Hei alle sammen! En av vennens søster, som nettopp har blitt tatt opp på en høyskole og er en stor IMBB-fan, spurte meg: "Jeg vil prøve nye øye sminke, men jeg kan ikke flaun noe veldig høyt på college. Foreslå noe! "Dette innlegget er for alle de høyskolene og kontormedlemmene som vil bryte ut av sin gamle rut, og eksperimentere med nye farger, og likevel se subtile og ikke OTT.

Få ditt grunnleggende riktig

En jet black kohl og en svart flytende liner: må-haves i noen kvinners kitty. Og jo mer, merrier! Se etter en intens, slitesterk, smudgeproof øyefôr eller kajal som kan legge dybde i øynene dine. Jeg vil foreslå L'Oreal Paris Kajal Magique Bold og Maybelline Colossal Super Black Kajal. Hvis det er tøffe linjer, kan Maybelline The Colossal Liner, Maybelline Hypersharp Power Black Liner og Lakme Eye Artist Pen være dine BFFs.

Prøv hvite og beige liners

På dager vil du se våken ut, men ikke ferdig, sveip en hvit eller beige liner på lash-linjen for den lyse effekten. Pass på at du ikke bruker for mye press. Sephora Langvarig Kohl Infinite Beige og Rimmel Soft Kohl Kajal Eye Liner blyant Soft White er mine anbefalinger.

Prøv mørkere farger i stedet for svart

Den beste måten å legge til farger i øynene dine, er å bruke fargede liners. Siden du ikke kan gå for dristige farger, kan du prøve farger som er mørke og likevel beholde en allure. Tenk på trekull, kakao og marinblå, som lett kan brukes til de mest fryktede av forelesninger og mest slitsomme møter. Toppvalg er Colorbar I Glide Eye Pencil Absolute Pine og Electra, L'Oreal Paris Charcoal og Plum Infallible Silkissime Eyeliners.

Invester i en naken palett

Hvert kosmetisk selskap kommer ut med nakenpalettvarianter. Årsak: De er allsidige og kan legge til definisjon for øyesminke. I tillegg kompletterer de de sterkere fargene, så de er den perfekte følgesvenn for en dempet, men elegant øyesminke. Maybelline The Nudes Øyenskygge Palette, Maybelline Den Blushed Nudes Eyeshadow Palette, TheBalm Naken Dude Eyeshadow Palette og L'Oreal Color Riche La Palette Naken kan være mulighet for deg å vurdere.

Lash linje saker

Hvis du kjeder deg av de samme gamle fargene, kan du prøve å feste det øvre dekselet med svart liner og fylle lashlinjen med smaragd og turkis. På denne måten kan du bruke disse vakre juvelfarger og likevel ikke tiltrekke uønsket oppmerksomhet. L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner i skyggen True Teal, Maybelline Turkis Kohl og Colorbar Emerald Charm I-Glide Eye Pencil er definitivt noen flotte alternativer å prøve.

Skyll av shimmers

Ikke bruk glitrende sminke til college eller arbeidsplass, det er distraherende og blir ofte sett ned av jevnaldrende og høyere myndigheter. Mattes er laget for deg! Så bruk øyeskygger som har en matt overflate og se stilig ut. Reserve din skimrende blues og gull for night outs.

Velg øyeskygger med forsiktighet

Noen få øyenskygger kan være dine daglige stifter: rose, brun, beige og grå. De er nøytrale og pent egnet til daglig bruk. Pass på at du blander dem godt og unngår sterke linjer eller ujevn applikasjon.

Tone ned med svart

Hvis du virkelig vil ha en lys farge, tone den ned med en svart liner. Smør din lilla eller grønne kohl med en svart for et litt røykaktig utseende. På denne måten kan du lage litt drama i utseendet ditt, men ikke øynene dine fokuserer på alles oppmerksomhet.

Foruten disse, pass på at brynene dine, hold dem godt preparerte og ikke glem en generøs frakk av din favoritt mascara. Du kan sikkert eske din daglige øye sminke med disse enkle tipsene.

Inglot Pearl Eyeshadow i 433 8 beste produkter fra Burberry Makeup Beware! Disse 8 motefeilene kan gjøre kroppen din kjekke langt tyngre Neutrogena Oljefri Eye Makeup Remover Nydelig Golden Smokey Eyes Makeup Tutorial Beste sminke tips for ansiktet ditt 11 Elle 18 Color Pops Lipsticks fra min samling Lakme Metallic Bronze Absolute Gel Addict Makeup Revolution London Levende Baket Blush i Elsket meg det beste

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: