Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick Silver City Pink

Hei alle sammen!!

Godt nytt år! Håper du hadde en fin helg!

Kommer til dagens gjennomgang, vil jeg fortelle deg om Revlon Super Lustrous Lipstick fra serien Pearl i skyggen Silver City Pink. Les videre for å vite hva jeg liker og hva jeg misliker om denne leppestiften. Før jeg fortsetter med anmeldelsen, vil jeg gjerne be om unnskyldning for dårlig kvalitet på noen av bildene, jeg er virkelig lei meg for dem. Jeg håper du vil kunne få en god ide om leppestiftet fra bildene og selvfølgelig fra min anmeldelse.

Produkt blir vurdert:

Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick - Silver City Pink.

Pris:

INR 525 for 4,2 g.

Holdbarhet:

Ingenting om det på leppestift er nevnt.

ingredienser:

Igjen, nei nevne om dem.

Produktbeskrivelse (jeg fikk denne informasjonen fra et nettsted):

Det er beriket med LiquiSilk-teknologi, en revolusjonerende måte å jevnere forene ren farge med silkeberikte mega-fuktighetskremer og vitaminer.

 • Lips ser nydelig, silkeaktig og glatt ut.
 • Rik, full dekning oppholdsaktig farge bærer jevnt for varig rikdom og vibrasjon.

emballasje:

Den kommer i en svart, solid plastikkasse. Lekkestiften er åpent, svart, og er gjennomsiktig på toppen, hvor fargen på leppestiftet kan ses. Bunnen av leppestiftvesken har en rosa klistremerke som bærer navnet og nummeret på skyggen av leppestift.

Farge:

Det er en svak, fersken slags rosa og er full av sølv og gylden glimmer.

Parfyme:

Ingen.

Tekstur:

Det er en frostig leppestift, ikke veldig glatt i tekstur. Når den påføres på toppen av en leppebalsam, glir den jevnt.

Oppholdsstyrke:

Ca 3 timer uten mat og vann og 1-2 timer med det samme.

Min erfaring med Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick - Silver City Pink:

Denne leppestiften tilhører min tante, som hadde kommet på besøk oss noen måneder tilbake fra USA. Hun glemte å ta dette før han dro. Senere, da jeg fortalte henne om det, ba hun meg om å holde det for meg selv. Jeg var ikke så glad for å gjøre det. Fargen på leppestiftet ble bleg til meg, med mye skimmer. Jeg var sikker på at det ikke ville passe meg, fortsatt, bare for å se hvordan det ser ut på meg, brukte jeg det på leppene mine. Å gud! Det så ut som om jeg var syk eller noe. Mine lepper så vasket ut og shimmer, jo mindre sa det bedre. Det er overveldende og dominerer fargen, noe som alligevel er veldig lett.

Jeg forstår ikke hvorfor Revlon måtte legge så mye av glimmer på fargen, det kan være å rettferdiggjøre "pearl" tingen eller hva jeg ikke vet. Hadde det vært en ren, kremaktig leppestift, ville det vært så mye bedre.

Jeg ble veldig fast med leppestiftet. Ikkeher kunne jeg søke det, og jeg kunne heller ikke gi det til min hushjelps datter. Jeg kunne, men moren min ville ikke la meg gjøre det, siden det var en kostbar leppestift, var hun heller ikke klar til å bruke den. Denne leppestiften lød ubrukelig i min forfengelighet for en stund. Så, en dag da min venn raide min forfengelighet for å finne en leppestift som passer med kjolen hennes, fikk hun tak i dette. Jeg fortalte henne alt om det, og hun ga meg en ide. Hun fortalte meg å bruke dette med en lett hånd på toppen av matte leppestifter for å legge til litt glimmer for dem. Moren min har massevis av kjedelige leppestifter i kjedelige nyanser, og jeg trodde jeg kunne bruke dem, kombinert med denne leppestiften. Slik har jeg brukt det, jeg har brukt det tre ganger siden da.

Når det brukes med en leppebørste, ser glitteren seg kontrollert og ser ikke så dårlig ut som den gjør (på mine lepper) alene. Oppholdsstyrken til den kombinerte tingen er ca 4-5 timer uten å ha noe og 2-3 timer med måltider. Lippestiften er i seg selv i rundt 3 timer uten måltider og omtrent en time eller så med det samme. Leppestiftfargen fader jevnt, men glitteren forblir den samme.

La meg oppsummere fordeler og ulemper ved leppestiften for deg:

Pros av Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick Silver City Pink:

 • Emballasjen er solid og jeg liker den gjennomsiktige toppen av hetten, noe som gjør det enklere å identifisere leppestiftet.
 • Fargen ville passe til rettferdige skjønnheter.
 • Lippestiften er ikke duftende.
 • Revlon leppestifter er tilgjengelig overalt.
 • Det er ikke testet på dyr.
 • Den dekker i stor grad pigmenterte lepper.

Ulemper med Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick Silver City Pink:

 • Lippestiften er frost og full av glimmer.
 • Shimmer dominerer svak farge.
 • Etter at leppestiftet fades, forblir glimmeren på leppene.
 • Oppholdsstyrken kunne vært bedre.
 • Prisen er ganske høy for 4 g av produktet.
 • Fargen kan ikke bygges, shimmer er.

Skal jeg kjøpe Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick - Silver City Pink Again?

Nei, det vil jeg ikke. Fargen passer meg ikke og glitret er altfor mye.

Anbefaler jeg Revlon Super Lustrous Pearl Lipstick - Silver City Pink?

De som liker ekstra glitrende, frostige leppestifter kan like dette. For alle andre, vil jeg aldri anbefale dette.

Vurdering:

2/5.

Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet Review, Strikker Revlon Super Lustrous Lipgloss Revlon Super Lustrous Lipstick Revlon Super Lustrous Lipstick Chocolicious YSL Rouge Volupte leppestift Caress Pink No.9 + Jimmy Choo Binnis Maybelline Color Sensational Lipstick i Plaza Pink 8 Rosa Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: