VLCC Naturvitenskap Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15 Review

Produkt blir vurdert:

VLCC Naturvitenskap Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15 Skin Defense.

Pris:

Rs. 250 for 350 ml.

Holdbarhet:

Bruk før 36 måneder fra fremstillingsdatoen.

Produktbeskrivelse:

For smidig, fuktig, ungdommelig hud. Denne lette, ikke fettete lotionen er beriket med ren mandelolje.

 • Nærer huden for å holde fast elastisiteten.
 • Blader huden glødende og ungdommelig.
 • SPF 15 gir UVA og UVB beskyttelse for å forhindre hudmykning og tidlig aldring.

Veibeskrivelse:

Påfør to ganger daglig over hele kroppen etter bad eller 15 minutter før du går ut i solen.

Viktige ingredienser:

Mandelolje, hvetemelkstrakt, silisiumblanding, Aloevera-ekstrakt, bukhornsekstrakt, hydrolysert malt ekstrakt, allantoin, trehalose, titandioxid, oktylmetoksy-kanamat.

Min erfaring med VLCC Natural Sciences Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15:

Jeg liker å prøve ut forskjellige merker når det gjelder kroppsrør og denne gangen la jeg hendene på VLCC Natural Sciences Almond Nourishing Body Lotion, som nylig er funnet i markedet. Jeg ble også fristet til å finne den til en nedsatt hastighet på Rs. 209 i en nettbutikk; i tillegg ble en såpebøtte tilbudt gratis sammen med lotionen.

Lotionen kommer i en hvit plastflaske med et grønt klistremerke på forsiden. Den øverste pressekappen må presses for å pumpe ut den nødvendige mengden lotion. Denne flasken ble pent pakket og forseglet sammen med den frie baren i såpe i et gjennomsiktig plastskjerm. Jeg rev den opp og jeg hadde en tøff tid på å bestemme hvilken side jeg skulle slå den for å tegne lotionen på håndflaten min. Veibeskrivelse er gitt på lokket, men det hjalp ikke mye. Jeg snudde lokket på denne siden og det, og prøve-og-feilteorien klikket.

Det er en tykk hvitkrystallisert lotion med perfekt konsistens. Det er verken for rennende eller for kremaktig. Mengden lotion som trengs er mer enn det jeg trodde ville være tilstrekkelig.

Det må gnides på huden et par ganger, og så blir lotionen absorbert pent.

Det forlater ikke huden tung, klebrig og ser mørk ut.

Jeg bruker det to ganger hver dag. Min hud er normal, og derfor passer den mer eller mindre, men jeg tror ikke det ville gi hydrering som trengs for en person med tørr eller for tørr hud. Jeg føler at det er et bedre alternativ for daglig hudpleie i sommerdager når været ikke er tørt. For vintre er det imidlertid ikke opp til merket siden huden trenger en intensiv omsorg som denne lotionen ikke er i stand til å formidle.

Selv om det inneholder SPF, bruker jeg det ikke i stedet for solkrem hvis jeg må gå ut om dagen. Jeg tror det er en god måte å holde huden beskyttet mens du bor innendørs, men SPF 15 er ikke så effektiv for utendørs aktivitet i solen.

Fordeler med VLCC Natural Sciences Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15:

 • Selv om priset til Rs. 250, jeg fikk det til en nedsatt pris på Rs. 209 fra et online shoppingområde. Jeg har også VLCC Shea Butter Moisturizing Soap, verdt Rs. 85, fri med kroppsrøret.
 • Mengden kropps lotion du får (350 ml) for prisen som den kommer på, er ganske mye!
 • Listen over viktige ingredienser nevner at det inneholder godheten til naturlige komponenter som Almond Oil, Wheat Germ Extracts, Aloe Vera Extracts og Fenugreek Extracts.
 • Lotionen må gnides på huden et par ganger, og så blir den helt absorbert. Det gir ikke en klissete eller tung følelse på huden.
 • Den inneholder SPF 15, som er en ekstra fordel ved bruk av lotionen i løpet av dagen. Det lover også UVA- og UVB-beskyttelse for å forhindre hudmykning og tidlig aldring.
 • Emballasjen er ganske attraktiv.

Ulemper ved VLCC Naturvitenskap Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15:

 • Bare listen over nøkkelbestanddeler er nevnt. Det ville vært fint om jeg kunne se den komplette listen over ingredienser.
 • Selv om det er retninger gitt på toppdresshetten om hvilken vei den må dreies for, for å pumpe ut kroppsrøret, kan hele greia være ganske problematisk.
 • SPF 15 er ikke veldig effektiv for solbeskyttelse og kan derfor ikke brukes som solkrem mens du går ut i solen.
 • Kvantiteten som kreves er mer enn det som vanligvis trengs.
 • Den fuktighetsgivende effekten varer ikke lenge.
 • Det spesifiserer ikke hvilken hudtype den passer for.
 • Selv om dette kan være svært personlig, føler jeg at duften kunne vært bedre.
 • Siden flasken er ganske stor, tar det mye plass og er derfor ikke reisevennlig.

Endelig dom på VLCC Naturvitenskap Almond Nourishing Body Lotion med SPF 15:

Det er et gjennomsnittlig produkt fra VLCCs hus. Jeg vil ikke si at det er absolutt verdiløs, og jeg vil heller ikke kunne påpeke ekstraordinære gode egenskaper i den.

Vurdering:

Jeg ville rangere det noe som 3 av 5 (+1 for pris- og mengdekombinasjonen, +0.5 for å passe min hudtype, +0.5 for å inneholde SPF, +0.5 for freebie jeg fikk, +0.5 for de viktigste ingrediensene; 1 for ikke å gi den fuktighetsgivende og nærende omsorg opp til forventet nivå, -0,5 for problematisk cap, -0,5 for bare å gi listen over viktige ingredienser).

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem L'Occitane Almond Delicious Paste L'Occitane Almond Milk Concentrate Bajaj mandel dråper ikke klebrig hår olje med vitamin E Almond Helse og skjønnhet fordeler Kropps Shop Almond Oil Hand Rescue Treatment Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion Biotique Almond Kajal Glede er Honning og Almond Gel Biotique Almond Oil Cleanser L'Occitane Almond Shower Oil Almay One Coat Nourishing Mascara Dove Nourishing Oil Care Conditioner Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream Nivea nærende kroppsmelk Oriflame nærende håndkrem for tørre hender Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion Frodig Sympati For Hud Kropp Lotion Enchanteur Fukt Silk Hand & Body Lotion (Romantic) Oriflame Swedish Spa Body Lotion H2O Plus Milk Body Lotion Bath and Body Works Secret Wonderland Body Lotion Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Body Shop Aqua Lily Body Lotion MAC Mineralize SPF 15 Foundation Bobbi Brown Tinted Moisturizer med SPF 15 Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15 PA ++ Lancome High Resolution Refill 3X med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: