MAC Cremesheen Glass Subtropic Review, Swatch, FOTD

Påstander : Lip finish som smelter den kremete, glansfulle naturen Cremesheen Lipstick med skinnet av M.A.C Lipglass. Myk, behagelig, ikke-klebrig. Gjelder med en fotfot applikator. Bruk som et topplag til sin navnebror eller på egen hånd.

Pris: Rs 1.150

MAC Subtropic Cremesheen glass er en del av Semi Precious Collection. Av en eller annen grunn er det ikke oppført i den offisielle postøren. Vet ikke hvorfor. Uansett!

Subtropic er en halvton halv ugjennomsiktig varmkoralfarge med meget fine shimmers. Det er faktisk en super tett dupe Fold and Tuck Lipglass som fulgte med Art Supplies Collection. Jeg completley ferdig med å bruke det litt tid tilbake og nå er dette en fantastisk erstatning.

Creemsheen briller er ikke klissete, har en nydelig vanilje duft og holder på i ca 2 timer på meg.

Subtropic er et middels pigmentert glass. Micro shimmers gir bare en fin glans til leppene uten å føle seg grusom. Det går glatt på leppene uten å slå seg opp de fine linjene. Også creemsheen briller er ikke tykk i tekstur, slik at de føler seg ganske lyse på leppene.

Subtropic er en fantastisk nyanse for de fleste indiske hudtoner. Det er også en gang om at du kommer til å finne en så fin skygge av koraller. Det vasker ikke ut farger fra ansiktet ditt, og det er så lett å trekke av. Bortsett fra kanskje oppholdskraften, er glansen vakker. Pigmenteringen er på middelsiden, så selv de som har pigmenterte lepper, vil ikke bli skuffet over det.

Subtropic Swatch:

Og slik ser det på meg. 🙂 Jeg har MAC-fundament i NC 35-skyggen.

Indian Makeup og Beauty Blog Rating : 4/5

Sjekk mer Cremesheen Glassprøver fra MAC Semi Precious Collection HER

[poll id = "106"]

Har du brukt MAC Cremesheen Glass Subtropic? Vennligst rate i boksen under.

Les også: Lancome Hypnose Precious Cells Mascara Review Edelholdige ingredienser i kosmetikk Maybelline Watershine Væske Diamanter Lipgloss: Precious Lilac Review Fabulous Felines Fall 2010 For fabelaktig lanserer i India Cham Pale lanserer i India Semi Precious Collection India Launch MAC Semi Precious Collection Leppestift, Lipglass Photos, Stearinlys Slik bruker du Cream Foundation: MAC Mineralize SPF 15 Foundation Mineraliser Skinfinish Natural Medium Dark Review Mineraliser SPF 15 Foundation Review I Groove Collection Mineralize Blush, Skinfinish, Eyeshadow Swatches & Photos MAC Semi Precious Mineralize Øyenskygge Bilder, fargeprøver MAC SemiPrecious Mineralize Skinfinish Photos, fargeprøver Chanel Aqualumiere Lipgloss Glass Quartz Bilder, Stikkprøver Tør å bruke leppe glass

Produkt sendt etter merke for overveielse.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019