Hei engler,

Forstørrede porer kan få deg til å se eldre og ikke la sminke sitte pent på huden din. Første ting først, hvorfor får vi forstørrede porer? Så, til å begynne med, la meg fortelle deg at vi alle har porer. Å ha porer er ikke et problem, men forstørrede porer er definitivt et problem. Porene er små, små åpninger på huden din, hvor sebum, produsert av sebaceous kjertlene, kommer ut, det er hvordan olje ser ut på ansiktet ditt. Hver olje kjertel har en hårfollikkel også og åpningen på overflaten av huden vår er porene vi ser og krybbe om det ser ut som en grop i ansiktet vårt. Forstørrede porer er forårsaket av mange grunner, rett fra de genene du arvet til en usunn livsstil. Jeg kommer inn i detaljene i et annet innlegg. Dette innlegget har noen veldig klare sminke tips for å hjelpe sminkeutseendet ditt feilfritt, ikke porøst.

1. Pivotal Primer:

Hvis du har forstørrede porer, må primeren du bruker før sminke, være en tykk, porefyllende primer. Slike primere fyller i gropene som er opprettet av porene, og når du legger grunnlag, får du en vakker, ikke-porøs overflate.

2. Ice Cube toner:

Når du har renset ansiktet ditt, må du bruke noen rosenvann ister på huden din. Det vil ikke bare fungere som en fin hydrerende toner, men også stramme porene dine slik at sminke på huden din ser feilfri og ungdommelig ut.

3. Bruk en bøyningsbevegelse:

Mens du bruker foundation, bruk en bøyningsbevegelse. Dette vil sikre at fundamentet synker inn og porene blir fylt med pigmentet. På kamera, gjør denne teknikken at du ser luftbørstet ut. Husk å klappe ned hele ansiktshåret ditt etter at du har smakt.

4. Inkluder eksfoliering:

Gjør regelmessig peeling en del av hudpleieregimet. Eksfoliering blir kvitt døde celler og alle urenheter fra porene. Derfor mindre akne, mindre whiteheads og mindre blackheads. Også, rene porer som er mye mindre synlige og sminke går svært godt på eksfoliert hud.

5. Høyre grunnlag:

Hvis du har forstørrede porer, er det mest sannsynlig at du må ha fet hud og ekstremt oljeaktig t-sonen. Ditt fundament må være et perfekt match, ikke bare som en farge, men også i type. Maybelline Fit Matte and Poreless er et fundament som jeg sverger på for kinnene mine med store porer. Dette er en budsjettvennlig apoteksstiftelse som virker lurer på, akkurat som high-end-produkter.

6. Bruk kaldt vann til rensing:

Varm dusjer og varmtvannsprut vil utvide porene dine enda mer. Prøv å bruke kaldt vann og milde sprut for å få porene dine til å krympe før sminke.

7. Prøv Mineral Makeup:

Mineral sminkefunn er kjent for å gi en veldig myk, naturlig overflate, og de hjelper også med å minimere utseendet på forstørrede porene. Hvis du ikke kan unngå væskefond, kan du bruke et mineralpulver til en feilfri base.

8. Bruk en innstillingsspray:

Beauties med porer klager over sminke smeltet bort. For å unngå en slik situasjon, bruk en god sminke spray som Urban Decay De-slick sminke innstilling spray ville gjøre bra. Etter at du er ferdig med all sminke, spray det hele over ansiktet ditt, og det vil låse i primer, fundament og pulver.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: