalore Visit L'Occitane Roses 4 Reines Bad og dusj Gel L'Occitane grønn te Eau de Toilette L'Occitane Shea Butter Hand Cream L'Occitane Almond dusjolje L'Occitane Peach Blossom Peachy Skin Moisture Gel L'Occitane Verbena beroligende kroppsgelgel Mini Chanel og L'Occitane Haul L'Occitane Immortelle Lysende fuktighetsmaske Hvordan bruke essensielle oljer trygt Fordeler med Clove Essential Oil Blomstrer kokos Aromamagic Citrus Bath Gel & Rose Essential Oil Verden av aromaterapi i et nøtteskall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: