Hii, IMBBians!

Sunt hår er en drøm som går i oppfyllelse for mange damer. Men selvfølgelig kan vi alle ikke oppnå det. Så, hva skal jeg gjøre i det tilfellet? Vel, det finnes en rekke produkter tilgjengelig i markedet som kan hjelpe deg med å oppnå et sted nær den drømmen om sunt hår. Ta en titt på produktene som er gitt nedenfor, og deretter kan du velge ditt valg.

1. Organix Marokkansk Argan Olje Behandling:

Et helsegrå hårpleieprodukt for tørre hårtyper. Den har arganolje, vitamin E og mange antioksidanter som nærer håret og gjør håret ditt super mykt og super sunt. Det gir utrolig skinn og glans til håret ditt som vil gjøre håret ditt skiller seg ut i en mengde. Og dette, når det brukes en gang i måneden, kan være utmerket for ekstremt tørr hårtype.

2. Innisfree Camellia Essential Shampoo:

Sjampoen er spesielt utviklet for kjemisk behandlet og misbrukt hår. Sjampoen er veldig forsiktig og beriket med ekte ekstrakter av Camellia blomst. Sjampoen bringer livet tilbake til håret ditt, som har blitt skadet av overdreven bruk av kjemikalier. Det er også en klargjørende sjampo og vil redusere produktet i håret ditt. Sjampoen kan ledsages av silisiumfri balsam fra samme område for bedre resultater.

3. Kerastase Carre Lissant Touch Up Sheets:

Touch-up arkene er perfekte for å glatte håret under reisen. Hvis du er på et fly eller regelmessige flyveveier, er årsaken til bekymring, eller vinden i håret ditt er noe du ikke setter pris på, så er dette for deg. Bruk dette dyre luktende hårglattearket og finn håret ditt slank og polert hele tiden.

4. L'Oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Serum:

Dette er et mustkjøp for tynne hårtyper. Det er et hårserum som er kjent for å øke hårtykkelsen med garantert synlig forbedring. Hårserumet har Stemoxydine og Neohesperidin. Disse ingrediensene virker på håret ditt og øker hårtykkelsen i stor grad. Serumet bør brukes minst 3 måneder hver natt for å se resultatene. Det krever ikke vask av med sjampo, så det vil ikke være mye av et problem.

5. Kiehl er silke brudgommen Serum:

Dette er en av de serumene som er et must for jenter som alltid ser frem til hår styling. Når du utsetter håret ditt for å varme regelmessig, trenger du en sterk varmebeskyttelse, og dette er hva dette serumet er ment for. Den tømmer flyvegene og gjør håret mykt glatt. Dette kommer i middels størrelse, og dermed kan du enkelt bære den når du er på ferie også.

6. mikrofiber hår håndkle:

Et håndkle er et av de viktigste hårproduktene. Dette er et microfiber håndkle som sukker vann umiddelbart fra håret ditt, og du trenger ikke å gni håret kraftig som forårsaker mye skade på håret ditt. Du kan også se at når du regelmessig begynner å bruke dette microfiber håret, vil håret bli mye mykere i det lange løp, og hårbruddet vil også redusere i stor grad.

7. Neutrogena Trippel fuktighet Silke berøringsrør:

Neutrogena selger hårpleieprodukter ?? Ingen ville ha forestilt seg, men det er sant. De har dette flotte innovative hårpleieproduktet som gir mye fuktighet til håret. Dette hårpleieproduktet er for de dagene da du har misbrukt håret ditt kontinuerlig i noen dager, og du vil at håret skal gjenvinne helsen. Dette er en permisjonskrem, så du trenger ikke skylle det, og dermed flere grunner til å bruke denne.

8. Det er en 10 Miracle Leave i produktet:

Dette er en av de lurer på hårpleieprodukter som scorer 10 av 10 karakterer. Dette hårpleieproduktet kan brukes på flere måter. Du kan bruke den som en hårdetailer eller et produkt du kan bruke når du er på farten. Dette er et spray hårpleie produkt som kan brukes over hele håret ditt. Det vil gjøre håret presentabelt og fortsatt veldig naturlig i en gå.

8 beste primere for fet hud 8 beste ayurvediske rettferdighetskremer i India 8 beste måter å fjerne sminke + produktrekommendasjoner 8 beste hårfjerningsprodukter for ben 9 beste produkter fra Lotus Herbals 10 beste produkter fra The Body Shop Beste produktene som til og med ut hudtonen 5 Easy DIY Hair Oil Concoctions for langt og sunt hår 8 Deep Conditioning Regler Du må følge for sunt hår DIY Hair Pack for sunt hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: