Estee Lauder: Blush All Day Natural Cheek Color 23 Plum

Hei folkens! Jeg er tilbake: yahoo: woot: kan ikke fortelle deg hvor mye jeg manglet IMBB! Etter den anstrengende familien sykdom: P, halsinfeksjon, bla bla, vi pakket til Goa: yahoo: for datteren min første bursdag, en familie sammenkomst og til jul! Det er unødvendig å si at julen i Goa er som en kombinasjon av London og Venezia: stjerner :, hva det betyr, men vi hadde masse moro, og jeg håper og ber til Gud at alle våre IMBB-lesere også hadde en varm jul og planlegger en enda bedre nyttår 😀 og til slutt, unnskyldninger for ikke å kunne svare på kommentarer, selv om jeg aldri kan på jorden, savner å lese på kommentarer som dere gjør tid til å poste: hjerte:

Ok, nå tilbake til dagens "gjenstand." La meg forklare her og nå at dette var en gave til min mor fra hennes venn og selvfølgelig passerte hun det til meg (husk årsakene til at søsteren min sender sminke fra oz?). Denne rødmen jeg vet ikke hvor og hvordan den kom fra, men siden det er et godt merke, tenkte jeg på å sette opp mine to cent på den. Så les videre!

Estee lauder hele dagen rødme i plomme er en søt, firkantet pakke med tett innpakket rødme og ingen børste, applikatorer eller halvcirkler involvert her. Det er bare rett til forretninger, en pen plomme rødme. Nå må jeg si at jeg ikke hadde en god første reaksjon på dette. Denne rødmen viste meg å være for kalkaktig og for mindre pigmentert, og jeg måtte sveipe og tørke rødmen for å få fargen på fingeren min til å ta et bilde, men jeg måtte gi det noen fordel av tvil da jeg måtte prøve den på med en rød børste på kinnene mine.

Min erfaring med denne rødmen med en skikkelig børste og påført på en fuktig og pulver kompakt var ikke så dårlig. Jeg så at jeg hadde det vanskelig å plukke opp fargen på penselen, men når det var ferdig, viste fargen på kinnene seg i en så lett og naturlig utseende som jeg ble overrasket over den vakre plommen og ren naturlig farge det ga meg.

Strukturen av rødmen er vanskelig og ikke så pigmentert, og fargen er bare så pen og naturlig. Det er veldig veldig mildt sølv i det, men det viser neppe på meg. Det kommer til å være en matte for meg. Blush er buildable Jeg må si, men fortsatt ville i stor grad forbli en dag rødme, myk og naturlig, og det kan aldri gjøre rettferdighet til et nattutseende og gir ingen dybde i det hele tatt.

Å holde kraft siden det er en naturlig ren rødhet, er heller ikke så imponerende. Jeg hadde den over pulver klokken 7 på flyet og i klimaanlegget, det ville ha vart meg bare til klokka 9.00 eller så. Husk at jeg har fet hud og det meste av sminke min smelter. Så, på tørr hud, vil det vare for å si tre timer: kamp:

Siste ord på Estee Lauder: Blush All Day Natural Cheek Color - # 23 Plomme:

Det er bare en enkel rødme, ikke så pigmentert. Det er rent og naturlig for en dag utseende. Siden jeg elsker fargen, ser jeg meg selv å nå ut for denne, ofte for det myke utseendet det gir. Bortsett fra det, ventet jeg mye fra en Estee Lauder rødme: Gjeska:

Vurdering:

2,5 på 5 bare for farge og naturlig effekt.

Estee Lauder Magnascopic Maksimal Volum Mascara Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver Estee Lauder Eye Makeup Remover Estee Lauder Artist Eye Pencil Soft Smudge Black Estée Lauder lag opp med Derek Lam for sin høst 2011 Fashion Show Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss Body Creme Estee Lauder Lip Pencil Spice Writer Review, fargeprøver Estee Lauder Extravagant Gull Eyeshadow Palette Review, EOTD, fargeprøver Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Estee Lauder Blue Dahlia Eye Makeup Tutorial Estee Lauder Shimmer Powder Compact og Collectible Compacts Estee Lauder Double Wear Hold deg i Place Lipstick- 08 Stay Ginger Estee Lauder Overdådig Ekstrem Mascara Review, EOTD Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup Estee Lauder High Gloss Ultra Glans Lip Gloss-Jewel Estee Lauder @ New York Fashion Week Derek Lam SS 2011 Runway Show Estee Lauder Extravagant Gold Pure Color Fem Farger Øyenskygge Palette-fargeprøver Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Gel Eyeliner Info Estee Lauder lanserer Pleasures Bloom Fragrance Estee Lauder, MAC, CK, Victoria's Secret osv. Haul Estee Lauder Stay-in-Place ShadowCreme Estee Lauder Michael Kors Collection Hits Indian Stores Estee Lauder Blue Dahlia Eye Makeup Look 2 Estee Lauder All Day Lipstick Mocha Pink Review, Swatch Estee Lauder Pure Color Lip Gloss i Passion Berry Review, Photos, Swatches Estee Lauder Pure Color Lip Gloss Twilight Petal Review, Bilder, Stikkord Estee Lauder Black Smoke Eye Shadow Quad Estee Lauder Blue Dahlia Nail Laquer Review, fargeprøver Revlon ColorStay Mineral Blush Maybelline Dream Mousse Blush Review-Peach Satin MAC Sheertone Blush Pinch Me Review, Swatch NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks Review, Swatch MAC Sheertone Blush Pinch Me Review, Swatch Orange Blush vs Pink Blush av MAC Mickey Contractor Creme 21 All Day Cream L'Oreal HydraFresh All Day Hydration Supply Aqua Cream NYX Rouge Cream Blush Review - Naturlig Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher The Body Shop Cheek Color Tea Rose Naturrepublikken Baby Tok Lip & Cheek Color 05 Baby Plomme ULTA Cheek Color i søte kinn Nr. 17 Perfekt Lip Liner Hot Plum FabIndia Plum Passion Lip Butter Rimmel Glam Eyes Mono Eyeshadow Plum Romance Lakme Enrich Satin Lipstick 255 Chili Plum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 07 2020